標題: 再試講毫 [打印本頁]

作者: Tonyja    時間: 2010-7-16 15:59     標題: 再試講毫

:icon9.gif: 上星期試過老師發覺手勢一流之後:good2: :good2: :good2: ,今次試吓老師敎出來的學生水準怎樣.
早上約十點半到達講毫,沖完涼坐電腦位睇相,經理過嚟問等唔等,囡囡十一點上班,到時大把簡,叫經理寫低上班囡囡冧把,打開電腦對對相.見到咸兄介紹冧把#^靚女 一於試試
囡囡一入嚟問點解搵佢 ,我當然話見佢相片靚女啦 .佢話剛剛上班,未有時間化妝,又換了新髮型,跟相片不一樣,我當然話家吓都好靚,囡囡當然冧哂  .
咸兄果然好介紹:heart: ,雖然尚未化妝但相頭仍然OK,換了新髮型看來比較年輕,身材嬌小,走肥A波,大胸愛好者身勿試.
正準備開始,由於天氣熱,仲有啲汗囡囡等我乾身啲先開始,期間佢瞓旁邊開始吹吹水調調情,吹吹吓不其然比你摸吓波波,又間中咀吓你 , 又搞吓你細佬,見我已經乾身,索性瞓上嚟繼續,真係好有女友Feel:smile1: 之後開始Part 1
Part 1提供服務者”我”,無錯係我 ,開始輕車耳邊頸項,隔衫搓波波,開始聽到有啲叫聲,轉頭自動去掉上衣,留低爸爸要我代勞:victory: .
開始車Lin及進攻下路.隔老底R越叫越嘈 ,撥開阻隔尋找水源,水源續漸湧出,為免弄髒自動去底 ,白色加粉紅色雷絲邊十分可愛.中指一隻未夠爽 ,囡囡自己玩埋一份係咁捽 ,全程30分鐘爽哂收工.
Part 2 都係果啲無乜特別,手勢一般, KO 走人
總結: 靚女一名:heart: ,唔係驚為天人但睇落順眼(至少我覺得 ),細粒走肥無波好正常,白話唔得要溝佢就要學好普通話,按摩技術唔知,唔好問我,其實Part 2好一般老師一半功夫都未有 .中意被服務的可能失望:icon9.gif: ,中意服務人的就要比啲心機冧吓人:good2: ,始終呢啲唔係基本動作.
後記: 基本上我都係中意試新野,呢個係少數會番食嘅所以攞咗電話 ,要我沉船?無咁易,都係做雞虫好啲
作者: s138230444    時間: 2010-7-16 17:17

无波就一般般,谢谢包胶喇...........
作者: ilovesz    時間: 2010-7-16 18:52

有D似 鄧Oi霖 !
作者: Kakit    時間: 2010-7-16 19:04

Small ball JS, no way for me.
作者: mark34    時間: 2010-7-16 19:14

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-7-16 15:59 發表
:icon9.gif: 上星期試過老師發覺手勢一流之後:good2: :good2: :good2: ,今次試吓老師敎出來的學生水準怎樣.
早上約十點半到達講毫,沖完涼坐電腦位睇相,經理過嚟問等唔等,囡囡十一點上班,到時大把 ...
睇尼 c 兄當時好冧 wor
作者: fingyao    時間: 2010-7-16 20:11

港ho d 新技師好多都細波, 做波推有難度.
作者: 吉針醫師    時間: 2010-7-16 20:22

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-7-16 15:59 發表
早上約十點半到達講毫,沖完涼坐電腦位睇相,經理過嚟問等唔等,囡囡十一點上班,到時大把 ...
係幾靚wor:_n9:

作者: babycry1    時間: 2010-7-16 20:33     標題: 回復 1# 的帖子

c兄就好la食到好野
作者: Tonyja    時間: 2010-7-16 23:31

引用:
原帖由 mark34 於 2010-7-16 19:14 發表

睇尼 c 兄當時好冧 wor
真係好冧
作者: Tonyja    時間: 2010-7-16 23:32

引用:
原帖由 吉針醫師 於 2010-7-16 20:22 發表

係幾靚wor:_n9:
真人比較Slim
作者: zero624    時間: 2010-7-16 23:48

女女個樣幾正播....
作者: rc1234    時間: 2010-7-16 23:56

為免弄髒自動去底咁激.......
作者: siufaiben    時間: 2010-7-17 00:22

自動去底咁激,師兄搵到好嘢!
作者: 門小姐    時間: 2010-7-17 00:42

聽落女女好玩得 wor
可惜係細細粒
作者: NGKH    時間: 2010-7-17 01:10

无波就 not  input my list la... thx
作者: rs228    時間: 2010-7-17 02:33

借問聲c兄上一次老師什麼冧把? thx
作者: dnlm100    時間: 2010-7-17 02:56

又悟高,又悟系長腿,算了......
作者: blackeagle    時間: 2010-7-17 09:57

咁等我都去服務下佢先  
作者: mwtytww    時間: 2010-7-17 13:44

无论靓还是不靓都行,只要升空手式超正,即可
作者: 門小姐    時間: 2010-7-17 14:35

引用:
原帖由 dnlm100 於 2010-7-17 02:56 發表
又悟高,又悟系長腿,算了......
又多一個好似我咁煩既人啦
作者: Tonyja    時間: 2010-7-17 19:10

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-17 14:35 發表

點會煩呢,各有所好嘟
作者: keanuw    時間: 2010-7-17 21:43

作者: hoifumoson    時間: 2010-7-17 23:44

好似唔差喎
作者: mongping    時間: 2010-7-18 01:12

引用:
原帖由 keanuw 於 2010-7-17 21:43 發表
甘講毫个老师系咩NO.啊?
唔该CHING告知!
問:

1. 講你聼之後, 你去唔去?
2. 如果你去, 會唔會出報告?
作者: mongping    時間: 2010-7-18 01:12

引用:
原帖由 rs228 於 2010-7-17 02:33 發表
借問聲c兄上一次老師什麼冧把? thx
問:

1. 講你聼之後, 你去唔去?

2. 如果你去, 會唔會出報告?
作者: leofong    時間: 2010-7-18 01:22

答案係唔會既
作者: Tonyja    時間: 2010-7-18 01:35

引用:
原帖由 keanuw 於 2010-7-17 21:43 發表
甘講毫个老师系咩NO.啊?
唔该CHING告知!
No. ((
記得出報告law:thumbs_up.gif:
作者: dnlm100    時間: 2010-7-18 09:20

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-17 14:35 發表

沒法啦,我地口味獨特~
作者: outout    時間: 2010-7-18 12:47

作者: yy1976    時間: 2010-7-18 21:58

ching!幾號;pm我;我都去試下
作者: dicknbutts    時間: 2010-7-18 22:35     標題: 回復 1# 的帖子

為免弄髒自動去底

Very active woo, but I like big balls more. Anyway thanks for the report
作者: ieong007    時間: 2010-7-19 01:24

自動去底.............haha............no3 都係
作者: Tonyja    時間: 2010-7-19 02:34

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-7-19 01:24 發表
自動去底.............haha............no3 都係
NO.#留意吓先
作者: siufaiben    時間: 2010-7-19 11:48

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-7-19 01:24 發表
係真唔係呀?呢條囡囡波路比#^好!:biggrin:
作者: rocketdog    時間: 2010-7-19 14:29

作者: 暗黑騎士    時間: 2010-7-20 17:07

我覺得有0的似杜麗莎喎......:biggrin:
作者: 路人1234    時間: 2010-7-21 12:31

自動去底 咁正
作者: mongping    時間: 2010-7-22 00:24

引用:
原帖由 yy1976 於 2010-7-18 21:58 發表
ching!幾號;pm我;我都去試下
冧把,打開電腦對對相.見到咸兄介紹冧把 #^ 靚女 一於試試
作者: wbiwin    時間: 2010-7-23 20:04

感谢分享!感觉唔错

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0