標題: 初試港fu , 近來好多人話囡囡有三寶,所去試下真定假,20 [打印本頁]

作者: hungjing    時間: 2011-4-4 03:42     標題: 初試港fu , 近來好多人話囡囡有三寶,所去試下真定假,20

作者: 咸魚佬    時間: 2011-4-4 05:17

引用:
原帖由 hungjing 於 2011-4-4 03:42 發表
初試港fu , 近來好多人話囡囡有三寶,所去試下真定假,20

上到去人好少,大廳有二十四個位,沖完涼,直入房,囡囡很快就要,相頭ok,按了半個鐘,出去拿油,回來想咀,囡囡話不接吻,中路又話,怕養,,都無咩mood , 快快打完就算 ...
邊有咁多車丫你估包既咩
舊零油細妹都未必包la
真定假你要留意番睇開邊個出車大炮報告c兄手作la
作者: 門小姐    時間: 2011-4-4 07:54

lee 個應該有井打
RPP 都掂個 wo
作者: oldpig    時間: 2011-4-4 08:34

ching都好細心喎,都數到大堂有24個位
作者: mark34    時間: 2011-4-4 10:26

引用:
原帖由 hungjing 於 2011-4-4 03:42 發表
初試港fu , 近來好多人話囡囡有三寶,所去試下真定假,20

上到去人好少,大廳有二十四個位,沖完涼,直入房,囡囡很快就要,相頭ok,按了半個鐘,出去拿油,回來想咀,囡囡話不接吻,中路又話,怕養,,都無咩mood , 快快打完就算 ...
網上 d 野要心水清 , 認住邊 d 人(好多人)週不時好骨運次次三寶 , 以後懂得分 la
作者: taitaub    時間: 2011-4-4 10:29

真係要睇JS心情同師兄D骨運如何喎
作者: 京港高鐵    時間: 2011-4-4 10:57

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-4-4 03:52 發表
一開始part 2 就車多數唔得,先玩下互動,有feel先試車反而有機,因為女女都會情不自禁
對!真係唔好太猴禽!邊有女女剛同你見面就車和俾你打井!
作者: joe98    時間: 2011-4-4 11:05

撞到車斗利(南韓足球員)機會大D...
作者: lemonboy    時間: 2011-4-4 11:33     標題: 回復 1# 的帖子

3寶都人夾人.....
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2011-4-4 11:35

兩寶機會大d車甚少
作者: 中女情人    時間: 2011-4-4 11:43

引用:

希望下次好骨運la c兄
作者: 超貧王    時間: 2011-4-4 12:41

作者: fatgor1    時間: 2011-4-4 12:46

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2011-4-4 11:35 發表
兩寶機會大d車甚少
個人覺得一寶基本
2寶好彩
3寶難求
作者: bill少    時間: 2011-4-4 12:54

老實講有冇車都好睇你係眯靚仔+女女like唔like你,呢d野好睇人,冇車唔好話人吹水
作者: 京港高鐵    時間: 2011-4-4 13:43

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-4 12:46 發表

個人覺得一寶基本
2寶好彩
3寶難求  
三寶唔係必然的,都要睇女女的心情,女女LIKE你,三寶自然來。
作者: didit    時間: 2011-4-4 13:53

師兄如果入房之前,刷定牙,噴定香口剤,可能機會大啲
作者: Fai    時間: 2011-4-4 15:17

港fu 20 = 以前既港$ 22 , 佢係女車神黎架,係港$上佢鐘時,同佢錫到脷疊脷,深車好好feel,而且我仲同佢打埋井,上中下都係綠燈
作者: 好淫一個    時間: 2011-4-4 15:55

作者: fatgor1    時間: 2011-4-4 16:36

引用:
近來好多人吹話有三寶,試了幾個囡囡,得一個有得咀,不過都唔係勁車,現在好多report 都唔可信,開大收你幾百,都唔比你車,起機收你一百幾比你勁車,真係信過唔過

作者: fatgor1    時間: 2011-4-4 16:42

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-4-4 13:43 發表
三寶唔係必然的,都要睇女女的心情,女女LIKE你,三寶自然來。
實情係自己條女都未必一定肯車la....
何況第一次mark女女果幾十分鐘
作者: gerrymano    時間: 2011-4-4 19:21

你選擇囡囡, 囡囡都可以選擇俾唔俾3寶你啦......

邊個話一定有得車!
作者: 大聲公    時間: 2011-4-4 22:32

第一次幫襯就比你車你自己都咪制la, 我個相好我都落左唔小葯先同我車啦
作者: ivw333    時間: 2011-4-4 22:36

So only trust "Big" Ching
作者: fatgor1    時間: 2011-4-4 22:43

引用:
原帖由 ivw333 於 2011-4-4 22:36 發表
So only trust "Big" Ching
即係邊個
作者: Tonyja    時間: 2011-4-5 01:31

舊幾兩舊人仔起隻機,比你係人情,唔比係道理.呢D野真係唔包.

女女有時都會無MOOD,今次去同下次去都未必一樣,報告只能參考

至於係唔係好多REPORT唔可信,老實講,我信呢度D REPORT多D囉.
作者: 京港高鐵    時間: 2011-4-5 13:55

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-4 16:42 發表

實情係自己條女都未必一定肯車la....
何況第一次mark女女果幾十分鐘
三寶真系難求,在我報告中只有kb15係,因剛出來做,乜都唔知,慢慢就識保護自己。
作者: oldpig    時間: 2011-4-5 14:27

好多出尼做嘅囡囡都唔鐘意同客車,佢地覺得車係一種好重要嘅過程,只可以比男友或以上级數嘅人咀。
作者: babycry1    時間: 2011-4-5 14:45

引用:
原帖由 oldpig 於 2011-4-5 14:27 發表
好多出尼做嘅囡囡都唔鐘意同客車,佢地覺得車係一種好重要嘅過程,只可以比男友或以上级數嘅人咀。
c兄中肯:good2:
車唔係冇可能
偶以間會有
我亦有試過
但係十次有八九次成日話車果d個別人仕同佢d個別報告就心照la
作者: zoomam    時間: 2011-4-6 03:55

作者: c_edmond    時間: 2011-4-15 20:18

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-4-4 13:33 發表
有得車都未必有feel.我最喜下路開放女女
我都係喎

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0