標題: 廣ho遇上c模(* [打印本頁]

作者: AVSUPERMAN    時間: 2011-4-18 22:49     標題: 廣ho遇上c模(*

先排見有c兄係kho(*忠實fans,果日上去有几个得閒諗起佢,不如一試,除咗好奇點解佢旺鐘之外,睇佢相真係有dcosplay界一位英文名S字頭嘅c模,唔知會唔會多D幻想。好啦,入房之後佢都禮貌式抱抱,有少少feel,可惜唔算高,波波未算大,感覺一般,可是身經百戰的我無咁易被你搞起,都係先培養感情,希望等陣重拾情人感覺。
相信認識佢嘅c兄都知佢叫蓉蓉,聽闻佢都有唔少沉船c兄,自己亦沉過好明白所沉嘅技c必定有過人之處,有d食相頭、有d講技术、有d玩得放,所謂各花入各眼,(*能夠吸引c兄可能係倾計果part唔係淨吹水而係有內涵,加埋斯文大方的談吐,幾有女人味,喜歡c妹未必受落。佢好自信咁講自己几多call鐘,究竟自己係唔係咁有骨運點佢,真係要試過至知。不過我多口問佢多唔多客沉佢,佢可能係骨場閱人無數,知道自己嘅目標,堅拒唔會同客講感情,都几有性格,唔知沉船客聽完會唔會down晒。
倾倾下唔記得試part 1,再唔把握時間part 2做唔切谷上腦爆章就大鑊,快快入正题。講真係骨場玩咗多年唔係咁易起頭,過去試過唔少阻滯,亦有三寶以外增值服務,唔知係唔係相好离開後,好想試囡囡底線平衡心理,比之前大胆嘗試,有時我摸佢比佢摸自己反應仲大,當我反客為主替囡囡按摩又摩骨,佢唔算敏感,錫下背再錫落dpatpat位,都無格手,轉身試試車失敗咗,自已玩時好會扮斯文,又好照顧囡囡感受,唔會強人所難,試試模擬ML又無問题,越頂越落力,見囡囡有d反應加多両錢肉緊,反過來囡囡坐上策騎,好緊迫好貼。差d忘記正常程序,囡囡波推能掌握節奏,原來唔大都可以有唔錯feel,之后果凍做足,無話以手代口,內側袋位棍身照顧周到。落油開波,食住lin一路打,弊呢!無乜想升空嘅感覺,唔係囡囡偷懒係自己習以為常,囡囡醒目知我所需,主動咀咀,越咀越入肉最後深車,中路決定放棄,轉改下路,囡囡是我認識中比较濃密,要係大片森林揾咗好耐先見洞口,水源不算充足,但經自己努力算是有d回報,起碼有得玩指插。我向囡囡表示無需刻意播放銷雲音樂,若非原音真性情反而會減低意慾,最後真係聽到d揣氣聲下完成任務。囡囡平易近人,服務細心,善解人意,但未必係自已杯茶,同囡囡影咗几幅相,大家睇下似唔似c模!唔係好識放相,睇得辛苦請諒。

[attach]26899[/attach][attach]26900[/attach][attach]26901[/attach]
[attach]26902[/attach][attach]26903[/attach][attach]26904[/attach]

作者: 木頭    時間: 2011-4-18 22:53

呢個靚模叫乜水
作者: fatgor1    時間: 2011-4-18 23:02     標題: 回復 2# 的帖子

CHEMAIN
作者: fatgor1    時間: 2011-4-18 23:10

半年前試過, 服務態度幾好
唯一可惜非我杯茶
作者: COOLDUDE007    時間: 2011-4-18 23:13

好似老左D

唔岩我D二十後
作者: 包.脹    時間: 2011-4-18 23:32

呢個唔多琝, 不過最近kho入左去多新貨, hehe 又有排試啦!
作者: zerr164    時間: 2011-4-18 23:46

作者: 咸魚佬    時間: 2011-4-19 00:39

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-4-18 23:13 發表
好似老左D

唔岩我D二十後
保良局好似仲有批新貨得8歲左右
岩晒c兄玩開嫩口野
作者: Tonyja    時間: 2011-4-19 00:54

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-18 23:10 發表
半年前試過, 服務態度幾好
唯一可惜非我杯茶
老實講,做左咁耐仲KEEP到服務真係唔容易,無奈我會番食嘅真係一隻手數得哂.
作者: fatgor1    時間: 2011-4-19 01:02

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-4-19 00:54 發表

老實講,做左咁耐仲KEEP到服務真係唔容易,無奈我會番食黚u係一隻手數得哂.
想番食永遠5=真係會番食
我同你一樣不多於5個
作者: oldpig    時間: 2011-4-19 08:25

九巴我都試過,服務都ok喎,我覺得真人靚過相。
作者: Giggs    時間: 2011-4-19 13:19

佢笑起上黎幾得wor~~~~

:_n9:
作者: 五姑娘    時間: 2011-4-19 16:20

又真係有8,9成似喎!!!
作者: bbb    時間: 2011-4-19 16:23

甜姐兒, 不错....
作者: ahkwong    時間: 2011-4-19 21:46

這位技師相頭我接受 !
作者: ivw333    時間: 2011-4-20 00:30

Big Eyes Bg!
作者: globobo    時間: 2011-4-22 00:37

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-4-18 22:49 發表
先排見有c兄係kho(*忠實fans,果日上去有几个得閒諗起佢,不如一試,除咗好奇點解佢旺鐘之外,睇佢相真係有d似cosplay界一位英文名S字頭嘅醩模,唔知會唔會多D幻想。好啦,入房之後佢都禮貌式抱抱 ...
tried la, service is good, face so so la.
作者: fatgor1    時間: 2011-4-22 01:03

引用:
原帖由 globobo 於 2011-4-22 00:37 發表

tried la, service is good, face so so la.

作者: outout    時間: 2011-4-23 09:47

作者: AVSUPERMAN    時間: 2011-4-23 12:00

引用:
原帖由 outout 於 2011-4-23 09:47 發表
美少女可車真係會番食嘅.
唔知點解,就算有得車都無諗過番食,可能無feel。試過玩到食海鮮囡囡最后都係無再揾,反而有feel只有基本功嘅囡囡會再揾,睇下可唔可以日久生情慢慢玩增值,
作者: NGKH    時間: 2011-4-23 12:08

引用:
原帖由 outout 於 2011-4-23 09:47 發表
美少女可車真係會番食嘅.
男人心態,無計
作者: 阿諾仔仔    時間: 2011-4-23 12:53

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-4-18 22:49 發表
先排見有c兄係kho(*忠實fans,果日上去有几个得閒諗起佢,不如一試,除咗好奇點解佢旺鐘之外,睇佢相真係有d似cosplay界一位英文名S字頭嘅c模,唔知會唔會多D幻想。好啦,入房之後佢都禮貌式抱抱 ...
C兄你這個靚模我朋友上次都試過~上次睇佢真人個子不高都好Q下~同我朋友攪完左下問可不可以早D因有客等梗~相信佢都好紅下
作者: dyboy    時間: 2011-4-23 20:08

真糸未见過呢个模特兒
作者: bigbigbrothers    時間: 2011-4-24 03:56

ok wor..:cool:
作者: 丫希。希莎小影    時間: 2011-4-24 05:14

個樣幾好。不叫太差@@
作者: 夜鬼    時間: 2011-4-27 04:24

topic咪講左lor
作者: wah00    時間: 2011-5-3 00:49

條女我剛剛試過,唔係好掂,佢話俾我知佢有三張洁A信唔信啊
作者: fatgor1    時間: 2011-5-3 00:55

引用:
原帖由 wah00 於 2011-5-3 00:49 發表
咁你自己信唔信
作者: llaammbb    時間: 2011-5-3 13:43     標題: 回復 1# 的帖子

笑容唔錯....眼又大.....good
作者: scottietsang    時間: 2011-5-3 16:41

引用:
原帖由 stephenangus 於 2011-5-3 15:40 發表
ho chi ho duc
唔明上面呢位c兄up
作者: 123abc456abc    時間: 2011-5-3 21:09

引用:
原帖由 wah00 於 2011-5-3 00:49 發表
我估你係第一個話佢唔係好掂,如果佢都話唔掂,咁煩請c兄介紹吓邊位女女掂過佢?
作者: 123abc456abc    時間: 2011-5-3 21:15     標題: 回復 1# 的帖子

我覺得佢就算唔化裝都靚過好多c模.
作者: sanga    時間: 2011-5-3 23:51

几正喎

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0