標題: 一波三折kto138 [打印本頁]

作者: kt2408    時間: 2011-5-19 01:01     標題: 一波三折kto138

之前還有kho29未寫但我感覺一般,吾會反食就吾寫啦!

題外話今曰去左華強北買野,買iphone配件!但果到的人
好像專做批發,買一兩件就開天殺價真係要講下價,吾係就
比人 搶!

行完想去出個火,記得有街街兄弟話kho91ok,又係我心水決定
上去,上到去1900問部長91有幾久才下鐘,部長答一小時!立刻
決定轉場,記得時光23係大波就上時光,上到去部長話放徦
又想起kto101,138好像幾好就上啦,上到去101上緊鐘138晚班,吾想
走動問部長call138回來可以嗎,又ok !2040到到來,同相差都大
Ga,但點左都要上!其實樣一般啦,身才32-33b掛,識白話,吹水其間
知到之前係正骨,所以part1足鐘!她說來了不足一個月,我想會無禁放
掛,到part2 rpp一般淺淺地咀下,中路無問題,下路開頭隔褲但都去到森林
想入d就出左!她叫小月心態可以但小肥不是我杯茶但都叫合格!吾知有無師
兄可以幫我加相呢thx!(都係見真人先至見真章)之前又去左khd try108有時間先
講!
作者: Rance    時間: 2011-5-19 01:38

KTO 138 C cup,ad相睇來唔多覺肥:thumbs_up.gif:

[attach]27878[/attach]
作者: Lawrence_Ding    時間: 2011-5-19 05:48

引用:
原帖由 kt2408 於 2011-5-19 01:01 發表
之前還有kho29未寫但我感覺一般,吾會反食就吾寫啦!

題外話今曰去左華強北買野,買iphone配件!但果到的人
好像專做批發,買一兩件就開天殺價真係要講下價,吾係就
比人 搶!

行完想去出個火,記得有 ...
複制貼上咪得lor駛鬼upload咩
作者: baoke    時間: 2011-5-19 19:40

Adv photo is so pretty...
If 80-90% looks alike,  I'd like to give her a try either

thanks for sharing
作者: outout    時間: 2011-5-19 22:19

作者: dicknbutts    時間: 2011-5-19 23:28     標題: 回復 1# 的帖子

I also got many experience of finding the pictures were big different from the real gal
作者: gaperwong66    時間: 2011-5-20 00:25     標題: 回復 6# 的帖子

又要樣靚相靚唔好再怨la:_n8:
作者: kirito2011    時間: 2011-5-20 00:59

C兄都幾有心, 連轉2次場都唔怕麻煩 :good2:
作者: mongping    時間: 2011-5-20 01:07

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2011-5-19 23:28 發表
I also got many experience of finding the pictures were big different from the real gal
this is the formula:
Ad pic x 0.6 = real look
作者: DM169    時間: 2011-5-20 02:01

Ching走三轉先玩到, 真係辛苦晒~
作者: joe98    時間: 2011-5-20 11:24

引用:
原帖由 mongping 於 2011-5-20 01:07 發表

this is the formula:
Ad pic x 0.6 = real look
how about the ball ball size??
作者: shidan    時間: 2011-5-20 13:29

马拉从找机场。。。
作者: sange    時間: 2011-5-20 16:11

個波睇落去唔似B,似D多少少,有冇相差甘大??
作者: ahkwong    時間: 2011-5-20 21:12

AD相唔錯 ! 只有B cup ??
作者: alex3dalex    時間: 2011-5-23 10:41

ad 相同真人隨時差一半都有啦
作者: scottietsang    時間: 2011-5-23 11:19

真係估佢唔到wo

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0