標題: 遲来的四则报告 [打印本頁]

作者: tongwtt    時間: 2010-12-10 14:46     標題: 遲来的四则报告

近排大多时间去港逃,因方便一去地铁就到!@號1part按摩很有心机健談多笑容,2 part當波推完了後边,还在你腳底來回掃落一個字爽 #^號皮肤白加滑本没什么特别小笼包但尖峯是凹下去在做波推时感觉由凹到凸由凸到硬,又可用口.下路不格手 @#號看图以为是新人大眼妹 一part吹水時才知还是舊人.唉!原来看图片严重信不过.都是自已大意.服务中上可缺少温柔. (*號高妹古铜色皮肤小波上下开通.本人喜欢大波.所以不会返食但脚長.
作者: joe98    時間: 2010-12-10 15:32

簡而精...:good2:
作者: 發仔    時間: 2010-12-10 16:51     標題: 回復 1# 的帖子

港to@#我上個星期二都試過,我又係睇咗AD相先搵佢;
佢一入嚟,我心諗:唔係爭咁遠呀.....
佢仍然都係眼大大,
係皮膚黑d,髮型似掃把咁啫;
佢話近來皮膚敏感,所以無化妝.......

佢Part 1手勢都可以,初 時表現cool cool地,
到Part 2 就好d,開始同我講吓野;

佢波型唔錯仲幾實淨,手感Good,波推都幾舒服.....
可食提子,無車牌,下面水源充足,可以摸但唔可以深入;
整體尚算OK,但唔會返啅.....

作者: fatgor1    時間: 2010-12-10 16:52

遲....好過無
overall 骨運幾好甘
作者: 五姑娘    時間: 2010-12-10 17:13

引用:
原帖由 tongwtt 於 2010-12-10 14:46 發表
近排大多时间去港逃,因方便一去地铁就到!@號1part按摩很有心机健談多笑容,2 part當波推完了後边,还在你腳底來回掃落一個字爽 #^號皮肤白加滑本没什么特别小&#31548 ...
我同Ching一樣,都係鐘意大波。不過有好多囡囡個波唔知係唔係比人jar得多,jar到好"林”!手感唔係咁好!!
作者: intestine    時間: 2010-12-10 17:21

u are the fans of kt,have try many .
作者: 門小姐    時間: 2010-12-10 17:34

講逃近期好以幾多新女
作者: outout    時間: 2010-12-10 18:15

作者: 門小姐    時間: 2010-12-10 20:13

我對 KTo 個 D 有興趣 D
作者: HDD35    時間: 2010-12-10 21:24

試過KT33,真人得5折
作者: 發仔    時間: 2010-12-10 22:03

引用:
原帖由 HDD35 於 2010-12-10 21:24 發表
試過KT33,真人得5折h:" />
但聽講佢service唔錯啵......
作者: talfred    時間: 2010-12-10 22:04

呢個場試過幾個女,需然有幾個大波, 但個個波都系淋.幾無引
作者: talfred    時間: 2010-12-10 22:05

引用:
原帖由 HDD35 於 2010-12-10 21:24 發表
試過KT33,真人得5折
Photoshop 勁嘛
作者: 五姑娘    時間: 2010-12-11 00:35

引用:
原帖由 talfred 於 2010-12-10 22:04 發表
呢個場試過幾個女,需然有幾個大波, 但個個波都系淋.幾無引
最怕“林”波!!!一d都唔好jar!
作者: 好淫一個    時間: 2010-12-11 01:21

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-12-10 17:34 發表
講逃近期好以幾多新女   
睇黎又係時候上吓去喇
作者: zero624    時間: 2010-12-11 01:52

咁條女唔知得唔得呢,好似個個講法都唔同.
作者: agok09    時間: 2010-12-11 16:11

引用:
原帖由 tongwtt 於 10/12/2010 02:46 PM 發表
近排大多时间去港逃,因方便一去地铁就到!@號1part按摩很有心机健談多笑容,2 part當波推完了後边,还在你腳底來回掃落一個字爽 #^號皮肤白加滑本没什么特别小笼 ...
!@ 同 #^ 都無相, 唔知樣ok 嗎?  
@# 見過真人, 大大件, 幾豐滿, 不過相頭麻麻, 所以無試到...
作者: 門小姐    時間: 2010-12-11 17:43

引用:
原帖由 agok09 於 2010-12-11 16:11 發表

!@ 同 #^ 都無相, 唔知樣ok 嗎?  
@# 見過真人, 大大件, 幾豐滿, 不過相頭麻麻, 所以無試到...

作者: agok09    時間: 2010-12-12 18:51

多謝門兄, 不過睇黎好似一般..
作者: 大聲公    時間: 2010-12-12 21:59

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-12-11 17:43 發表

門兄近期有mud長腿好野, 介紹下好wor

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0