標題: 柏C 頓 一游 [打印本頁]

作者: SK-3    時間: 2010-7-6 14:27     標題: 柏C 頓 一游

前幾日,大人出差, 北上偷跳. 看到拍c噸的廣告和網頁, 酒店房都幾靓, 拍心口就上. 點知大失所望.
經理講話¥398, 莫非減了價.
失望1 – 穿街衣服, 沒有穿校服, 水手裝, 全無制服誘惑!
揀了件身材好, 高籤秀, 34C. 白滑挺, 身材一流, 不過服務低於一般.
失望2 – 沒有星級酒店房, 就要上桑拿房. 幸好也可以, 挺寬倘.就這個原因減了¥70. 不過要上枷鎖, 好有危機感.意味著KO隨時會來查房.
失望3 - 不夠十分鐘,所謂按摩, 冰火, 波推, 就話上套埋牙. 全程她又錫身, 又格手, 唔準換位, 茂得嚼,真沒癮. 成條死魚感!變了傳教士交貨. 家裡也有得提供!
魯舜講得好, 出來玩, 要搵個肥肥, 黑黑, 少客的, 招呼先好.下次要緊記. 全套三十分鐘搞掂, 收工, 鬆人, bye-bye!
可怒也, 一定茂下次!
Ching , 不要盡信廣告呀! 可能是癬稿.射手天花亂墜.
作者: mongping    時間: 2010-7-6 15:02

[quote]原帖由 SK-3 於 2010-7-6 14:27 發表
變了傳教士交貨. 家裡也有得提供!

呢位新師兄好野喎, 句句到位簡而精 , 上面果句講出好多街坊心中話 :good2:
作者: joe98    時間: 2010-7-6 15:47

魯舜講得好, 出來玩, 要搵個肥肥, 黑黑, 少客的, 招呼先好

尼句夠頂引啦...:thumbs_up.gif:
作者: mongping    時間: 2010-7-6 16:16

引用:
原帖由 joe98 於 2010-7-6 15:47 發表
魯舜講得好, 出來玩, 要搵個肥肥, 黑黑, 少客的, 招呼先好

尼句夠頂引啦...:thumbs_up.gif:
有道理架, 囡囡越紅就服務相對會冇咁好。如果少客的囡就會博命d 想你返 dap
作者: joe98    時間: 2010-7-6 16:37

引用:
原帖由 mongping 於 2010-7-6 16:16 發表

有道理架, 囡囡越紅就服務相對會冇咁好。如果少客的囡就會博命d 想你返 dap   
但魯舜幾時有講?
作者: outout    時間: 2010-7-6 17:46

作者: dicknbutts    時間: 2010-7-6 22:03     標題: 變了傳教士

What do you mean ?
作者: jpavslhk    時間: 2010-7-6 23:00

totally agree....................
作者: mongping    時間: 2010-7-7 00:21

引用:
原帖由 joe98 於 2010-7-6 16:37 發表

但魯舜幾時有講?
問咁多做乜呀 。好似係汪精衛講架
作者: 門小姐    時間: 2010-7-7 00:32

引用:
原帖由 mongping 於 2010-7-7 00:21 發表

問咁多做乜呀 。好似係汪精衛講架   
唔係金庸講既咩
作者: 電車男    時間: 2010-7-7 04:07

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-7 00:32 發表

唔係金庸講既咩
可能樓主本身叫魯迅都未定
作者: franciscococo    時間: 2010-7-7 11:44

呢D場中過一次招絕無回頭啦,唱衰佢啦.
作者: NGKH    時間: 2010-7-7 12:55

各 C HING 都話 沒有一次實戰 是好野的 此場!!!!!!
作者: rc1234    時間: 2010-7-7 13:33

如果為左少70而被KO拉,實左笨實.....
作者: Tonyja    時間: 2010-7-7 14:28

又唔好玩又危險,搵鬼去:thumbs_down.gif:
作者: SK-3    時間: 2010-7-7 20:06

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2010-7-6 22:03 發表
What do you mean ?
多謝認同及提點!
前輩話係魯迅講架.
他, 魯迅和前輩,都是玩家!
=男上女下
作者: linwanbobby    時間: 2010-7-7 22:59

i don't like those sn anymore.  i go and kau | jc instead
作者: 包.脹    時間: 2010-7-8 00:54

間野唯一好處就係近羅湖火車站!!
作者: franktahk    時間: 2010-7-8 02:45

引用:
原帖由 包.脹 於 2010-7-8 00:54 發表
間野唯一好處就係近羅湖火車站!!
間野唔只近火車站!重好近KO局添、如果要上鎖比系我叫救命都似
作者: hokw    時間: 2010-7-8 12:16

請問師兄KO局在那裡?
作者: SK-3    時間: 2010-7-8 13:44

南湖派出所,春風路和友誼路之間, 還不夠五百米. 好運!
作者: wenqih    時間: 2010-7-8 15:17

唔錯, 唔錯, 回覆支持!!!
作者: cmpop    時間: 2010-7-9 00:22

我都要試試:_n9:
作者: core2006    時間: 2010-7-9 00:52

nice place and really want to try
作者: Lawrence_Ding    時間: 2010-7-9 01:12

引用:
原帖由 cmpop 於 2010-7-9 00:22 發表
我都要試試:_n9:
引用:
原帖由 core2006 於 2010-7-9 00:52 發表
nice place and really want to try
樓主話不夠十分鐘,所謂按摩, 冰火, 波推, 就話上套埋牙. 全程她又錫身, 又格手, 唔準換位, 成條死魚感!全套三十分鐘搞掂, 收工, 鬆人, bye-bye!

唔知兩位c兄喜歡咁既服務定係用心回覆
作者: cmmobile2004    時間: 2010-7-9 18:10

C hing...
No.: !#*... OK...可以任何 :icon6:
作者: zzred    時間: 2010-7-9 20:37

師兄講野好精景!
作者: mongping    時間: 2010-7-9 22:56

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2010-7-9 01:12 發表

樓主話不夠十分鐘,所謂按摩, 冰火, 波推, 就話上套埋牙. 全程她又錫身, 又格手, 唔準換位, 成條死魚感!全套三十分鐘搞掂, 收工, 鬆人, bye-bye!

佢地唔睇內容架, 一入就去最後一 頁, 跟住講 "thanks for sharing", good report, will try later....... 都唔知佢地想點
作者: badman2046    時間: 2010-7-9 23:14

C hing。good report。所以睇咗這間場的介紹都唔想去。寧願去DG。
作者: sm008    時間: 2010-7-10 02:33

正所為信廣告兩成, 9都變型
作者: franktahk    時間: 2010-7-10 07:52

賣廣告多的場多數都
作者: babycry1    時間: 2010-7-10 13:30     標題: 回復 31# 的帖子

感覺未必
如果係既話
益力多維他奶咪好差
佢地有ad wor
只係c兄對廣告二字偏見遮
作者: 樂樂    時間: 2010-7-10 15:09

去少間la:icon9.gif:
作者: ken6480    時間: 2010-7-10 22:43

報告非常攪鬼,忍不住笑了出來
作者: Tonyja    時間: 2010-7-11 01:49

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2010-7-9 01:12 發表

呢兩位師兄可能中意食死魚又趕時間,連回復前都無時間睇樓主講嘅內容
作者: 腸仔文    時間: 2010-7-12 00:40

外邊台d死水文化
作者: Hunter88    時間: 2010-7-12 12:51

間野賣點係靚酒店房, 而家無左變成cheap場
女女服務因人而異, 我試過有2個好,3個唔好
作者: concon    時間: 2010-7-13 13:42

多謝真實報告, 要 blacklist
作者: darkside    時間: 2010-7-23 20:14

師兄 好精景!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0