標題: 日途試鐘男 (二) [打印本頁]

作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 01:59     標題: 日途試鐘男 (二)

續 part1

跟住囡囡話出去攞油, 又要等幾分鐘, 好鬼心急. 番到黎以為解甲飛"爸"先推背, 又唔係, 帶住"爸爸"推左一陣, 叫佢唔駛做背, 只做前面就可以,

佢就話程序係咁, 等多陣, 跟住又暖奶 (唔係佢果對), 係一杯濕暖奶, 用口滴, 又開始擔住粒果凍去漫遊, 佢越努力, 我就越難忍 ......

(新內容)

各師兄弟都應該諗到, 本人現在既小弟弟有蟲行蟻咬的感覺, 忍多陣佢話程序OK, 跟住就趕佢"爸爸"走! "Woo Woo" 囡囡走肥同小肥, 中肥既感覺完全不同,

今次骨運唔再係麻麻, 好運到啦啩! 我喜歡呢D Size, 自己覺得太肥太巨 -- 會好淋, 太廋太平 -- 會無手感, 呢D 先係我杯茶. 係佢雙乳廣播,

哦應該係雙乳廣掃G下, 小弟弟差D 積起左我哋, 自己覺得有D似 -- 城市獵人猛波上身, 不吐不快, 想KO佢!

囡囡知我想轉身, 咁順便將我既小弟弟解甲, 我亦叫我既小弟弟向佢致敬, 佢好禮貌地同小弟弟握手, 我都表示我既誠意, 玩吓波打手, 又試吓輕嚐咀咀,

黎G前我無褒煙, 又係沖凉房擦靚棚牙, 包無口氣口臭, 所以就覺得佢似乎唔太喜歡車車.

佢繼續用果凍同小弟弟清潔, 又問我好唔好而家幫小弟弟穿著不環保雨具?  我就話等多陣; 因為本人第一次係深圳玩咀仔餐, 所以唔想太急.

不多久, 囡囡提我乘番不夠半小時, 咁就立刻披"袋"上陣, 佢起勢吹仲郁過吾停, 不過吹功同師兄感覺一樣要有待調教, 吹左成十幾分鐘都吾爆,

佢比我轉個位, 咁我就一個鯉魚反身, 首先輕踫淺嚐一吓波波, 想摸佢既小妹妹就左閃右避, 無謂免強, 本在尊重囡囡而只好格庫去摸,

我既手亦只好上上下下活動起來.

突然電話響起, Time up, "PEN DOWN", 大家都不知所措, 而我又欲罷不能,  我問佢有無其他師兄等佢, 佢話無咁就一於加鈡啦.

經過一段時間既相處, 囡囡知我唔太猴急及粗魯, 開始熱情起來. 我見現在時間一定充裕, 我叫佢入埋張被裡面一齊訓, 手手腳腳翹埋一齊,

而我一路鍚吓囡囡條頸, 一路搜佢身, 佢就繼續同小弟弟握手無鬆懈.

大家互動G下, 佢微微發出呻吟聲, 下路小妹開始可以數毛, 但腳夾得小緊不能深入, 而我亦感到摔濕左佢.

佢可能怕我隻手繼續深入, 就走去用水沖下我件"雨衣", 再一大口含落去, 見佢咁努力以赴, 自己都心跳加速, 比多兩錢肉緊, 最後興奮爆出,

終於完成呢個使命.  囡囡很好服務咁幫我清潔.
作者: 回頭是岸    時間: 2011-4-28 02:02

Hohoho..
有正相
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 02:15

可惜當時燈光太暗,點”汁”D相都係唔得!
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 02:20

再之後已經無手"ja”機,雙手全力攻擊囡囡!
作者: fatgor1    時間: 2011-4-28 02:33

尼個女女不錯, 夠嫩口
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 02:40

多謝師兄介紹,其實呢間囡囡返幾點? 我意思係早班11-??,夜班又係幾點至幾點呢?
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 02:42

呢間仲有冇囡囡好介紹?
作者: 小小摩西    時間: 2011-4-28 07:32

唔係連續性咁樣分開兩個post
好似我咁睇完都唔知邊個囡囡
作者: didit    時間: 2011-4-28 08:35

師兄講緊no,99還是no. 86
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 09:00

oh, 最重要既資料漏左, 女女 no !(
小弟第一次出報告, 請不要見怪
作者: llaammbb    時間: 2011-4-28 09:58     標題: 回復 1# 的帖子

下次好好掌握........時間啦....:biggrin:
作者: didit    時間: 2011-4-28 11:01

睇張相就唔係好吸引喎! 除非服務超晒班至會考慮
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-4-28 11:30     標題: 回復 11# 的帖子

加鐘女女會特別開心:biggrin:
服務行先
作者: Giggs    時間: 2011-4-28 12:20

支持有靚相 report~~~~

:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
作者: uno123456    時間: 2011-4-28 13:01

作者: babycry1    時間: 2011-4-28 13:49

作者: lamyukwah    時間: 2011-4-28 14:43

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-4-28 11:30 發表
加鐘女女會特別開心
服務行先
我都覺得係。
作者: viterain    時間: 2011-4-28 21:34

這身材很好啊
作者: 包.脹    時間: 2011-4-28 22:11

條女身材唔錯, 係個波細左d , 不過都ok 既
作者: Tonyja    時間: 2011-4-29 00:48

引用:
原帖由 lamyukwah 於 2011-4-28 09:00 發表
oh, 最重要既資料漏左, 女女 no !(
小弟第一次出報告, 請不要見怪
無相肝,記得出多D報告就會進步嫁啦:thumbs_up.gif:
作者: mongping    時間: 2011-4-29 01:16

鼓勵鼓勵 :thumbs_up.gif: , 百花齊放
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-29 19:34

PM 我的師兄忘了提你們技師現在返夜班。
作者: fatgor1    時間: 2011-4-29 22:23

引用:
原帖由 mongping 於 2011-4-29 01:16 發表
鼓勵鼓勵 :thumbs_up.gif: , 百花齊放
幾時到你.........放
作者: mongping    時間: 2011-4-30 00:32

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-29 22:23 發表

幾時到你.........放
呢輪少咗閃上去, 港E 又冇開, 費事講d 不存在嘅囡啦, 所以近近地去咗KT 搵舊相好, 唔通個個 report 都講同一件咩:icon2: , 下次想去新王朝試吓大燈囡, 有冇錦囊
作者: fatgor1    時間: 2011-4-30 00:42

引用:
原帖由 mongping 於 2011-4-30 00:32 發表

呢輪少鱁{上去, 港E 又冇開, 費事講d 不存在懭が, 所以近近地去蘲T 搵舊相好, 唔通個個 report 都講同一件咩:icon2: , 下次想去新王朝試鴾j燈囡, 有冇錦囊  
我尼輪骨運之差
灰到爆
(call/點鐘除外)
作者: 好淫一個    時間: 2011-4-30 00:46

引用:
原帖由 mongping 於 2011-4-30 00:32 發表

呢輪少咗閃上去, 港E 又冇開, 費事講d 不存在嘅囡啦, 所以近近地去咗KT 搵舊相好, 唔通個個 report 都講同一件咩:icon2: , 下次想去新王朝試吓大燈囡, 有冇錦囊  
想試邊個大波女先 .99,6定168
作者: lamyukwah    時間: 2011-4-30 11:56

http://saunaguide88.com/item/girl-798.html

http://saunaguide88.com/item/girl-722.html

where is 168?

or 68?
http://saunaguide88.com/item/girl-594.html
作者: 魅魖    時間: 2011-4-30 21:25

好在可以加鐘乍...哈哈
作者: lamyukwah    時間: 2011-5-1 00:27

引用:
原帖由 魅魖 於 2011-4-30 21:25 發表
好在可以加鐘乍...哈哈
yes, 如果唔係就一定谷 'x' 上腦.
作者: mongping    時間: 2011-5-1 12:38

引用:
原帖由 lamyukwah 於 2011-4-30 11:56 發表
http://saunaguide88.com/item/girl-798.html

http://saunaguide88.com/item/girl-722.html

where is 168?

or 68?
http://saunaguide88.com/item/girl-594.html
講緊新王潮邊件大燈喎
作者: fatgor1    時間: 2011-5-1 15:13

引用:
原帖由 mongping 於 2011-5-1 12:38 發表

講緊新王潮邊件大燈喎h:" />
sun場你又岩咩
作者: mongping    時間: 2011-5-2 01:02

睇波入場嗎
作者: mongping    時間: 2011-5-2 01:04

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-4-30 00:46 發表

想試邊個大波女先 .99,6定168
好野喎, 三件中晒:thumbs_up.gif: , 有冇錦囊呀
作者: 好淫一個    時間: 2011-5-2 01:21

引用:
原帖由 mongping 於 2011-5-2 01:04 發表

好野喎, 三件中晒:thumbs_up.gif: , 有冇錦囊呀  
大既兩個未試,唔知得唔得
細既有老友試左
作者: fatgor1    時間: 2011-5-2 01:38

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-5-2 01:21 發表

細既有老友試左

作者: mongping    時間: 2011-5-2 18:38

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-5-2 01:21 發表

細既有老友試左
  咁陸仔係咁先,
作者: 夜鬼    時間: 2011-5-3 05:50

乳牛日途都有la
作者: mongping    時間: 2011-5-4 01:07

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-5-3 05:50 發表
乳牛日途都有la
日途硬件麻麻, 去過一次, 起機餐囡囡唔 Like ma.
作者: 夜鬼    時間: 2011-5-4 01:12

引用:
原帖由 mongping 於 2011-5-4 01:07 發表

日途硬件麻麻, 去過一次, 起機餐囡囡唔 Like ma.
肥哥試果個咪like lor
作者: fatgor1    時間: 2011-5-4 01:14

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-5-4 01:12 發表

肥哥試果個咪like lor
唔夠大波
作者: 夜鬼    時間: 2011-5-4 01:18

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-4 01:14 發表

唔夠大波

作者: gaperwong66    時間: 2011-5-4 13:32

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-5-4 01:18 發表
100% agreed
作者: lamyukwah    時間: 2011-5-4 15:18

ok啦,真係唔係好大,但都有feel。
作者: 樂樂    時間: 2011-5-5 02:06

自己覺得ok咪得lor
出尼玩求個人感受遮
作者: lamyukwah    時間: 2011-5-5 08:30

引用:
原帖由 樂樂 於 2011-5-5 02:06 發表
自己覺得ok咪得lor
出尼玩求個人感受遮
AGREE, I LIKE THIS CUP!
作者: Lam_chai    時間: 2011-5-5 08:42

引用:
原帖由 Giggs 於 2011-4-28 12:20 發表
支持有靚相 report~~~~

:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
can't read the photos again, please send to me.  Is it nice?

Anyway, good post!
作者: lamyukwah    時間: 2011-5-5 09:21

pls post more then your 閱讀權限 is raise. i'm waiting to upgrade too.

If you really want to see, pm your email address to me.
作者: lamyukwah    時間: 2011-5-5 09:50

Dear Lam chai, FYI too

http://www.saunaguide88.com/foru ... &extra=page%3D1

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0