標題: 唉!大陸狂掃,想留港消肺~有無上樓骨推介呢 ?? [打印本頁]

作者: 大舊    時間: 2006-4-10 12:35     標題: 唉!大陸狂掃,想留港消肺~有無上樓骨推介呢 ??

岩岩出左份轉貼,大陸掃到心都寒晒,打下飛機姐,駛唔駛罰甘重呀.
我只想推下背同hj,c兄們有無d好既上樓骨介紹黎呀.
作者: 3721    時間: 2006-4-10 12:44

作者: 骨總    時間: 2006-4-10 16:00

How much pls ?
作者: 3721    時間: 2006-4-10 16:52

作者: 佐助=..=''    時間: 2006-4-10 21:48

太子冰兒都唔錯架
作者: 十字追魂棍    時間: 2006-4-10 23:48

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-10 12:35:
岩岩出左份轉貼,大陸掃到心都寒晒,打下飛機姐,駛唔駛罰甘重呀.
" 打下飛機姐,駛唔駛罰甘重呀 ''
Agree
作者: 同一天空下    時間: 2006-4-11 22:49

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-10 12:35:
葵興新潮試下..
三粒鈡送鬼鼠机.四佰落樓.
應乎合你要求.
不過全部都是中女.咪當家姐同你打机机。
作者: q9    時間: 2006-4-11 23:03

引用:
Originally posted by 同一天空下 at 2006-4-11 22:49:

葵興新潮試下..
應乎合你要求.
你晚上6點前去會後生D質素好D,夜晚就....................自己打好過

作者: 大舊    時間: 2006-4-12 12:22

引用:
Originally posted by 同一天空下 at 2006-4-11 22:49:

葵興新潮試下..
應乎合你要求.
舊時新亞??真係HJ 400攪掂 ??呢個世界好公平既,係HK4舊水仲想點Y
作者: 大舊    時間: 2006-4-12 12:23

引用:
Originally posted by q9 at 2006-4-11 23:03:

你晚上6點前去會後生D質素好D,夜晚就....................自己打好過
6點前OK,6點後先唔得呀,要交人呀,有無多D資料呀~~~
作者: 大舊    時間: 2006-4-12 12:26

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-10 21:48:
太子冰兒都唔錯架
點得先~~最好唔做全套果D,做全套果D唔掂架.唔好話HJ,做BM都唔好面色 OR 死

樓你做全套
作者: suntripper    時間: 2006-4-12 13:30

作者: 佐助=..=''    時間: 2006-4-12 21:41

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-12 12:26:

點得先~~最好唔做全套果D,做全套果D唔掂架.唔好話HJ,做BM都唔好面色 OR 死

樓你做全套
大舊兄...我個次真係齊做hj但佢都無咋型喎....
作者: 大舊    時間: 2006-4-13 14:13

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-12 21:41:

太子-冰兒 ??可唔可以射個電話黎呀..thx!!
作者: 大舊    時間: 2006-4-13 14:34

引用:
Originally posted by suntripper at 2006-4-12 13:30:
絕對同意, 每個客有不同需求而BM只是站在自己利益方面:angry:,一味想賺多,唔係開大面口立即感覺得到:b_heart::b_heart:,套用劉德華廣告:今時今日咁麊A務態度係唔得!巴打有無曭A務態度好BM介紹一下呢?:ton ...
原來c兄都有同感,所以我中意去搵唔做全套d囡囡,但始終到e家都係無個得,有d

試過正頭做完重痛.我個人覺得做完全身再出火真係好舒服,成個人輕鬆晒,反而

開大我唔係甘中意,r patpat 叻果d仲舒服,可惜呢d係香港難搵.好懷念深圳邪骨
作者: 大舊    時間: 2006-4-15 14:36

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-12 21:41:

佐助兄~~上你俾我個網頁,見到尖咀有個叫(方飛),$260 90分鐘喎,D服務好似好

堅,(推踩油背,刮痧,拔火罐)打電話同巨傾左幾句,算幾好傾,無全套,只有HJ,又可

以手多多摸下(巨話咋,實際唔知呀),下星期上完去同你講返掂唔掂
作者: mu_erer1012    時間: 2006-4-15 17:19

yes good good
作者: 骨總    時間: 2006-4-15 18:07

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-15 14:36:

佐助兄~~上你俾我個網頁,見到尖咀有個叫(方飛),$260 90分鐘喎,D服務好似好

堅,(推踩油背,刮痧,拔火罐)打電話同巨傾左幾句,算幾好傾,無全套,只有HJ,又可

以手多多摸下(巨話咋,實際唔知呀) ...
到時應該有好多兄弟等你報告.
作者: 佐助=..=''    時間: 2006-4-17 12:58

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-15 14:36:

以手多多摸下(巨話咋,實際唔知呀) ...
大舊兄...我地等你呀...真係掂既,,我都走去爽爽呀
作者: monthboy    時間: 2006-4-19 08:40

香港贵啊上大陆啦
作者: 大舊    時間: 2006-4-19 11:07

引用:
Originally posted by monthboy at 2006-4-19 08:40:
香港贵啊上大陆啦
我都知大陸平靚正啦~~掃呀~~驚拉呀
作者: 大舊    時間: 2006-4-19 12:14

引用:
Originally posted by 佐助=..='' at 2006-4-17 12:58:

大舊兄...我地等你呀...真係掂既,,我都走去爽爽呀
失望 & 行到腳軟既假日報告

芳菲,樂道23 5/A  預約都假,上到都係有客,要下1轉,等90分鐘,無等,閃~~
年齡--中女中到好尾好尾果隻,(積下口德話係中女咋)
樣--要LEE埋眼果隻
身材--著住衫,可大可小,所以睇唔出

瞳瞳保健工作室,白加士街17-23號 伯嘉士大廈 9 A,有客,又閃,
年齡,樣,身材如上

樂怡,彌敦道 460號 美景大廈 8/F C室,今次電話到先,又有客,無去,
因為無去,所以年齡,樣,身材乜都唔知

呢個報告係俾D想搵好樣囡囡既兄弟睇既,上2個可以入黑名單,但聲明先,巨地D服務我未試過,不過個LOOK甘都有人上,怕有D料掛(我估咋,唔係唔好出主題炳我呀)

下次出動再出報告,有咩好料 & 衰料C兄們射D過黎交流下Y
作者: q9    時間: 2006-4-19 22:32

兩件都唔掂啊,慘慘
作者: q9    時間: 2006-4-19 22:33

兩件都唔掂啊,慘慘
作者: mnmn_ding    時間: 2006-4-21 00:33

OH...so poor.....
上面風大,今日上去淨係去左齋場.....仲諗住反落黎睇下有冇景.....
作者: q9    時間: 2006-4-21 00:44

引用:
Originally posted by mnmn_ding at 2006-4-21 00:33:
OH...so poor.....
上面風大,今日上去淨係去左齋場.....仲諗住反落黎睇下有冇景.....
你去左齊場都唔出報告,同大家分享,唔係掛:confuesd:
作者: 佐助=..=''    時間: 2006-4-21 21:18

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-4-19 12:14:

失望 & 行到腳軟既假日報告

芳菲,樂道23 5/A  預約都假,上到都係有客,要下1轉,等90分鐘,無等,閃~~
年齡--中女中到好尾好尾果隻,(積下口德話係中女咋)
樣--要LEE埋眼果隻
身材--著住衫,可大可小,所以睇 ...
大舊兄..要lee埋眼咁得人驚:confuesd:倆件都唔掂...咁又要再揾啦....
作者: star988    時間: 2006-4-25 13:31

hk 難搵吃
作者: sunboy    時間: 2006-4-30 15:44

瞳瞳保健工作室,白加士街17-23號 伯嘉士大廈 9 A,有客,又閃,
年齡,樣,身材如上

YESTERDAY下午上咗去試.佢話以前喺酒店場出身.手骨眞係好掂,覺得同以前果D眞係天壤之別,掃PP手勢都好特別,係勁慢動作果種.不過出火就唔建議巴打試喇,因為年齡,樣,身材正如大舊兄講,鍾意正骨嘅就幾啱.(正骨埋單268)
作者: 骨總    時間: 2006-4-30 17:02

Thanks info bro sunboy.
作者: 大舊    時間: 2006-5-2 11:18

引用:
Originally posted by sunboy at 2006-4-30 15:44:
年齡,樣,身材如上

YESTERDAY下午上咗去試.佢話以前喺酒店場出身.手骨眞係好掂,覺得同以前果D眞係天壤之別,掃PP手勢都好 ...
R PATPAT 真係好掂 ??甘又有d想試下,樣就1早預左啦,正骨要靚女,睇怕幾難搵,
作者: shangrun    時間: 2006-5-3 18:56

香港贵啊上大陆啦
作者: 長江一號    時間: 2006-5-3 20:55

引用:
Originally posted by 大舊 at 2006-5-2 11:18:

R PATPAT 真係好掂 ??甘又有d想試下,樣就1早預左啦,正骨要靚女,睇怕幾難搵,
agree.
作者: 69longlong    時間: 2006-5-10 20:45

深水埔常褔大廈7/F可兒,中女都幾足鐘。

我試過,係幾好,有實力,做兩鑊,四舊水,小波隙,吹到出,可翻卓。
作者: 5886666    時間: 2006-5-10 22:22

有机会一定要去
作者: 3721    時間: 2006-5-16 12:46

作者: Capital    時間: 2006-5-16 13:57

引用:
Originally posted by 69longlong at 2006-5-10 20:45:

我試過,係幾好,有實力,做兩鑊,四舊水,小波隙,吹到出,可翻卓。
請問幾多號室?我想去試下。
作者: 3721    時間: 2006-5-16 18:00

作者: 大鐵人18    時間: 2006-5-16 18:06

作者: 3721    時間: 2006-5-16 18:15

作者: 樂樂無窮    時間: 2006-5-16 20:34

引用:
Originally posted by 69longlong at 2006-5-10 20:45:

做兩鑊都係四舊水幾平喎

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0