標題: 富豪2仔好X差 [打印本頁]

作者: 你真仆街    時間: 2012-1-24 15:10     標題: 富豪2仔好X差

初一冇所事事去富豪, 先來個80號, 真人比較有60分, 有啲肥, 大波都OK, 個樣一般, 做事機械, 想抱下都唔得:thumbs_down.gif: , 細佬大范圍果凍用手, 服務不過不失, 取東西, 洗手次次都成10分鐘, 又成日搞人手機, 又話用4S好人錢啊  ,(香港$0機價出機嫁).重問話下次找唔找佢, 找佢就電話我, 唔找就唔使比電話, 寸寸咁, 重要求早下鐘, 是但比佢走.:thumbs_down.gif:  

見冇乜骨運, 再來多個2號, 呢個重X衰.:thumbs_down.gif: :thumbs_down.gif:
等成十幾分鐘都唔入房, 要CALL服務台後先得 :thumbs_down.gif:
真人比10分 . 同個張AD相比有10萬8千距離, 重要有鬚根
又係想抱下都唔得:thumbs_down.gif: , 又係公式服務, 0交流, 細佬大范圍果凍用手:thumbs_down.gif:
又係取東西成10分鐘, 最X過份係洗手成15分鐘都未見人出現:thumbs_down.gif: , 都唔知死咗係邊  , 等到唔等我自已落樓走人

作者: dicknbutts    時間: 2012-1-24 16:09     標題: 回復 1# 的帖子

May be all of them could not get tickets back home town so they have no mood to work ?
作者: 門小姐    時間: 2012-1-24 17:47

C 兄好黑仔
作者: 好淫一個    時間: 2012-1-24 18:19     標題: 回復 1# 的帖子

CHING骨係係差左D
有CHING龍年第一機,同一女女,但佢幾滿意咁.
希望CHING黎緊骨運好轉啦
作者: fatgor1    時間: 2012-1-24 19:03

之前試過2仔唔算差
師兄可能真黑仔
作者: desert_cat    時間: 2012-1-24 19:56

好似我咁,人地話好嗰啲對我就......骨運其差,又唔想出負面報告。
作者: eskyed    時間: 2012-1-24 20:04

引用:
原帖由 你真仆街 於 2012-1-24 15:10 發表
初一冇所事事去富豪, 先來個80號, 真人比較有60分, 有啲肥, 大波都OK, 個樣一般, 做事機械, 想抱下都唔得:thumbs_down.gif: , 細佬大范圍果凍用手, 服務不過不失, 取東西, 洗手次次都成10分鐘, 又成日搞人 ...
要洗好多次手既咩
作者: YEUNG_GAO    時間: 2012-1-24 20:13

同一日同一囡囡, 兩個不同的報告, 天與地.

版主話齋, 真係要俾兩舊幾水試下睇下摸下同獱下...
作者: yein少    時間: 2012-1-24 20:21

引用:
初一冇所事事去富豪, 先來個80號, 真人比較有60分, 有啲肥, 大波都OK, 個樣一般, 做事機械, 想抱下都唔得:thumbs_down.gif: , 細佬大范圍果凍用手, 服務不過不失, 取東西, 洗手次次都成10分鐘, 又成日搞人 ...
80 and 2 is the biggest ball in kho
作者: 769394_China    時間: 2012-1-24 20:22

師兄唔得咪試其他囉。。咁多場。。。哈
作者: 木頭    時間: 2012-1-24 20:42     標題: 回復 1# 的帖子

有人同你同一日揾同一人窩
作者: casanostra    時間: 2012-1-24 22:32

ching 你唔夠靚仔而已,無他.
作者: sas369    時間: 2012-1-24 22:43

So sad , good luck next time , but another Ching tried this girl not bad at same day .
作者: NGKH    時間: 2012-1-24 23:33

師兄 真黑仔....
作者: BNL    時間: 2012-1-24 23:36

依家佢 d 服務係咪越來越差呀 ??
作者: Tonyja    時間: 2012-1-25 00:04

2件都係咁就真係TOO BAD,下次轉下場睇下有無運行囉
作者: 9394167-2011    時間: 2012-1-25 00:50

点解同一个人相差咁遠...上边哥位師兄又影又咀...係你就咁差???
作者: blackjackal    時間: 2012-1-25 03:57

作者: 王爺    時間: 2012-1-25 16:26

引用:
原帖由 9394167-2011 於 2012-1-25 00:50 發表
点解同一个人相差咁遠...上边哥位師兄又影又咀...係你就咁差???
同人不同命,
同女不同服務。
樓主下次帯定照相機上去,
跟他說幫她拍攝幾幅放在網上做推廣,
可能有意想不到的回報。
作者: 你真仆街    時間: 2012-1-25 17:32

係囉, 點解同CHING有咁大距離
我只係抱下都唔得,同埋可以去洗手成15分鐘都唔見人,等到我要自己落樓,呢個場唔旺我, 以後都係去第二個場算把
作者: adions    時間: 2012-1-25 18:43

唔岩玩去第個場玩冇乜大不了
作者: takeyauyau    時間: 2012-1-25 20:22

個個都話@號very good, 係第一次有ching話2仔好X差, 可能你當黑, 轉場啦!!
作者: iambig9    時間: 2012-1-25 23:34

可能人夾人, 2 仔試過幾次十分好可以任攬.  80 未試過不知道.

有時有 C 兄覺得某條女好, 但自己試又覺得好一般.  最怕 D 女係有『海鮮價』式的服務.
作者: Tonyja    時間: 2012-1-26 05:14

我都試過同一位女女玩得好爽,之後見有佢投訴POST.

有時人夾人,祝師兄下次好運
作者: 門小姐    時間: 2012-1-26 07:44

引用:
原帖由 iambig9 於 2012-1-25 23:34 發表
可能人夾人, 2 仔試過幾次十分好可以任攬.  80 未試過不知道.

有時有 C 兄覺得某條女好, 但自己試又覺得好一般.  最怕 D 女係有『海鮮價』式的服務.
咁多數都會
作者: hymen    時間: 2012-1-26 09:50

手氣唔好,算了吧。
總括來講,似乎讚多個彈
作者: llaammbb    時間: 2012-1-26 11:03

引用:
祝你下次好運.....
好鍾意你張相.....
作者: 波迷    時間: 2012-1-26 13:32

she was very good service before
作者: kenclinv613    時間: 2012-1-26 13:59

引用:
原帖由 llaammbb 於 2012-1-26 11:03 發表

祝你下次好運.....
好鍾意你張相.....
好鍾意你張相
作者: llaammbb    時間: 2012-1-26 16:42

引用:
原帖由 kenclinv613 於 2012-1-26 13:59 發表

好鍾意你張相
樓主張相....果兩條PK.....
作者: 769394_China    時間: 2012-1-26 18:16

引用:
原帖由 門小姐 於 2012-1-26 07:44 發表

咁多數都會
咁都係ge,jc都係人,有情緒嘛。 我試過番食幾次的,有時都有多有少
作者: 788    時間: 2012-1-26 20:52

引用:
原帖由 iambig9 於 2012-1-25 23:34 發表

有乜出奇,我對唔同女都海鮮價,難道朱扒都啃咩!
還有,背後可能許多原因,例如剛剛被人問候完••等
作者: cc.ss.kk.    時間: 2012-1-27 04:36

2仔服務好0k架,可能吾夠人忙到冇心情咋
作者: crissangel    時間: 2012-1-30 12:12

原來ching黑到咁
作者: jj2010    時間: 2012-1-30 15:46

咁黑仔呀!!:icon9.gif: :icon9.gif:
作者: TPK123    時間: 2012-1-30 15:51

希望ching今年骨運好d!!!
作者: novastar    時間: 2012-1-30 16:04

信港字頭D相多過一成都會死人的。講到服務這幾個場D女好睇情緒的。唔係無乜心水同錢都不會去。
作者: fatgor1    時間: 2012-1-30 16:34

引用:
原帖由 novastar 於 2012-1-30 16:04 發表
信港字頭D相多過一成都會死人的。講到服務這幾個場D女好睇情緒的。唔係無乜心水同錢都不會去。
咁誇牙
作者: joe98    時間: 2012-1-30 16:42

新年甘凍重要俾人摸同摸人, 又冇得去玩...
黑面好奇呀...而且佢地吾係專業人士...no ethics ga
作者: joe98    時間: 2012-1-30 16:44

引用:
原帖由 yein少 於 2012-1-24 20:21 發表

80 and 2 is the biggest ball in kho
重有邊個先??
作者: 木頭    時間: 2012-1-30 17:49

引用:
原帖由 novastar 於 2012-1-30 04:04 PM 發表
吾睇相睇真人囉,吾洗死下話
作者: 門小姐    時間: 2012-1-30 23:51

引用:
原帖由 joe98 於 2012-1-30 16:42 發表
新年甘凍重要俾人摸同摸人, 又冇得去玩...
黑面好奇呀...而且佢地吾係專業人士...no ethics ga
工都唔想返啦
作者: kris29    時間: 2012-2-1 00:56

no 2 is bad service
作者: Carson6    時間: 2012-2-1 16:20

試過2仔服務唔算差~~
不過樣就真係同相差好遠~~

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0