標題: 抖足一個月...終於上路上富豪 [打印本頁]

作者: 回頭是岸    時間: 2011-12-22 01:21     標題: 抖足一個月...終於上路上富豪

好耐無出過帖 .......
不過系度同街街兄弟取左經,  一定要向人有個交代, 除非無去既姐......
今次. 去左搵富豪 2 味... 想自己踩下,,, 2 味其實系 d 乜,  系棍頭 0Y ?  定系袋低甘....
出發前, 都先睇定 ad ps 相...都 OK 架喎.   唔知真人堅唔堅...
傻就傻在.... dry 問早晚更,,,無問 ..........
去到唯有排下隊啦...好彩囡囡半個鐘後 OK 姐.....

真人黎到... 中等身型,  唔高唔長....
樣就.... 我比 ad 相呃左,,,,真系普通,,,,,, ( 或者各花入各眼,,有 C hing  like 都唔定  )

Part 1,  系我要求下,,,按左半粒鐘,,........因為自己成個月無上大陸,  正骨都欠俸,  真系想比人按下頸背...
( 其實想搵  黑哥版主,  試下佢果件 K to  39.... 不過爬下文之後,,, 原來囡囡上夜班... )

Part 2  攞架生,,,, 唔會 Kfu 甘慢,,, 3,幾分鐘已經返,,, ( 佢出房前,,,我叫佢唔洗去攞啦.. .扮話唔想佢走...佢話一定要攞, 我就叫佢速去速回.好鬼掛住你....個 ball  )
回來 RPP , R 背...感覺又系好痕....好鬼正,,, 佢唔系下下用指尖去掃, 而系時不時指尖掂下你,,,若即若離...好鬼頂引..個感覺.
佢見我好似好好 feel ,  問話見你好似好鐘意推 Pat Pat wow.... 不如幫你推耐 d...... 好哇...
前後都 2 個字,,, 細路又頂床頂左好耐,,, 反身算數...
囡囡此刻..亦自動自覺,,解開身上所有蓄搏....對燈..都幾大下....
無牛奶.無果凍... 就甘樣 ball 推起來....
我就又手又口, 不停甘玩同錫....

下路後兜, 可碎但唔可以打入.  
上路可親...但又無法式濕吻  
無頂唔順系...囡囡自搓..自摸.....又扮 AV 囡... 系甘叫..系甘 un.... 玩就幾好玩..幾放..
不過個人感覺... 唔太好囡囡自己玩...好似好假...  

經一輸你鞭我策,  咀住..碎住.. 終於派彩...但始終領悟唔到 何為 2 味 ..........     

洗手返黎...按頭.傾計.... 埋單閃人.... 9 遊遊,  食飯遊左去東門.....

由於 locker 仔全程 no service... 我今次唔比 tips...

作者: fatgor1    時間: 2011-12-22 01:26

引用:
原帖由 曉士 於 2011-12-22 01:21 發表
不過系度同街街兄弟取左經,  一定要向人有個交代, 除非無去既姐......
今次. 去左搵富豪 2 味... 想自己踩下,,, 2 味其實系 d 乜,  系棍頭 0Y ?  定系袋低甘....
出發前, 都先睇 ...
好玩就得
話之矩25味
作者: samcheng1984    時間: 2011-12-22 01:53

不嬲LOCKER仔都唔會俾。。。NO SERVICE
作者: blackjackal    時間: 2011-12-22 02:45

引用:
原帖由 曉士 於 2011-12-22 01:21 發表
出發前, 都先睇 ...
又偷跳, KTO#(唔係好靚咋{先自聲明波細不過90後}

不過都唔錯啦, 學肥哥話齋好玩或之你25味
作者: outout    時間: 2011-12-22 08:19

作者: Tou1216    時間: 2011-12-22 10:07

作者: Tonyja    時間: 2011-12-22 16:45

抖左成個月一劑夠拿
作者: joe98    時間: 2011-12-22 16:50

此終意會吾到係乜老no.??
作者: Tou1216    時間: 2011-12-22 17:53     標題: 回復 9# 的帖子

作者: mui    時間: 2011-12-22 19:14

作者: 好淫一個    時間: 2011-12-22 22:18     標題: 回復 1# 的帖子

咩事抖成個月咁耐呀
作者: 木頭    時間: 2011-12-22 22:21

執多幾劑先啦
作者: Tou1216    時間: 2011-12-22 22:28

作者: 回頭是岸    時間: 2011-12-22 23:00

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-12-22 22:18 發表
咩事抖成個月咁耐呀
無事哇...... 只系一直驚打風..怕死姐...
而且呢個月, 又好努力返工,,,,希望年尾人工出得好 d.  :thumbs_up.gif:
作者: 回頭是岸    時間: 2011-12-22 23:01

引用:
原帖由 木頭 於 2011-12-22 22:21 發表
執多幾劑先啦
呢次會系 2011  最後一劑.....
作者: 回頭是岸    時間: 2011-12-22 23:06

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-12-22 14:54 發表
服務到363其實都算唔錯了
系啊...都叫唔錯既啦.....

而家上去  /  骨...  都系是旦啦.....(甘既感覺).....
作者: 回頭是岸    時間: 2011-12-22 23:07

引用:
原帖由 joe98 於 2011-12-22 16:50 發表
此終意會吾到係乜老no.??
yes... is 29
作者: Tou1216    時間: 2011-12-22 23:10

作者: 好淫一個    時間: 2011-12-22 23:16

引用:
原帖由 Tou1216 於 2011-12-22 23:10 發表
最後一劑都唔錯! :thumbs_up.gif: 下星期到我 2011 年最後一劑啦!
快D啦,等你報告好耐喇
作者: fatgor1    時間: 2011-12-22 23:40

引用:
原帖由 Tou1216 於 2011-12-22 23:10 發表
最後一劑都唔錯! :thumbs_up.gif: 下星期到我 2011 年最後一劑啦!
可惜等你有所報告等到鳩都軟
作者: howantse    時間: 2011-12-23 01:45

引用:
原帖由 samcheng1984 於 2011-12-22 01:53 發表
不嬲LOCKER仔都唔會俾。。。NO SERVICE
宜家d locker 仔,全程唔使做唔开完個櫃好多時都係客人自己攪掂,等你著好衫先问句要唔要飲水,幾好賺呀!
唔俾一d都唔過份,因為係佢地责任.
俾呢都睇果日玩得开唔开心,唔开心都唔俾因为係extra costs
作者: johnnyli    時間: 2011-12-25 15:52

近期机場要三條6都唔係咁易
作者: 王爺    時間: 2011-12-25 17:26

引用:
原帖由 johnnyli 於 2011-12-25 15:52 發表
近期机場要三條6都唔係咁易
沒辦法,非常時期,非常服務。
作者: 好淫一個    時間: 2011-12-26 22:27

引用:
原帖由 曉士 於 2011-12-22 23:00 發表

無事哇...... 只系一直驚打風..怕死姐...
而且呢個月, 又好努力返工,,,,希望年尾人工出得好 d.  :thumbs_up.gif:
原來係咁,仲以為你比人睇得緊TIM

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0