標題: 趁假日再去#廣匯# [打印本頁]

作者: Rance    時間: 2011-10-1 21:24     標題: 趁假日再去#廣匯#

上次遇正風尾,今日趁假期上多去一次
搭四號線到市民中心轉蛇口線係湖貝站出
今日見到地鐵安檢有人當值,(恐佈份子需時刻提防)

到廣匯樓下見有客走落,睇樣照計正常
大廳同沖涼都好多人
Call技師話上緊鐘,前檯抄張紙仔話去電腦揀,
來個@@,真人細細粒,
Part1.真係勉強
Part2 都係勉強
用番上次對33手法,話叫痛仲咬左我隻手––下
太嫩關係,上次33仲質我食個包

完事睇電視,想試多個要待下次假期
想要服務33可以,這個可以當日班嫩草
作者: Tou1216    時間: 2011-10-1 21:38

作者: Rance    時間: 2011-10-1 21:44

大大張相係33,那個日班太嫩咯,備用不推介了
作者: NGKH    時間: 2011-10-1 23:20

看來不差? 80 后
作者: 人面狗    時間: 2011-10-2 01:43

如果夜晚去,個高高地ge斯文男部長幾好ge,叫佢介紹......我同佢都幾好傾:good2:
作者: Rance    時間: 2011-10-2 01:48

來日方長,大不了聖誕假煲佢兩,三日,而且今次去房門口個窗加左磨砂,覺得OK
作者: 回頭是岸    時間: 2011-10-2 02:01

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-2 01:43 發表
如果夜晚去,個高高地ge斯文男部長幾好ge,叫佢介紹......我同佢都幾好傾:good2:
廣會有無試 8 號... :good2:
作者: 人面狗    時間: 2011-10-2 02:07

*仔放到5號先反工...但話唔埋.....可能唔做....佢個fd都無做啦.....
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-10-2 02:46

33真人同相都幾大出入
作者: apple.hung    時間: 2011-10-2 08:21

作者: 回頭是岸    時間: 2011-10-2 12:37

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-2 02:07 發表
*仔放到5號先反工...但話唔埋.....可能唔做....佢個fd都無做啦.....
* 仔又放假..唉...
作者: 人面狗    時間: 2011-10-2 12:56     標題: 回復 12# 的帖子

之前可能有係kho上過呢
作者: bdjjoli    時間: 2011-10-3 11:32

may be next time 33 will 咬 JJ  "1 下"  :_n12: :_n12:  
AIDS :icon3:
作者: wkf2000    時間: 2011-10-16 18:54

滙仔d ad 相好勁...好難

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0