11 12
發新話題

跟丽ho囡囡有feel短聚

又好WOR
有没有车呢

咁耐冇見,一喺太忙,一係沈o左

引用:
原帖由 lokchai 於 2011-7-18 09:09 發表

c兄login係咪同國內兄弟共用尼? 之前留言正常港人格局, 但最近除簡體字呵呵文化外, 更似港版梅比斯明知故問膠post語法, 對c兄重新估計 而且膠post頻頻急於取分
兩個也不是
not really   只有一個我
又是不想用太多 cut and paste, 不同機有不同字。旧 mac 機用拼音出simplified chinese :_n11:
post 都喺熱鬧啫 用tone系睇氣氛  
乜嘢系 "膠"

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-7-19 01:28 發表
你有冇剪指甲先
必須這樣做喇
引用:
原帖由 門小姐 於 2011-7-19 07:59 發表
我想去整容先   
你為什麼需要這樣做

有誰知道為什麼LH經理人態度這麼差?

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-7-18 01:00 發表
請問師兄 囡囡邊個部位有公仔圖案0.0好奇一問 係咩公仔黎呢
左肩薔薇花,不會讓你看到左大腿外側
引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-20 02:42 發表
個人唔認同經理服務差
或許是他不想讓我拍到的時間表
他最後笑了,當他沒有給我88卡折扣(雙鐘只給一次)
事先沒有問清楚

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有5同電腦,定不時間慢慢tranlated
打得太慢又跟不到你地

照片系經理個手,5比我影技師表

系嚜? 有時睇反輸入法都5知道去做乜野
對不起

引用:
原帖由 樂樂 於 2011-7-20 05:01 發表