標題: 快閃『骨場黑星老祖』之谷低開始回升 [打印本頁]

作者: mongping    時間: 2011-10-4 01:33     標題: 快閃『骨場黑星老祖』之谷低開始回升

上星期去 HKD 想搵番相好點知要等兩個鐘, 梗係唔等啦 , 大廳睇相見 @^ 迫爆工衣咁正 , 問主任話新黎做個零月, 年紀大少少, 不過服務幾好, 是旦啦, 入房。

冇耐囡囡入黎, 真係中女到尾咁滯, 樣貌都可接受:victory: , 身材就好索 , 加上唔鐘意彈人, 出黎搵食遮, 試諗吓掉轉身份我被人彈, 個心都唔舒服啦! 除非真係豬到頂唔順就冇得好講。不過都未試過喎。

Part 1: 新入行, 手法當然唔可以同熟手比, 不過盡咗力啦:victory: 。

Part 2: 我 skip 咗果凍, 佢都自動卸甲漫遊全身。轉身又一輪, 對燈真係好揸手 , 不過好firm 好結實, 等其他師兄去驗証。我冇車所以唔知, 中下路都冇問題 , 唯獨係唔肯訓低 , 佢話公司唔俾, 我話鬼知咩, 唔通我投訴你咩? 卒之都係死都唔肯訓低 。沿途佢好似跟足程序做, 唔得放 ,冇咗互動個 part lor, 卒之落油攪掂咗

事後佢去洗手都好返,重想繼續按,我話唔洗啦, 你落鐘啦, 我想訓一陣至走, 佢竟然話唔得架, 公司唔俾提早落鐘, 不如我睇住你訓啦 ! 我答佢咁樣我訓唔到架,  咁我叫佢出去同主管講係客人嘅要求咯, 咁佢出咗去我亦小睡十分鐘 , 跟住起身走啦, 點知一開門佢企响門口 , 話佢每隔幾分鐘就黎睇我走未, 呢個真係一個好聽話嘅員工:thumbs_up.gif: 。
作者: c_edmond    時間: 2011-10-4 02:00

引用:
原帖由 mongping 於 2011-10-4 01:33 發表
上星期去 HKD 想搵番相好點知要等兩個鐘, 梗係唔等啦 , 大廳睇相見 @^ 迫爆工衣咁正 , 問主任話新黎做個零月, 年紀大少少, 不過服務幾好, 是旦啦, 入房。

冇耐囡囡入黎, 真係中女到尾咁滯, 樣貌都可接受 ...
咁攪鬼既? 真係擔屎唔偷食, 不過果個"擔" 仲好
作者: fatgor1    時間: 2011-10-4 02:40

遇到個好野wor
作者: blackjackal    時間: 2011-10-4 04:23

黑星老祖終於唔黑有好野食啦
作者: 夜鬼    時間: 2011-10-4 04:25

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-10-4 04:23 發表
小可
作者: blackjackal    時間: 2011-10-4 04:36

認同,真係比較少可
作者: 門小姐    時間: 2011-10-4 08:03

好似係無之前咁黑左 wo
作者: joe98    時間: 2011-10-4 10:56

但冇中女應有既開放&互動...
作者: blackeagle    時間: 2011-10-4 11:07

係一個好聽公司話
旦係唔聽客人話嘅員工喔  
作者: 666222000    時間: 2011-10-4 16:08

恭喜晒....轉運了.....
作者: 木頭    時間: 2011-10-4 16:12

撥開雲霧見青天
作者: Kakit    時間: 2011-10-4 18:27

替你高興, mongping
作者: hoifumoson    時間: 2011-10-4 18:34

呢d女女好少有
作者: c_edmond    時間: 2011-10-4 19:30

引用:
原帖由 Kakit 於 2011-10-4 18:27 發表
其實睇番MONG兄報告都係一般般, 只係比谷底好少少, 點解個個都恭喜佢呢?
作者: Tonyja    時間: 2011-10-5 01:03

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-10-4 19:30 發表

其實睇番MONG兄報告都係一般般, 只係比谷底好少少, 點解個個都恭喜佢呢?
可能重點係止升跌回升.
作者: 好淫一個    時間: 2011-10-5 01:18

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-10-4 04:23 發表
引用:
原帖由 門小姐 於 2011-10-4 08:03 發表
好似係無之前咁黑左 wo   
應該擺番幾圍賀賀佢啦
作者: mongping    時間: 2011-10-5 01:31

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-10-5 01:18 發表

應該擺番幾圍賀賀佢啦
冇問題, 四圍走咯
作者: mongping    時間: 2011-10-5 01:39

引用:
原帖由 Kakit 於 2011-10-4 18:27 發表
又話出報告? 快d 出返黎吹水啦, 大波會會長 , 係咪做 CD ROM?
作者: leofong    時間: 2011-10-5 02:30

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-10-4 19:30 發表

c兄又知唔知樓主對囡囡既要求水位去到邊尼
作者: mongping    時間: 2011-10-6 00:43

引用:

師兄心水清喎:thumbs_up.gif:
作者: mongping    時間: 2011-10-6 00:46

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-10-5 01:03 發表

可能重點係止升跌回升.
好似股票呢輪跌咗6000點, 突然有日升返二百點, 係未有D短暫起色呢
作者: mongping    時間: 2011-10-6 01:02

引用:
原帖由 leofong 於 2011-10-5 02:30 發表

c兄又知唔知樓主對囡囡既要求水位去到邊尼
囡囡其實係演員黎啫, 做好一個演員就要投入角色, 真假都好最緊要識 LUM 客, 唔好一上鐘就想落鐘咁, 我地都係去享受過中樂趣啫, 我唔係需要飲水先至叫合乎標準, 大佬呀, 兩三舊水想要陳法拉定係鍾嘉欣咩!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0