標題: 深豪@* [打印本頁]

作者: 發仔    時間: 2010-11-21 01:39     標題: 深豪@*

前日終於如願試到傳奇JS-深記@*.......:victory:" />  
以期待嘅心情入房等待女神嘅來臨,無耐囡囡就到;

入嚟一睇,心諗:唔係啩…竟然係師奶仔一個!?

囡囡樣子一般,不過幾好笑容,身材尚可,
但距離我心目中嘅女神形象差好遠....

或者係我遲到嘅關係啦(足足遲咗幾年),
早幾年搵佢可能感覺會好好多.....

佢好健談,講嘢好快,反映出佢嘅急性子(佢自己都認);
正如33師兄所講,佢Part 1按得幾好,仲好勤力,
出去攞油同洗手都好快返嚟,
絕唔會呃鐘同偷懶,完全係實力派。

Part 2....佢嘅撚雀手法又真係幾掂幾舒服,
吸手波波,幾firm吓,做咗咁多年仲keep得住實屬難得;
提子大小適中,可供享用,仲幾敏感吓
下路好難深入(好似著咗條褲咁嘅

不過最尾都攝到隻手入去,摸吓毛毛…
車牌似乎無,但我都無試(因為生咗幾粒菲滋)。

正因為佢Part 1 & Part 2都同樣OK,
不期然令我將佢同港ho老師做比較:
老師以相頭、皮膚白滑、開放程度方面佔優;
而深記@*則响笑容、態度親切、波波實淨方面取勝。
我個人就偏向老師,起碼有諗過翻食吖…

佢係嗰種好用心去為客人服務,
但就唔會刻意向你賣弄風情,假假地去tum你,
所以就俾唔到我一種GF feel,
男人好多時明知係假,都鐘意俾囡tum吓嘅

可能搵多幾次會唔同啦…

以上純粹個人觀感同喜好,
希望唔會得罪@*嘅fans啦.....

順帶一提,囡囡話做埋明年就收山搵人嫁,

要試佢嘅兄弟好快手啦.....

作者: fatgor1    時間: 2010-11-21 02:38

其實人同人比較好困難
作者: visionlaulau    時間: 2010-11-21 10:06

佢講野又真係好快,,,,,
有冇送多Q俾你???
作者: 一個誠實的商販    時間: 2010-11-21 13:54

做埋明年有排la又唔係有乜野咁特出
作者: 發仔    時間: 2010-11-21 15:18     標題: 回復 3# 的帖子

我唔俾佢咁快打出嚟,拖長d嚟玩…… ..
出完只係剩翻15分鐘….

作者: 咸魚佬    時間: 2010-11-21 18:01

拖到夠鍾至出丫嗎
作者: mongping    時間: 2010-11-21 23:51

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-11-21 18:01 發表
拖到夠鍾至出丫嗎
佢講第一出都係落鐘前 15 分鐘喎, 拖到夠鐘都係一出啫
作者: 33    時間: 2010-11-22 00:05

呢位 @* 是一位二朝元老, 心目中只有前 (!可以一比 (二位按得好好)

她明年就收山搵人嫁, 祝她有好生活
作者: Mars    時間: 2010-11-22 00:41

收山搵人嫁都好ge,唔使等D沉船客係呢度自怨自艾

作者: ChanWM    時間: 2010-11-22 01:01

明年收山..D搵機會試下#28先!!!

作者: 占士邦    時間: 2010-11-22 08:52

作者: Tonyja    時間: 2010-11-22 09:39

師奶仔服務會好d:good2: ,好多靚妹服務都好求其
作者: 木村托峇    時間: 2010-11-22 15:03

作者: hongonryu    時間: 2010-11-22 15:20

頭版無左廣告, 無得睇下有無巨乳娘tim. 各位大佬有無新女加大波介紹呀?
作者: fatgor1    時間: 2010-11-22 19:05

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-22 09:39 發表
樣差d服務可能好d, 但5會專登搵個樣衰d 既黎試...
所以要先睇自己要求
作者: mongping    時間: 2010-11-22 19:13

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-22 09:39 發表
totally agreed. C9 knows that they are no more charming so what they can do is to provide better service inorder to survive.
作者: 大聲公    時間: 2010-11-22 23:31

引用:
原帖由 mongping 於 2010-11-22 19:13 發表

totally agreed. C9 knows that they are no more charming so what they can do is to provide better service inorder to survive.
都係個句, 有人玩相頭, 有人玩services, 有人玩長腿, 有人玩G大波, 我就樣樣都口岩 , 最緊要玩得開心
作者: 33    時間: 2010-11-22 23:35

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-22 23:31 發表
都係個句, 有人玩相頭, 有人玩services, 有人玩長腿, 有人玩G大波, 我就樣樣都口岩 , 最緊要玩得開心
最緊要出得舒服, 如果是死力機
真是點好相頭, 都是沒用
作者: hongonryu    時間: 2010-11-22 23:37

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-22 23:31 發表
agree with you
作者: beebone    時間: 2010-11-24 13:37

作者: 小不良    時間: 2010-11-24 20:54

世上沒有咁理想既事
你就想
作者: 大聲公    時間: 2010-11-24 23:57

引用:
原帖由 beebone 於 2010-11-24 13:37 發表

Yes, agree. 都係退而求其次o者, 全部有哂就最好 :good2:
有ge話記得通知聲細佬
作者: babycry1    時間: 2010-11-25 08:52

no free lunch

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0