標題: 新手對新手之~~幸福280 [打印本頁]

作者: goodho77    時間: 2011-3-22 10:27     標題: 新手對新手之~~幸福280

以前都係齋睇, 好少出包膠, 出得吾好, 吾好插

話說15號果日無聊, 去左幸福賭走轉,
諗住都係做返日式推油, 之前去過幾次, 都係日式,
其實好想試幸福式, 但大堂部電腦又睇吾到相,
問部長又話幫我唔到 (好似吾憂做 )

果日甘啱有彩排行show, 果時我做緊大堂項目,就一眼睇晒甘多個
最後我就睇啱左其中一位, 問部長原來號碼係@*),
最後決定點佢鐘, 系幸福式尼講, 我算系第一次
點知原來佢都系新手, 但吾緊要, 最緊要系靚女:victory:
做野過程吾多講, 總之感覺好有feel

後記: 返尼追返D包膠, 原來都有其他師亨提及呢位囡囡:biggrin: :biggrin:
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=90919&extra=page%3D2
作者: 米高jackso    時間: 2011-3-22 10:36

過程唔多講定唔敢講
作者: goodho77    時間: 2011-3-22 10:45

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-22 10:36 發表
有人不理會相頭,只要服務,有人相頭先決,玩feel,只要搵到自己鍾意嘅,自己開心最緊要
咪系,

最後一提各位師亨, 原來有coupon埋單可以有50元discount:biggrin: :biggrin:
埋單果位姐姐仔話黑白影印張coupon都得

作者: goodho77    時間: 2011-3-22 10:54

引用:
原帖由 米高jackso 於 2011-3-22 10:36 發表
過程唔多講定唔敢講
都冇話唔敢講 :biggrin:
之不過part2, 各位師亨各有要求不同,
而我就食相頭多,呢位囡囡都有heart去做好份工,
系我尼講, 己經收貨, 有90分

作者: 回頭是岸    時間: 2011-3-22 11:16

上次我夜晚去..  (  因為系去唔到找麗 ho 18,, 佢放左工 )
突然之間貢上幸福... 但無 print 定 coupon.

我話自己系街街會員.  可以即刻上網, 証明比佢睇. 我系有 password , 可以 log~in. 甘啦...

前台都唔比... 我話. 甘你公司有無 printer 比我 print 啊... ???
佢都唔理我.... 一於拒絕...
所以... 上親路. 大家一定要多 d  準備先得 . 準備 js 號碼又好.. 準備多 d 錢又好 ..
準備心情比人 KO 又好.. .
作者: tingman    時間: 2011-3-22 11:48

引用:
原帖由 goodho77 於 2011-3-22 10:27 發表
以前都係齋睇, 好少出包膠, 出得吾好, 吾好插

話說15號果日無聊, 去左幸福賭走轉,
諗住都係做返日式推油, 之前去過幾次, 都係日式,
其實好想試幸福式, 但大堂部電腦又睇吾到相,
問部長又話幫我唔到 ( ...
師兄講得對, 服務過程唔重要, 最緊要啱feel, 大家開心.
作者: 腸仔文    時間: 2011-3-22 12:06

咁都岩既:good2:
服務過程唔重要
好似我晌向西村牌坊對住馬路打飛支咁
最緊要我啱feel遮
作者: oldpig    時間: 2011-3-22 13:52

尼間場我上個星期都係第一次去,係大堂做左個面部清潔,尼樣野係第二間比較少有,可能我去得其他場少。但係比小費最低都要30起...50...都幾肉痛

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0