標題: 去 Kfu 返食 , 上落都甘鬼順利. [打印本頁]

作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-6 02:40     標題: 去 Kfu 返食 , 上落都甘鬼順利.

呢排天氣極為潮濕, 訓又唔舒服, 做野都無乜心機同朝氣.
約左友人, 一於上去搵囡囡推下油.... ,  驅走 d 濕氣...

小弟不嬲都系偷跳 / 快閃既一幫, 時間對我最重要..今次去玩, 全日交通就真系超級順利.
平時上去,,除非系搭直通巴 > 皇崗....否則我都要轉 2 轉巴士再轉火車.
今次出門一到站頭就有車, 之後轉車, 再轉火車又唔洗等岩岩好,
平時過埋關都要 1 粒鐘.  今次甘順利...就睇下 :time: ...依 半個鐘多 d 甘腩快
交通樓 call 車又已經系度, 心中讚嘆甘順利....不特止.....
回程相同行徑 / 路線 / 車程 , 都系一樣駁住駁住上....
來回時間, 計落今日.慳成個鐘.......   
對我呢 d .. 偷時間偷跳人仕. 如果次次都甘順利,,,大話都講少 d 啦...:thumbs_up.gif: ..

講番正經....今次同友人上 K fu , 事前無做功課, 不過諗住過完年, 有 d 新囡. 我一於就試下,
試完就分享下啦甘...
友人一早有目標,  我就 order 要靚  :_n9:
第一件, 其實叫順眼, 年紀目測廿中後... 甘上下啦... 不過由於唔高唔修長...所以彈左
之後 order 話要高 d 既....  又一個入黎....系呢種啦...
不過,, 中路細細地....自己又衰,,,又彈...  跟住又入一個,  又樣唔得又彈,
跟住入黎一個,  死火...系識得既 no. tim   :_n12:
啊....發覺佢唔記得我... 好在姐.     拿拿聲即彈..
真系想試新野新野啊嘛... 又想要 d.岩自己喜好既.      

入下入下... 拿屎 la.. 老細
入黎呢個...我頂.... 佢認得我, 望住我笑. 我點好意思再彈...以前都番食過  :smile1:
( 查實仲驚, 再彈既話, 無晒女, 我有排等. 又比人玩番轉頭 )

囡囡 part 1 , 個人黎講 一直 keep 到, 我比個 :good2: 佢.   
part 2,  佢一樣 keep 到,    但我就唔太喜歡 law... 因為佢依然 keep 住,  我 上無車, 下不可硬闖... h:" />h:" />h:" />
( 呢度想回一回應黑柴兄... 如果此囡囡肯比我打, 我一定打得好開心 + 落力架.... )

一身濕氣推走晒....細路又爽埋. 輕輕鬆鬆大堂按腳. 同友人再吹下水先.

成日最唔順利系返 HK 關口比人 的' 左入房問哩問路又摷袋. 頂佢...
好心就派多 d 人.留意下.有無 d 大住肚.就生就生既女人落黎好過 la....

囡囡 no . 唔出啦...因為番食過出過帖, 費時大家以為我幫佢做廣告...

所以我自動自覺 post 系吹水區算..

作者: blackjackal    時間: 2012-3-6 04:09

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-6 02:40 發表
呢排天氣極為潮濕, 訓又唔舒服, 做野都無乜心機同朝氣.
約左友人, 一於上去搵囡囡推下油.... ,  驅走 d 濕氣...

小弟不嬲都系偷跳 / 快閃既一幫, 時間對我最重要..今次去玩, 全日交通就真系超級 ...
你終於有少少興趣打井啦

可惜.............唔比你打
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-6 10:30

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-3-6 04:09 發表

你終於有少少興趣打井啦

可惜.............唔比你打
睇人姐...
作者: 木頭    時間: 2012-3-6 11:53

睇相你件女女都吾錯窩
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-6 12:21

引用:
原帖由 木頭 於 2012-3-6 11:53 發表
睇相你件女女都吾錯窩
都可以架,,話晒番食又番食過...
作者: 木頭    時間: 2012-3-6 12:36

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-6 12:21 PM 發表

都可以架,,話晒番食又番食過...
同行個淫友果件試過未距都係番食再番食

作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-6 13:15

引用:
原帖由 木頭 於 2012-3-6 12:36 發表
同行個淫友果件試過未距都係番食再番食
已 keep 低備用..
作者: desert_cat    時間: 2012-3-6 20:25     標題: 回復 1# 的帖子

我估到件女女係邊個,但我唔會再搵佢喇!
作者: 好淫一個    時間: 2012-3-6 22:55

引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-3-6 20:25 發表
我估到件女女係邊個,但我唔會再搵佢喇!
有咩問題
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-7 00:44

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-3-6 22:55 發表

有咩問題
記得好似話飛鐘. 甩底. 臨時上左鐘要等之類甘 law......
作者: COOLDUDE007    時間: 2012-3-7 00:44

冇做工課,邊個
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-7 00:51

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-7 00:44 發表
冇做工課,邊個
高挑 slim 身型... 系度唔算系新人...  自己估下啦.
作者: COOLDUDE007    時間: 2012-3-7 01:24     標題: 回復 12# 的帖子

發仔,??
作者: desert_cat    時間: 2012-3-7 11:19

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-7 00:44 發表

記得好似話飛鐘. 甩底. 臨時上左鐘要等之類甘 law......
無錯,我無估錯人嘛?
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-7 11:51

引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-3-7 11:19 發表

無錯,我無估錯人嘛?
原來 貓兄..都幾留意我 .... >> 而且又幾好記性...

甘你近排去邊樹多 ?

有咩 jc 分享一下啦...

我怕成日要踩 ...
作者: desert_cat    時間: 2012-3-7 13:05     標題: 回復 15# 的帖子

近排少上去啦,因為之前又話風到底。上次去都係上K Fu,搵(*,有出報告架! 不過唔番食住,想搵第二個,應該呢幾日會上去,開心嘅就會出份報告囉!
作者: visionlaulau    時間: 2012-3-7 23:43

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-7 01:24 發表
發仔,??
肯定唔係
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-8 00:36

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2012-3-7 23:43 發表

肯定唔係
你甘了解我 ...
作者: COOLDUDE007    時間: 2012-3-8 00:55

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-8 00:36 發表

你甘了解我 ...
了解八仔姐:biggrin: 應該拾仔了

作者: desert_cat    時間: 2012-3-8 09:19

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-8 00:55 發表

大家咁話啦!
作者: visionlaulau    時間: 2012-3-8 16:26     標題: 回復 18# 的帖子

唔係了解你 係了解囡囡
作者: Tonyja    時間: 2012-3-9 01:58

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-6 10:30 發表

睇人姐...
呢樣我都係
作者: 好淫一個    時間: 2012-3-30 23:13

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-6 02:40 發表
囡囡 no . 唔出啦...因為番食過出過帖, 費時大家以為我幫佢做廣告...

所以我自動自覺 post 系吹水區算..
你PO去吹水區啫,但比ADMIN搬番黎SZ版
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-30 23:17

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-3-30 23:13 發表

你PO去吹水區啫,但比ADMIN搬番黎SZ版
Admin 攪錯左...
作者: 好淫一個    時間: 2012-3-30 23:30

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-7 01:24 發表
發仔,??
引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-8 00:55 發表

引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-3-8 09:19 發表

大家咁話啦!
唔好亂估喇,PM問曉士睇佢講唔講啦
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-31 00:24

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-3-30 23:30 發表

唔好亂估喇,PM問曉士睇佢講唔講啦
唔好講返轉頭啦... 睇下幾時有時間....試 d 新野再講啦..
作者: 好淫一個    時間: 2012-3-31 00:25

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-31 00:24 發表

唔好講返轉頭啦... 睇下幾時有時間....試 d 新野再講啦..
有咩新目標呢
作者: 回頭是岸    時間: 2012-3-31 00:41

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-3-31 00:25 發表

有咩新目標呢
竹仔 12...........
作者: llaammbb    時間: 2012-3-31 22:15     標題: 回復 1# 的帖子

以為你俾人"摷袋".....

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0