標題: 趕圖包膠 [打印本頁]

作者: marco    時間: 2010-8-8 19:50     標題: 趕圖包膠

6号 中午 一点,飲品小食 任叫....
睇相揀左 @)  ,入房就后悔...因为真人比相 16:9   
算,鬼叫自己揀...無得怨....樣吾算差....有波..都吾系大﹗

PART 1 非常一般....但暗中會摸下你...我当然吾客氣摸番佢﹗
PART1 同 PART 2之間...捉佢埋身邊....比佢享受下我口手既功力....
LIN 吾黑 :good2:  初探下路..反抗吾激,所以使出  加藤手第一式 ...在外圍 已經 捽到反白眼....然後就加藤手第二式... 深到井中 ... 反应良好
可惜 練吾到加師傳 既絕學 潮吹手......
佢就嘆完....我手軟喎 ~!!
例牌5分鐘 拿油......無飛BRA 走底.....但聽教聽話好合作.....
波推合格 收貨......起碼認真...手法一般 勝在任你魚肉 ~!!!!!
洗手返來...樂意幫你按到够鐘...但之前講左 非常一般...

過程 有傾有講...@#        *)   也是她推介的  ...話好玩得...
另一班班有 #^      
記吾晒甘多个号碼 ~!!!
各師兄自己慢慢試 ~!!!

走人時開始旺場, 女經理 問下服務如何, 比左4張 $20 ..分明要我走多兩轉
入場前講左價 $188 人仔 港幣220
作者: 木頭    時間: 2010-8-8 21:52

引用:
原帖由 marco 於 2010-8-8 07:50 PM 發表
入場前講左價 $188 人仔
點解會減左十蚊
作者: solar    時間: 2010-8-8 21:57

乜唔係$198咩,唔通又私人醒???
作者: Lawrence_Ding    時間: 2010-8-8 22:19

我寧願比coupon減20好過入場前講價
作者: 木頭    時間: 2010-8-8 22:20

甘即係仲貴左10蚊雞
作者: Lawrence_Ding    時間: 2010-8-8 22:25

10蚊仲可以請埋囡囡食甜筒
作者: 門小姐    時間: 2010-8-8 22:29

可以打井又幾好 wor
作者: solar    時間: 2010-8-8 22:41

小弟準備去試##or@#,唔知呢兩件女女服務得唔得呢???
今個星期番乜班呢???
作者: 木頭    時間: 2010-8-8 22:42

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-8 10:41 PM 發表
小弟準備去試##or@#,今個星期番乜班呢???
打去前台問就最好
作者: solar    時間: 2010-8-8 22:52

木頭兄番食咗上次個件風騷少婦未呢???
小弟等緊你嘅提供準備今個星期去試....Thanks
作者: 好淫一個    時間: 2010-8-8 22:55

睇相ok喎 ,波唔係大,但16:9   闊左係邊度,定成個人加大兩個碼
作者: 木頭    時間: 2010-8-8 23:03

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-8 10:52 PM 發表
木頭兄番食咗上次個件風騷少婦未呢???
小弟等緊你嘅提供準備今個星期去試....Thanks
等試食左@^先到風騷少婦,而家寫緊個新菜報告中:icon6:有心去試既可pm你距工號,記得返黎出過報告窩

作者: siufaiben    時間: 2010-8-8 23:08

睇相囡囡個樣都唔錯,16:9係咩意思?
作者: solar    時間: 2010-8-8 23:11

多謝木頭兄...^^
作者: marco    時間: 2010-8-8 23:15

睇相真系OK ~!!!!   真人大左一個碼 。。

@# 同 ##  呢期都系早班 ~!!!!

點解減得10元   ,因为 我問個男部長.... 我無打印街街 既 优惠劵
佢答我只能平10元 ~!!  所以是 $188
作者: solar    時間: 2010-8-8 23:16

番嚟出report當然無問題啦...如果出得OK嘅,麻煩你加少少分俾小弟...
作者: fingyao    時間: 2010-8-8 23:35

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-8 22:41 發表
今個星期番乜班呢???
都係返早班, @#就試過, 非常唔錯, 車頭燈幾大架, 又玩得又傾得, 白話又好.
作者: NGKH    時間: 2010-8-9 00:44

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-8-8 22:55 發表

睇相ok喎 ,波唔係大,但16:9   闊左係邊度,定成個人加大兩個碼
有快趁手好試 呀  可能做到8月底 听 說回老家嫁人了  我今天下午 試完了
作者: 木頭    時間: 2010-8-9 00:56

引用:
原帖由 NGKH 於 2010-8-9 12:44 AM 發表
有快趁手好試 呀  可能做到8月底 听 說回老家嫁人了  我今天下午 試完了
出個報告好窩
作者: Tonyja    時間: 2010-8-9 02:35

引用:
原帖由 marco 於 2010-8-8 23:15 發表

點解減得10元   ,因为 我問個男部長.... 我無打印街街 既 优惠劵
原來咁都得.下次試吓先
作者: blackeagle    時間: 2010-8-9 12:16

上下都得
仲想點喎    :good2:
作者: intestine    時間: 2010-8-9 15:53

she can satisfy all your request,then her service must be very good.
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-8-9 23:38

@) 我都試過...真人比相肥, 但勉強仲可以接受既...  但身形同part 1 既力水 與及上圍不成比例..我覺得佢對波有0的細啦...大概得32B左右....

但正如開版師兄所講, 佢勝在夠玩得, 任勞任怨, 無格手... 有肉地之余都幾好摸... 我仲意揸佢個大PATPAT, 仲好玩過上面....
作者: Airport    時間: 2010-8-10 00:21

引用:
原帖由 marco 於 2010-8-8 19:50 發表
過程 有傾有講...@#        *)   也是她推介的  ...話好玩得...
另一班班有 #^      
記吾晒甘多个号碼 ~!!!
各師兄自己慢慢試 ~!!!
下個目標就係*)
作者: klfung1031    時間: 2010-8-10 14:15

引用:
原帖由 marco 於 2010-8-8 23:15 發表

樓下d豬客唔係會派$20coupon架咩???
問佢地攞左先上去咪得囉.唔洗keep係身咁危險.:good2:
作者: mm2005    時間: 2010-8-10 15:45

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-8-10 14:15 發表

樓下d豬客唔係會派$20coupon架咩???
問佢地攞左先上去咪得囉.唔洗keep係身咁危險.:good2:
問呀個豬客,冇就唔上去!
作者: joe98    時間: 2010-8-10 17:19

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-8 22:41 發表
今個星期番乜班呢???
##都幾好...part 1 &2都得, 值得一試...
作者: klfung1031    時間: 2010-8-10 17:36

引用:
原帖由 joe98 於 2010-8-10 17:19 發表

##都幾好...part 1 &2都得, 值得一試...
c兄, ##真人似唔似照片?? 睇相好似幾大波喎!!
囡囡有無車牌?? 上路可以手口並用?? 下路可探桃園洞??

作者: joe98    時間: 2010-8-10 17:56

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-8-10 17:36 發表

c兄, ##真人似唔似照片?? 睇相好似幾大波喎!!
囡囡有無車牌?? 上路可以手口並用?? 下路可探桃園洞??
波夠大夠玩...
車牌,下路睇自己...我就:_n12:
作者: 木頭    時間: 2010-8-10 19:15

引用:
原帖由 joe98 於 2010-8-10 05:56 PM 發表
波夠大夠玩...
車牌,下路睇自己...我就:_n12:
錢永無嫌多,波永無嫌大下路點?講埋嘛
作者: pigpigpig    時間: 2010-8-10 20:09

may I know the sauna name, ching ? Thanks !
作者: 門小姐    時間: 2010-8-10 23:16

引用:
原帖由 pigpigpig 於 2010-8-10 20:09 發表
may I know the sauna name, ching ? Thanks !
港濤
作者: klfung1031    時間: 2010-8-10 23:17

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-8-10 23:16 發表

港濤
門小姐最近有無去港途食到好野呀????
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-8-11 23:50

我唔鐘意去港to, 入房要經過lift 口, 同人地個office, 我問過原來果兩間房0的人唔係港to0的人0既...即係街外人.....好怪甘.....
作者: joe98    時間: 2010-8-12 10:51

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2010-8-11 23:50 發表
我唔鐘意去港to, 入房要經過lift 口, 同人地個office, 我問過原來果兩間房0的人唔係港to0的人0既...即係街外人.....好怪甘.....
你以為係小姐房嗎??
作者: HDD35    時間: 2010-8-12 17:21

OK喎喱個價錢!
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-8-13 03:39

引用:
原帖由 joe98 於 2010-8-12 10:51 發表

你以為係小姐房嗎??
我初時以為係佢地個OFFICE... 係入面0的人可能見慣不怪..... 但試想完事後, 個JC拖住你行過人地門口, 甘岩有LIFT到, 有人搵果兩間OFFICE, 又成LIFT人望住......
作者: solar    時間: 2010-8-13 04:19

個種感覺又真係幾奇怪嘅....
作者: joe98    時間: 2010-8-13 11:04

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2010-8-13 03:39 發表

我初時以為係佢地個OFFICE... 係入面0的人可能見慣不怪..... 但試想完事後, 個JC拖住你行過人地門口, 甘岩有LIFT到, 有人搵果兩間OFFICE, 又成LIFT人望住......
完全明白, 我去過好多次...:big_smile:
作者: crasymail2u    時間: 2010-8-27 16:11

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2010-8-11 23:50 發表
agree !!!
作者: MARLBORO803    時間: 2010-8-27 16:35

作者: karson94    時間: 2010-8-27 19:45

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0