標題: 大波少女港途*) [打印本頁]

作者: gerrymano    時間: 2010-8-19 03:31     標題: 大波少女港途*)

試左港途*)  身型矮小, 有肉地, 應該係全場最大波, 起碼F cup
以為大波一定堕lin, 但*)對波只係少少堕, 算堅挺, lin頭淺啡

*)似係唔揀客, 不論老中青, 靚仔或樣衰, 佢服務都一樣! 除左車, 上下路全綠, 成條死魚咁訓係度任你玩

整體麻麻地! 除左大波, 無乜特別
作者: zero624    時間: 2010-8-19 03:49

唔格手 算好好啦
作者: siufaiben    時間: 2010-8-19 05:55

*)都算係麻麻?師兄要求好高!
作者: 木頭    時間: 2010-8-19 08:19     標題: 回復 1# 的帖子

*)同我無緣份下路綠燈即係可唔可以打井?

作者: 我係廚房仔    時間: 2010-8-19 08:25

仲矮過小儀
作者: didit    時間: 2010-8-19 08:50

引用:
原帖由 木頭 於 2010-8-19 08:19 發表
*)同我無緣份下路綠燈即係可唔可以打井?
係門口游來游去都可以算係綠燈喎

作者: outout    時間: 2010-8-19 08:51

作者: 我係廚房仔    時間: 2010-8-19 09:12

作者: babycry1    時間: 2010-8-19 09:40

我諗就算全香港所有場轉晒廿歲樓下技c己經唔可能再做到香港人生意
作者: 1mongkok    時間: 2010-8-19 10:03

Brothers, Please considerate the BG !!!!!!
Not to ask to much, how much you pay for this type of services??????
作者: joe98    時間: 2010-8-19 11:04

佢真係幾旺鐘...我都未成功mark到...
作者: rocketdog    時間: 2010-8-19 11:42

作者: hengwah999    時間: 2010-8-19 13:03

波大型唔靚!樣貌豬兜
作者: 路人1234    時間: 2010-8-19 13:36

上下全綠
咁正
仲要 成條 死魚咁訓係到 任玩
作者: rayhk    時間: 2010-8-19 14:27

睇相真係唔岩我胃口
作者: intestine    時間: 2010-8-19 17:23

really nice ,easy going and friendly looking,good character and comfortable look,attractive songs too.
作者: waaaah    時間: 2010-8-19 17:31

上下路全綠, 成條死魚咁訓係度任你玩,算係好服務啦。
作者: gerrymano    時間: 2010-8-20 03:58

佢係全身輕微肥伴型, 若果手臂大腿可以瘦D, 即使對波縮水, 整體身型會靚D

佢個樣都OK既, 笑起來爆牙, 都幾可愛!
作者: 大傻    時間: 2010-8-25 23:19

引用:
原帖由 intestine 於 2010-8-19 17:23 發表
really nice ,easy going and friendly looking,good character and comfortable look,attractive songs too.
In other words, one lovely girl !:victory:
作者: mrlostandfound    時間: 2010-8-26 01:02

no fun for dead fish wor
作者: Hunter88    時間: 2010-8-26 02:25

試左, 個樣都OK, 個波真係大,淺啡色
除巴, t-shirt 無除, under除埋
不過唔係幾有feel, 可能佢返早更, 9pm落班, 我剛好果時點佢, 佢10pm 就提早走!
作者: 83qes    時間: 2010-8-26 02:47

多謝簡短報告
作者: didit    時間: 2010-8-26 08:49

引用:
原帖由 waaaah 於 2010-8-19 17:31 發表
上下路全綠, 成條死魚咁訓係度任你玩,算係好服務啦。
收百幾蚊,比啲咁嘅服務,都算係咁上下la:good2:
作者: Kakit    時間: 2010-8-26 09:17

I tried too. However, she is smoker. I don't like. :icon9.gif:
作者: wtytw1000    時間: 2010-8-26 10:17

that is a good news to me, thanks.
作者: joe98    時間: 2010-8-26 11:11

引用:
原帖由 Kakit 於 2010-8-26 09:17 發表
I tried too. However, she is smoker. I don't like. :icon9.gif:
I tried too....
is she a smoker, didn't have any smoke smell wor....
真係任玩架...
作者: Kakit    時間: 2010-8-26 12:29

引用:
原帖由 joe98 於 2010-8-26 11:11 發表

is she a smoker, didn't have any smoke smell wor....
真係任玩架...
I smelled some cigarette on her hair, also, you can have a look of her teeth.
作者: intestine    時間: 2010-8-26 12:43

she possesses the best service,easy going and friendly.
作者: 門小姐    時間: 2010-8-26 17:58

上下路全綠, 成條死魚咁訓係度任你玩

已經好正啦
作者: mongping    時間: 2010-8-26 19:10

引用:
原帖由 joe98 於 2010-8-26 11:11 發表

真係任玩架...
report report report
作者: 包.脹    時間: 2010-8-26 21:34

上下綠燈都仲仲麻麻,, ching 係要有反應既女女喎...
作者: akwsc    時間: 2010-8-26 22:17

引用:
原帖由 1mongkok 於 2010-8-19 10:03 發表
Brothers, Please considerate the BG !!!!!!
Not to ask to much, how much you pay for this type of services??????
total agree above ching.  $!(*  have much service la
作者: 小淫蟲    時間: 2010-8-26 22:23

小弟早兩個月都試過尼件囡囡, 個樣真係幾cute架 ..
個波真係好大呀! 條事業線幾乎上頸, 真係唔講得少!!!:good2: :good2: :good2:
試過叫佢扒係度, 反客為主, 幫佢massage.
從高處望, 對大波係身體兩邊擠壓出尼, 睇到眼都凸埋!
其他尼...就正如各位Ching所講, 上下綠燈, 不過唔知可唔可以打井, 因為冇試過....

整體service一般般, 覺得佢有D懶, 應該唔會再試...

作者: Kakit    時間: 2010-8-26 22:49

萱萱 話下月中放假2星期, 各CHING要試便快手. :biggrin:
作者: 木頭    時間: 2010-8-26 22:52

乜距真係禁搶手架
作者: gerrymano    時間: 2010-8-27 04:45

引用:
原帖由 小淫蟲 於 2010-8-26 22:23 發表
小弟早兩個月都試過尼件囡囡, 個樣真係幾cute架 ..
個波真係好大呀! 條事業線幾乎上頸, 真係唔講得少!!!:good2: :good2: :good2:
試過叫佢扒係度, 反客為主, 幫佢massage.
從高處望, 對大波係身體兩邊 ...
呢張新相, 影得幾靚喎!:_n9:

即刻有衝動搵多佢一次:_n8::_n8:
作者: outout    時間: 2010-8-27 11:25

作者: babycry1    時間: 2010-8-27 11:37

引用:
原帖由 gerrymano 於 2010-8-27 04:45 發表

呢張新相, 影得幾靚喎!:_n9:

即刻有衝動搵多佢一次:_n8::_n8:
新相執太勁失真度好大可能得番30%
作者: hungjing    時間: 2010-8-27 20:41

作者: 小淫蟲    時間: 2010-8-27 21:12

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-8-27 11:37 發表

新相執太勁失真度好大可能得番30%
真人同相差唔多....
冇鷟@妝, 可能重順眼, 而且有D鄰家少女feel.....
童顏巨乳, 但真係好矮
作者: dicknbutts    時間: 2010-8-28 00:08     標題: 回復 3# 的帖子

I also prefer tall gals
作者: gerrymano    時間: 2010-8-28 04:05

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2010-8-28 00:08 發表
I also prefer tall gals
我都比較鐘意身材高挑, 波大小適中便可以...最緊要波型靚!

大波但堕lin, 咪搞我!!
作者: carven123456789    時間: 2010-8-29 02:55

咁都幾好呀,任你玩

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0