標題: 今日終試了麗記86 [打印本頁]

作者: pop    時間: 2011-2-11 19:13     標題: 今日終試了麗記86

早前找了多次不是上夜就放假,剛好今上早班於是訂了時間過關,真人跟照打個7折褊廋但波大的小服務都合格,可能昨天上夜末睡過有些累,我做波地86都好敬業口含果凍做我後欄同九頭.最後用靚波夾出汁,下次等佢上定班精神些定番食:victory:" />[attach]24865[/attach]

作者: fatgor1    時間: 2011-2-11 19:45

引用:
原帖由 pop 於 2011-2-11 19:13 發表
早前找了多次不是上夜就放假,剛好今上早班於是訂了時間過關,真人跟照打個7折褊廋但波大的小服務都合格,可能昨天上夜末睡過有些累,我做波地86都好敬業口含果凍做我後欄同九頭.最後用靚波夾出汁,下次等佢上定班精神些定 ...
態度+服務= good
皮膚又夠白
作者: fatgor1    時間: 2011-2-11 20:04

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-2-11 20:02 發表
我好難用波夾出汁咁點算好
吾用絕技, 用番手仔一樣價錢
作者: peteryue    時間: 2011-2-11 20:32

服務好似好正喎! Thank you for your report.
作者: freebird2007    時間: 2011-2-11 21:11

服務都可合格 :big_smile:
作者: stalin1024    時間: 2011-2-12 00:08

i also tried her today, but sorry, very disappointed. even not allow me to touch her hair. cannot touch her lower part, no light kissing, no tasting of nipple and keep silence while doing body massage. I never experienced a bg shut up her mouth during all the process. 連小小的叫床聲也沒有
作者: viterain    時間: 2011-2-12 00:50

看上去很有人妻feel
作者: 夜鬼    時間: 2011-2-12 06:31

引用:
早前找了多次不是上夜就放假,剛好今上早班於是訂了時間過關,真人跟照打個7折褊廋但波大的小服務都合格,可能昨天上夜末睡過有些累,我做波地86都好敬業口含果凍做我後欄同九頭.最後用靚波夾出汁,下次等佢上定班精神些定 ...
食到好野弓起晒la
作者: stalin1024    時間: 2011-2-12 07:11

[quote]原帖由 邪王 於 2011-2-11 22:22 發表

好懷念EX時20 [/qu ?ote]
是那個新疆bg 嗎? I also miss her much
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2011-2-12 08:38

引用:

作者: coolllok    時間: 2011-2-12 09:16     標題: 回復 4# 的帖子

如果夠功夫!重正過真DO!
作者: id888    時間: 2011-2-12 09:43

我星期三試, 失望, 不能食奶 .........
作者: stalin1024    時間: 2011-2-12 09:57

本人對她非帶非常失望, 三宝全無, 背着你起機,全身不能摸(除胸外), 起機時雅雀无声, 連公式化的一兩句呻吟都沒有, 可能她只喜歡開大吧!!!, 師兄唔信邪可以試吓
作者: klfung1031    時間: 2011-2-12 11:01

引用:
原帖由 stalin1024 於 2011-2-12 09:57 發表
本人對她非帶非常失望, 三宝全無, 背着你起機,全身不能摸(除胸外), 起機時雅雀无声, 連公式化的一兩句呻吟都沒有, 可能她只喜歡開大吧!!!, 師兄唔信邪可以試吓
我試過86又唔係咁喎, 可以食奶, 只係下路唔可以直接摸啫.
整體上都算ok.
作者: 呀禧    時間: 2011-2-12 11:55

引用:
$138有咁既服務 仲想點
作者: 呀禧    時間: 2011-2-12 12:00

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-2-11 20:25 發表

我咁耐都係響九記夾爆過一次咋
我在港源試過一次!
作者: 呀禧    時間: 2011-2-12 12:02

引用:
原帖由 stalin1024 於 2011-2-12 00:08 發表
i also tried her today, but sorry, very disappointed. even not allow me to touch her hair. cannot touch her lower part, no light kissing, no tasting of nipple and keep silence while doing body massage ...
全程啞一樣! 仲衰過自己打。
作者: sange    時間: 2011-2-12 12:13

想找她好耐,次次都上緊鍾
作者: stalin1024    時間: 2011-2-12 12:27

引用:
原帖由 西毒 於 2011-2-12 12:02 發表
師兄可以試試點她, 我沒有騙你
作者: wc1999    時間: 2011-2-12 12:33

感謝c兄簡短包膠
作者: fatgor1    時間: 2011-2-12 12:54

引用:
原帖由 stalin1024 於 2011-2-12 12:27 發表

可能骨運問題...
我試過又吾係你甘既情況
作者: fatgor1    時間: 2011-2-12 12:57

引用:
原帖由 西毒 於 2011-2-12 12:02 發表

作者: 呀禧    時間: 2011-2-12 13:45

引用:
原帖由 stalin1024 於 2011-2-12 12:27 發表

無話你點我 要試大把女好似啦哈哈哈!謝謝。:victory:
作者: 呀禧    時間: 2011-2-12 13:46

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-12 12:54 發表

可能骨運問題...
我試過又吾係你甘既情況
你試係三寶呀哈哈哈!
作者: Happilty    時間: 2011-2-14 11:50

C Hing, 可否提供手機号?
作者: babycry1    時間: 2011-2-14 11:55

作者: PKCat    時間: 2011-2-15 15:26

作者: gerrymano    時間: 2011-2-15 22:04

熟女喎 ! 服務搭救

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0