標題: 後發發(3) - 深濠 2 [打印本頁]

作者: 回頭是岸    時間: 2011-3-5 11:09     標題: 後發發(3) - 深濠 2

睇完我 (2) 報告後, 都知我無mood , 無攪過海燕條女, 當按唔正"既正骨算 q 數.
甘我有2 個老友甘岩會上深圳, 就話大家都耐無見.不如聚吓啦. 好啊..  甘我就離開海燕,去等佢地...
見面後佢地同我話想去大場... 上梅林... 我就話唔去啦. 因為已怕唔夠時間返 H.K. 交人
於是乎大家又話不如坐低食 d 野, 飲杯野 la..
但朋友仔一場上到黎, 我知佢地其實都想搵野攪,,, 於是我就話. 不如近近地, 羅湖再 / 骨啦...
因為. 時間自己易就.. 一dup 完自己又可走先...
自己又唔想開大....好彩 2 位朋友體諒姐.

問我頭先果場掂唔掂 ? 我話唔洗去, 都唔好問啦...去別處啦..
知道佢 2 位成日去深濠既, 於是就話不如跟佢地去去深濠,
我系因為唔想. 由我發板話去既地方, 搵唔到佢地鐘意既, 同我剛剛甘樣.就唔好啦.

我地最後決定去深濠, 佢 2 個亦各自 call 自己相好. 點知 2 個 js 都剛剛上鐘要等成粒鐘.
行落樓梯落地庫, 另外都仲有 2 個客人一起落去 tim,  
一落到去前台, 見到好多 js 系度啊.. 嘩..目測一連幾個都 O.K. 既, 呢 d 咪叫 js 囉...
亦見到好多客人著住浴衣系度..真系旺啊深濠, 心諗...個場甘旺既 ? js 實有 d 保証啦..( 旺到好似去 KHo , 同樣多人既 感覺 )
想轉入更衣室之際... OH. PK  .. 有大量警察, 有制服. 有便衣. 行過黎, ....  
呢刻心諗, 原來可能系因為甘既原因, 所以 d js .. 客人都離開房間, 走返出黎.
我同朋友 2 號. 系更衣室你眼望我眼. 仲 dup 唔dup 呢好.. ?
朋友 1 號就發揮佢藍寶石至尊級會員既角色, 問過經理攪咩, ? 經理回覆查消防 wow, 美斯. 美斯.
吊..都唔知真定假.  但朋友 1 號也自行除衫, 想去沖涼啦.  此刻. 又多左幾個 ( 唔系一幫人) 既客人又入黎更衣啦..
好 q 多人啊. 剛入場,換衫既, 包埋我地都有 8 個甘上下.
最後我地都沖涼照去馬啦. 剛入黎既果班阿叔 / 客人已經沖能完, 換埋衫出去.. 心諗.大能鑊, 班 PK 肯定見人客多. 拿拿聲出去選 女上鐘..
甘咪死火,??? 我地咪無野食.??
吹朋友沖快 d , 出去.. 朋友 1 號, 就叫經理安排入房, 帶幾個js 比我地睇辨...
經理話好好好.. 見我地  3 人行, 就甘就整 3 件黎, 我地無個 O.K. 朋友 1 號話 9 個經理. 叫帶 d 好 d 既黎啦..
再黎 又系 3 件, 又系唔 O.k. 再彈.  朋友 1 號話. 吊.無女我走啦. 仲專登帶朋友黎玩 "
經理說因為呢一下子突然多左客人, d 女都上晒鐘, 我地早半個鐘, 就肯定大能把選..
吊. 我自己又系度諗... 早半個鐘, 我上緊時. 萬一 d 警察唔止查消房. 我地咪死.. ?  

經理回覆, 只有呢 6件依家, 唔上都無辨法, 唯有等下鐘 js.
2 位朋友又打電話比相好問仲有幾耐落鐘 ? 半個鐘啦... 於是乎, 為穩陣計. 佢地都系等 .
我就因為時間比較緊 , 於是搵返 6 個當中, 叫做最好既. 拿拿聲上鐘.  no.2  算數.

呢個 2 號. 樣唔靚, 但叫做高 d 啦. 較暗 d 燈 . 叫佢按背.推背啦甘..
啊. ??  系 1,2,3  報告既 js 中, 最好既,  當然同發發無得比啦 .
js 比較錫身, 叫佢坐埋 d , 佢攪吓佢, 又話按完先啦. 等陣先摸啦..
我話我得 1 個鐘左右就要走啦. 於是佢先聽話 d , 坐返近 d 比我摸吓.

Part 2 開始, 無得錫咀既, 亦唔肯除衫, 話呢度唔比, 手口可以, 下路阻隔褲 O.K.
捽左都耐, feel 到濕晒. 最後想穿越底底時, 馬上縮.
互動一陣之後, 我示意佢推細路啦.  
此女女.並唔系一味死 chop, 呢度禁. 果度禁,, 問我麻痺嗎 ?  我問你做咩呢 ?
佢話按 前列線啊, 你估淨系就甘 chop 打飛機啊... 哈哈好野..
甘樣一場手作仔運動, 又真系好舒服... 舒服到差 d 訓著..
直至細路真系有 d 谷谷地, 先叫醒返.
最後舒服甘比佢 K.O.左  ( 又系 1,2,3 ) 報告中最好手法既 .
之後都唔比我走, 話起碼1 個鐘3個字先好走, 但無理佢, 因為要返 H.K. lu...

玩左呢 3 場.  我發現我個心, 仲未放開,  仲非常掛住發發.. 玩都玩得唔太開心..
人地話. 玩多 d , 試多 d 其他 js , 有助淡忘佢,  但. 我覺得唔系甘易...

作者: tingman    時間: 2011-3-5 11:16

引用:
原帖由 曉士 於 2011-3-5 11:09 發表
睇完我 (2) 報告後, 都知我無mood , 無攪過海燕條女, 當按唔正"既正骨算 q 數.
甘我有2 個老友甘岩會上深圳, 就話大家都耐無見.不如聚吓啦. 好啊..  甘我就離開海燕,去等佢地...
見面後佢地同我話想去大場.. ...
最近好似好多"查消房"啊. 聽說前天SHo還拉左5個男女呢!
作者: 呀禧    時間: 2011-3-5 12:43

引用:
原帖由 tingman 於 2011-3-5 11:16 發表

最近好似好多"查消房"啊. 聽說前天KHo還拉左5個男女呢!
濠定濤?你好似講錯 消房又點會拉人!
作者: 回頭是岸    時間: 2011-3-5 12:46

js 都系同行, 幫客人救火
作者: 呀禧    時間: 2011-3-5 12:48

引用:
原帖由 曉士 於 2011-3-5 11:09 發表
見面後佢地同我話想去大場.. ...
你地入房,個啲人查消房既還在嗎? 你唔驚佢地係ko?查消房點解要叫晒啲客出來?
作者: tingman    時間: 2011-3-5 12:53

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-5 12:43 發表
濠定濤?你好似講錯 消房又點會拉人!
我都唔知呀. 國產鱔台有人又話係SHo, 吾係KTo喎. 不如你問吓容容啦
作者: 呀禧    時間: 2011-3-5 13:28

引用:
原帖由 tingman 於 2011-3-5 12:53 發表

我都唔知呀. 國產鱔台有人又話係SHo, 吾係KTo喎. 不如你問吓容容啦
就係驚查先唔問佢,現在又唔去著先啦,係濤,咁濠都唔一定安全!
作者: 呀禧    時間: 2011-3-5 13:28

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-5 13:15 發表
有得按前列線, 唔錯
你找金記老師都識按!
作者: tingman    時間: 2011-3-5 13:31

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-5 13:28 發表
就係驚查先唔問佢,現在又唔去著先啦,係濤,咁濠都唔一定安全!
點解唔問得呀?怕佢會有事嗎?
作者: fatgor1    時間: 2011-3-6 02:13

引用:
原帖由 tingman 於 2011-3-5 11:16 發表

最近好似好多"查消房"啊. 聽說前天SHo還拉左5個男女呢!
道聽途說害死人
尤其係果便吹出來既瘋
作者: fatgor1    時間: 2011-3-6 02:20

引用:
原帖由 西毒 於 2011-3-5 13:28 發表
岩岩先去完港鴻反黎
隔離台吹緊另一個雀鳥場仲高危la.......
有心人最中意將...開大燈查牌...無限放大

作者: 回頭是岸    時間: 2011-3-6 02:53

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-3-6 02:13 發表

道聽途說害死人
尤其係果便吹出來既瘋
肥哥兄.. 我唔系道聽途說, 玩吹水架..
真有此事...
作者: pinky9394    時間: 2011-3-6 02:55

我就知道KTo前幾日確實係俾KO查房
作者: fatgor1    時間: 2011-3-6 02:58

引用:
原帖由 曉士 於 2011-3-6 02:53 發表

肥哥兄.. 我唔系道聽途說, 玩吹水架..
真有此事...
你講緊深豪....你在場麻 ...信你
我話緊  k字派果單....隔離台專登吹大佢....
作者: fatgor1    時間: 2011-3-6 02:59

引用:
原帖由 pinky9394 於 2011-3-6 02:55 發表
我就知道KTo前幾日確實係俾KO查房
查房.......有邊個場未試過尼?
我係3個吾同場都試過 有人查房

作者: tingman    時間: 2011-3-6 03:18

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-3-6 02:13 發表

道聽途說害死人
尤其係果便吹出來既瘋
咁都有可能, 因為那個貼是維一一個港記貼冇比人delete
作者: zoomam    時間: 2011-3-6 03:25

引用:
原帖由 tingman 於 2011-3-6 03:18 發表

agreed咁都有可能
因為港字派冇晌國產鱔台登廣告
所以....
唔通海燕比人deleted左就=唔係咩
係人都知國產鱔台果d那渣手法la

作者: fatgor1    時間: 2011-3-6 03:30

引用:
原帖由 tingman 於 2011-3-6 03:18 發表

台做法一向如此...:icon9.gif:
係改不了

台講左商業理由吾俾人出某d場既報告.....
甘點解負面既...又存在到尼......

聰明既街街兄弟........自己諗
作者: 樂樂    時間: 2011-3-6 03:50

引用:

c兄晌果邊日子唔淺
冇理由唔知佢地除左報告流之外仲鐘意玩9萬幾個分身
發帖果個係新人
隨時又扮會員寫衰冇幫櫬既場
況且已經唔係第一次
淨係尼點c兄唔會話唔知下話
作者: pinky9394    時間: 2011-3-6 03:51

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-3-6 02:59 發表

查房.......有邊個場未試過尼?
我係3個吾同場都試過 有人查房
師兄,講真查房依啲野我都覺得唔需要大驚小怪,
我只係想同各位師兄講前幾日確係有單咁既野發生:biggrin:
作者: fatgor1    時間: 2011-3-6 03:53

引用:
原帖由 pinky9394 於 2011-3-6 03:51 發表

師兄,講真查房依瓥尼痝覺得唔需要大驚小怪,
我只係想同各位師兄講前幾日確係有單咁既野發生:biggrin:
有同感
作者: 回頭是岸    時間: 2011-3-6 09:23

引用:

甘都比你留意到. 認真心水清..
作者: hoifumoson    時間: 2011-3-6 13:32

"美斯,美斯"  睇到呢句好正

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0