標題: kho !仔 + 港匯 *仔=狗仔.... [打印本頁]

作者: 人面狗    時間: 2011-9-18 20:45     標題: kho !仔 + 港匯 *仔=狗仔....

第一日,因為相好無反工,就轉去好耐無去ge主場,kho,沖涼房裝修過,幾好!大廳仲有wifi,有進步!但因為之前搵o個d都唔見哂,所以就係大廳坐,睇下情況....點知睇極都麻麻,之後有個ching想等!仔,但因為等太耐,所以放棄左.....咁就同d部長吹下水,吹下吹下個!仔落鐘,我個fd睇到話好似ok,問我上唔上,之後就算啦,正正常常就去下馬啦,$200都唔可以要求太多....上到房就同佢吹下水,按下咁,part 1幾有力! part2就都係o個d,因為比相好縱壞左,普通服務好難郁....佢避上寶,中寶我一向無興趣,下寶一開始只係可以比我隔褲,但因為我話我唔捽妹妹郁唔到,佢終於就範,比我捽,唔比插入去 佢幫我打期間好中意問我d床上ge野 ....好彩佢好溫柔,無催我無盛,轉左幾個手勢,終於攪掂....佢剛剛做左3日,唔太放,我唔會反食...P.S.我係大廳見到個技師裙入面著長褲,當場郁唔到
第二日,相好終於反工,去o個陣好多人,要係d正規房度按,我o個間房個窗好低,外面d人行黎行去,同埋外面又好光,真係郁唔到 入到去同佢傾左好耐計之後就開波,我一向飛曬d果凍呢d化學野,中意自然野多d,佢好自然咁環游一下,但可能太光同太揚ge關係,無增值..... 唔緊要,我完全理解,同埋佢幫我次次增值,我都郁唔到,就落油攪掂算,其實*仔嬌小左d,佢車lin ge時候我打唔到井(我從後打ge),同埋我又唔想係後面打,係後面打會比其他人見到佢條under同見到我係度打緊井,之後佢叫我如果後面打唔到就係前面打,佢坐左起身.....呢一刻我真係感動到郁唔到 但係問題黎啦,我原來唔識前面打,一打會阻住佢控制飛機.... 之後佢就訓係度話比人見到無乜所謂,咁我就好愉快一手打住井,一手摸奶咁出左.....真係爽過隻狗!!!
最後,其實有個壞消息想話比大家聽,但呢個消息又無核實...遲d核實左我再話比大家知!!

作者: 門小姐    時間: 2011-9-18 20:53

點解我係港匯未打過井咁黑既
作者: 人面狗    時間: 2011-9-18 20:57

你試過邊幾個?我試過*仔,我個fd試過!!, *), ^*都有井打,打到發發聲wo....我個fd夜d會出報告.....
作者: 門小姐    時間: 2011-9-20 00:12

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-18 20:57 發表
你試過邊幾個?我試過*仔,我個fd試過!!, *), ^*都有井打,打到發發聲wo....我個fd夜d會出報告.....
3  9  66  89  96  188

唔知係咪我黑仔
作者: 人面狗    時間: 2011-9-20 00:42

呢d number無試過.....但d ching話*(有增值.....應該打到.....*仔直情比你慢慢打....
作者: c_edmond    時間: 2011-9-20 01:13

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-9-20 00:12 發表

3  9  66  89  96  188

唔知係咪我黑仔   
3仔無呀? 個FD仲諗住山長水遠去搵佢添..... 9 我都試過出埋REPORT啦, 要戴套呀嗎 , *(都唔得? 放唔放呀?
作者: fatgor1    時間: 2011-9-20 01:13

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-20 00:42 發表
呢d number無試過.....但d ching話*(有增值.....應該打到.....*仔直情比你慢慢打....
^*都好易話為
作者: 人面狗    時間: 2011-9-20 01:19     標題: 回復 7# 的帖子

呢個我個fd試過,無上寶,但中下6,90後大燈!!!!下面好似話幾緊
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-9-20 07:56     標題: 回復 4# 的帖子

89係吾係m到、其實詎裝假狗
作者: desert_cat    時間: 2011-9-20 12:26

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-9-18 20:53 發表
點解我係港匯未打過井咁黑既   
井呢樣嘢,好似沙漠中嘅綠洲,難得一遇........
作者: 人面狗    時間: 2011-9-20 12:33     標題: 回復 9# 的帖子

之前係kho試過一個相好係咁,但佢無黎會話我聽....好彩
作者: 兆輝    時間: 2011-9-20 12:34

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-18 20:45 發表

其實有個壞消息想話比大家聽,但呢個消息又無核實...遲d核實左我再話比大家知!!

.
關於邊方面?
作者: 人面狗    時間: 2011-9-20 12:43

原來*仔放假了......要5號先反....
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-9-20 20:34     標題: 回復 13# 的帖子

一個月都未做夠 就冇做
可能各位C兄 太落力
作者: desert_cat    時間: 2011-9-20 20:54

唔通過壞消息係8仔去咗睇醫生,以後唔俾打井!?
作者: 木頭    時間: 2011-9-20 21:39

引用:
原帖由 desert_cat 於 2011-9-20 08:54 PM 發表
唔通過壞消息係8仔去咗睇醫生,以後唔俾打井!?
無馮無據,唔好亂講呀
作者: tpccc    時間: 2011-9-20 21:40     標題: 回復 1# 的帖子

C兄有甚麼消息快d通知港濠好像有新女:good2:
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-9-20 21:43     標題: 回復 15# 的帖子

之前聽佢講同^*做埋今個月就唔做 話休息 仲唔到咁快
作者: tpccc    時間: 2011-9-20 21:45     標題: 回復 4# 的帖子

C兄都好犀利這些女很多靚女.好想試89但要call鍾
作者: tpccc    時間: 2011-9-20 21:49     標題: 回復 9# 的帖子

C兄89是否可以打#還有甚麼玩
作者: desert_cat    時間: 2011-9-20 22:03

引用:
原帖由 木頭 於 2011-9-20 21:39 發表
無馮無據,唔好亂講呀
講下笑啫,我都拍以後無得食*仔呀!
作者: 人面狗    時間: 2011-9-20 23:37

*仔而家去左泰國....要10月5號先反....佢可能唔做:b_heart:
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-9-20 23:48     標題: 回復 22# 的帖子

嗯 果日聽過講話轉行 話做到月尾,,,點知咁快
作者: 人面狗    時間: 2011-9-20 23:54

佢10月先反黎...仲點做到月尾....比佢縱壞左,對其他女真係郁唔到.....
作者: c_edmond    時間: 2011-9-21 12:55

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-20 23:37 發表
*仔而家去左泰國....要10月5號先反....佢可能唔做:b_heart:
師兄消息真靈通
作者: 人面狗    時間: 2011-9-21 13:46     標題: 回復 25# 的帖子

一上鐘就9吹,吹到傻.......
作者: 100952    時間: 2011-9-21 14:07

作者: 人面狗    時間: 2011-9-21 17:12

呢個*(雖然有d似MJ,但係條走廊度見過佢,都幾好笑容.....如果有增值都可一試.....
作者: 木頭    時間: 2011-9-23 00:15

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-21 05:12 PM 發表
呢個*(雖然有d似MJ,
咪好能肉酸
作者: 人面狗    時間: 2011-9-24 00:28

引用:
原帖由 木頭 於 2011-9-23 00:15 發表
咪好能肉酸
我話幅相姐,我係走廊見過,佢個輪廓有dd似啦,無張相咁似,唔樣衰,但真係堅瘦.....經過同佢有eye contact,佢幾好笑容同幾有禮貌咁....其他就唔知....

作者: COOLDUDE007    時間: 2011-9-24 00:51     標題: 回復 30# 的帖子

8 仔話收山wor.
吾係番老家?
作者: 人面狗    時間: 2011-9-24 01:00

收山咁誇?小露露要離我而去? 佢之前同我講過話去做陪酒....但佢一飲就嘔,邊做得黎..... 同埋人工差好遠 我叫佢諗多陣先....估唔到......
作者: 人面狗    時間: 2011-9-24 01:17

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-9-24 00:51 發表
8 仔話收山wor.
吾係番老家?
佢同你講架?:_n5:
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-9-24 01:29     標題: 回復 33# 的帖子

詎同我朋友話要從良
作者: 人面狗    時間: 2011-9-24 01:34     標題: 回復 34# 的帖子

幾時ge事?老實講,佢要從良有d難度.......正常工人工低,佢又要賺$寄反屋企....去嫁人算啦......

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0