標題: 又去撞手神 kho !@ 淫淫女友服務型 [打印本頁]

作者: fatgor1    時間: 2010-11-12 00:57     標題: 又去撞手神 kho !@ 淫淫女友服務型

希望多d c兄出report 5好成日cd rom....   
尼個動力令我繼續 拋豬引玉, 只愛大波既...又係5使睇...因為一定失望

永遠打電話刀遲能過人, 甘!* 又係上左鐘, 頂

唯有撞手神, 好在之前睇左相抄左no, 又問左權霸ching d更期再西下選下甘, 點左!@...

先講缺點, 5係大波, 此外, 我搵5到其他可彈之處

全身走肥, 屁股幾好肉,...主動又熱情,

一招巧舌慢遊全身已經令我覺得....值:victory: :victory:
再來久違既利中利, 利上利, 我再加多些少分, 濕車加埋ee 我我甘出, 最近真係比較少

part 1 按力幾好有心機,  攪到我背好舒服

part 2 細波波推好盡力,
         巧舌慢漫遊全身,
         十指輕抓好過引,
         淫聲蕩語幾能high,
         套弄溫柔吾心急,
         再來濕車利叠利,
         輕咬耳珠上仙境,
         忽爾到頂把貨交.

總結: 服務相當好, 要讚既係洗完手返黎, 仲help 我推下油背, 話好舒服甘, 真係用心又勤力
作者: Kitt1030    時間: 2010-11-12 01:05

恭C兄食到好野,有機會試下
作者: cute_edy    時間: 2010-11-12 01:12

相頭唔錯、可惜細波
作者: fatgor1    時間: 2010-11-12 02:14

引用:
原帖由 cute_edy 於 2010-11-12 01:12 發表
相頭唔錯、可惜細波
人無完美既,.....
如果5係, 刀5到我撞到LAR....
作者: amaninaku    時間: 2010-11-12 02:32

ching~真人個樣係咪好過相嫁~相好似嚴重photoshop 完~好似整完容咁=.=''
作者: fatgor1    時間: 2010-11-12 02:35

引用:
原帖由 amaninaku 於 2010-11-12 02:32 發表
ching~真人個樣係咪好過相嫁~相好似嚴重photoshop 完~好似整完容咁=.=''
其實, 佢真人同相 又差不多...

老實講, 我5覺得佢靚, 所以無入我既相頭組
(靚5靚見人見智, 個人口味好難講, 反而服務質素客觀d)
:smile1: :smile1: :smile1: :smile1:
作者: nevertheless    時間: 2010-11-12 02:42

囡囡番早班定夜班? 師兄幾點左右去架? THANKS!!
作者: fatgor1    時間: 2010-11-12 02:52

引用:
原帖由 nevertheless 於 2010-11-12 02:42 發表
囡囡番早班定夜班? 師兄幾點左右去架? THANKS!!
早班...我中午去
(你5係想點我相牙...講笑)
作者: joe98    時間: 2010-11-12 11:00

有heart既service都好重要...
有heart既report都好睇D...:good2:
作者: hokw    時間: 2010-11-12 13:35

師兄本人覺得冇上路就比較弱的
作者: visionlaulau    時間: 2010-11-12 13:50

ching  我都試過呢個囡囡

服務真係唔錯  幾有heart
我都想番食...但奈何太多囡囡未試 :_n5:
作者: fatgor1    時間: 2010-11-12 14:51

引用:
原帖由 hokw 於 2010-11-12 13:35 發表
師兄本人覺得冇上路就比較弱的
我好同意...
所以下次要找乳牛中和下
作者: 門小姐    時間: 2010-11-12 18:55

fatgor 兄口味同我有 D 近
唔知 lee 個女女有幾高呢
作者: ChanWM    時間: 2010-11-12 23:33

搵機會
試下先!!!

作者: 包.脹    時間: 2010-11-12 23:55

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-11-12 18:55 發表
係喎.ching 鐘意高妹架喎
作者: fatgor1    時間: 2010-11-12 23:58

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-11-12 18:55 發表
AD話....高16幾, 但5算長腿, 頂多走肥幼腿....
作者: 大聲公    時間: 2010-11-13 00:15

引用:
原帖由 ChanWM 於 2010-11-12 23:33 發表
搵機會
試下先!!!
C兄你條條女都話試, 記得試完出個report睇下好wor.
作者: Tonyja    時間: 2010-11-13 00:54

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-12 14:51 發表

我好同意...
所以下次要找乳牛中和下
我呢排都試咗唔少"無"乳 ,今日試新場整咗件乳牛 ,即刻平衡番哂:good2: .

星期六日,都比較忙,:cool: 星期一先出報告.
作者: 大聲公    時間: 2010-11-13 00:56

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-13 00:54 發表

我呢排都試咗唔少"無"乳 ,今日試新場整咗件乳牛 ,即刻平衡番哂:good2: .

邊個新場呀, 就唔就腳ge先.
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 00:59

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-13 00:56 發表
你因住個場開係你屋企樓下, 晚晚3點閃左落去
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 01:01

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-13 00:54 發表

所以, 我即晚搵左個乳牛平衡番
不過, 番食5出報告了
作者: 大聲公    時間: 2010-11-13 01:05

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-13 00:59 發表

你因住個場開係你屋企樓下, 晚晚3點閃左落去   
講E咪係屋企樓下囉, 唔知係個度住的淫友會唔會等老虎啈鶢姜言h偷跳呢.
作者: ieong007    時間: 2010-11-13 01:14

引用:
原帖由 joe98 於 2010-11-12 11:00 發表
有heart既service都好重要...
有heart既report都好睇D...:good2:
講得好.....有無heart既service真係 feel 到 ge !!.
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 01:19

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-11-13 01:14 發表

講得好.....有無heart既service真係 feel 到 ge !!.
不過 見到好多人以前成日出report......而家好少出report....了...5之點解

我差不多睇左幾10頁舊帖, 觀察到這個現象...
作者: 好淫一個    時間: 2010-11-13 01:22

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-13 01:19 發表

不過 見到好多人以前成日出report......而家好少出report....了...5之點解

你估你可以維持到幾耐哩
作者: 木頭    時間: 2010-11-13 01:23

"堅持"好少人會做得到既
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 01:27

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-11-13 01:22 發表

你估你可以維持到幾耐哩
如果有去玩, 一定盡量出, 不過番食5出, 只要有人睇既話...
夠5夠浮誇
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 01:32

引用:
原帖由 木頭 於 2010-11-13 01:23 發表
"堅持"好少人會做得到既
我覺得係5易...
但甘多場 如果無人分享咪 只會令到大家一齊賴...
同時 見到有d ching pm 問野...問電話等等, 先發覺原來有d人連回帖吹水刀懶,....只係問..同要...唉

無語:smile1: :smile1: :smile1:
作者: Tonyja    時間: 2010-11-13 01:34

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-13 00:56 發表
場就唔係好新,不過我第一次去,呢度報告都唔多

講真,真係唔就腳 ,至於邊個場就估吓囉,星期一出報告你就知.
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 01:37

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-11-13 01:34 發表

場就唔係好新,不過我第一次去,呢度報告都唔多

講真,真係唔就腳 ,至於邊個場就估吓囉,星期一出報告你就知.
甘多場點估牙, 權霸兄....
還是乖乖等睇報告
作者: fatgor1    時間: 2010-11-13 03:49     標題: 回復 31# 的帖子

睇2睇, 自己既report 彈得5夠多, 有d 蟮味...
果場既招呼麻麻(大堂, 毛巾, 主任, 水吧等), 但其實好多間刀甘上下, 50步笑百步...

希望試過果d.... c兄, 5好同我所講既相差太遠la...:smile1: :smile1: :smile1:

不過如果要彈, 只能彈細波姐, 自己點鐘既時候已經知...
作者: joe98    時間: 2010-11-13 10:54

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-13 03:49 發表
睇2睇, 自己既report 彈得5夠多, 有d 蟮味...
果場既招呼麻麻(大堂, 毛巾, 主任, 水吧等), 但其實好多間刀甘上下, 50步笑百步...

希望試過果d.... c兄, 5好同我所講既相差太遠 ...
講好最大缺点----咪係客太多囉
作者: 大聲公    時間: 2010-11-13 19:00

引用:
原帖由 joe98 於 2010-11-13 10:54 發表

講好最大缺点----咪係客太多囉
今日下午又係人山人海
作者: 好淫一個    時間: 2010-11-14 00:12

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-13 19:00 發表
今日下午又係人山人海
今日冇馬跑喎,CHING又用咩籍口呃老虎呀
作者: 大聲公    時間: 2010-11-14 07:33

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-11-14 00:12 發表

今日冇馬跑喎,CHING又用咩籍口呃老虎呀
星期六下午通常都自由時間 , 老虎自己都要去玩下雀雀,唔好心邪, 係去打麻雀
作者: ChanWM    時間: 2010-11-14 09:27

搵機會
試下先!!!

作者: 大聲公    時間: 2010-11-14 11:48

引用:
原帖由 ChanWM 於 2010-11-14 09:27 發表
搵機會
試下先!!!
又係呢句, 比D誠意好wor
作者: 好淫一個    時間: 2010-11-14 12:39

引用:
原帖由 ChanWM 於 2010-11-14 09:27 發表
搵機會
試下先!!!
好多回帖都係咁講,都唔知你幾時先可以試到番黎
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 14:14

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-11-14 12:39 發表

好多回帖都係咁講,都唔知你幾時先可以試到番黎
我估要"等到花兒也謝了"
求其試2間, 出個report刀好...
跌錢report 更好
作者: ieong007    時間: 2010-11-15 01:59

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-13 01:19 發表

haha...............賴law, haha............sorry brothers !!
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 02:18

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-11-15 01:59 發表

haha...............賴law, haha............sorry brothers !!
是懶還是賴尼??

睇黎我刀堅持5到好耐
作者: 槍手    時間: 2010-11-15 16:44

有機會我都想上去try下,問下其他師兄,唔知kho有冇大餐食呢:biggrin: :biggrin:
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 17:06     標題: 回復 43# 的帖子

以我所知無, .....刀係升空奇遇記為主
作者: talfred    時間: 2010-11-21 12:29

利搭利我喜歡

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0