標題: 試新場港to睇波唔岩feel [打印本頁]

作者: AVSUPERMAN    時間: 2010-7-5 14:21     標題: 試新場港to睇波唔岩feel

上週六,本想留港睇波,工作關係要北上,唯有入場睇「波」,點知睇到唔開胃。
話說早在主場约定相好,點知上鐘時囡囡全身好窗A唔好以為我搞成佢咁,原來真係發緊燒,雖然佢仲想話幫我推油,我都于心不忍叫佢瞓底好好休息,一陣唔好再加班早d回家休息,就咁倾下計算啦!打唔打都無所謂。有d原因要離開主場,但係仲有場波未睇,再醒起自己精力充沛,不如揾間新場試試,結果on九九行到港to,知客醒我$20 coupon,拿拿林開波。個場係酒店入面,好耐以前都係sn場,改裝之後覺得怪怪地,地方分得好散,門面夠大,冲涼房又勁大,但休息區就弱咗d。起初仲以為〝巴〞〝西〞大戰,應該人山人海,卻是小貓三四隻,咁技師會唔會多到瀉,原來只得九件,真係無得揀。咁啱(号菭鐘行過,再睇時間個半鐘后開波,算罷就佢。入房之後,佢問我係門口猶疑係唔係唔想揀佢,我當然唔會咁講,等陣影响服務自己攞嚟衰。論相頭,真人得翻六七折,唔係差,笑起嚟都幾甜,佢話自己有24,只係d相執得勁,以前做過老正,但佢跟我無乜揼過,反而傾下計按下按下就多,言談間佢被我感覺幾保守,佢d客無車無錫lin無摸妹妹怕污糟,心諗我跟d相熟玩到食撻都得咁你點生存呀。於是我玩下返客為主服務佢,幫助按咗陣背就輕摸全身,反應嚟啦,聽到輊聲申淫,波波位起晒鷄皮,可惜m到唔知出水情況,當然我都無謂去考究真假!之後推油,仲叫我唔好睇,最後我真係無睇怕睇,因為波型唔靚仲有d墮,最惨係我遇到技c中最黑提兼有五蚊銀大,我真係無乜胃口,但我都幾好戲,結果冧掂玩波夾,叫我出時要出聲怕條頸都係,不過我都係要求用手算,睇樣加幻想總算完成任務。我諗佢feel到,佢講句你都唔會鍾意我,但係都想再見你,我整句有緣再見打圓場,所謂各花入各眼,我唔啱唔代表唔啱其他c兄,最緊要happy。
作者: blackeagle    時間: 2010-7-5 14:50

呵呵.......原來係咁
作者: c_edmond    時間: 2010-7-5 15:24     標題: 回復 1# 的帖子

講真, 咁耐都未有時間去試呢個場, 不過好多ching 既report都係麻麻
作者: 腸仔文    時間: 2010-7-5 15:36

頂級水準超好口卑等埋c兄有時間去賺晒你只係百幾蚊咁大把

果間場已經汁ed
作者: 門小姐    時間: 2010-7-5 19:54

咁我好彩 D
lee 間試過幾次都算可以
起碼個個可捽碟
作者: dicknbutts    時間: 2010-7-5 22:25     標題: 回復 1# 的帖子

different ppls have different acceptance la
作者: solar    時間: 2010-7-5 22:29

黑提五蚊銀....正
作者: dnlm100    時間: 2010-7-5 22:49

引用:
原帖由 solar 於 2010-7-5 22:29 發表
黑提五蚊銀....正
C兄中意黑提???:_n1:
作者: 發仔    時間: 2010-7-5 23:35

引用:
原帖由 dnlm100 於 2010-7-5 22:49 發表

C兄中意黑提???:_n1:
黑提補血吖嘛.....
Anyway,多謝c兄身先士卒,
小弟唔駛硬食Dorlin同黑提,
因佢都係我試食名單之一 ,thx!!
作者: lonely    時間: 2010-7-5 23:53     標題: 回復 1# 的帖子

今届世界杯似乎沒有巴西大戰西班牙Wor
作者: 好淫一個    時間: 2010-7-5 23:53     標題: 回復 1# 的帖子

下次試過第二個囉,都有ching食到好野架
作者: ivan98013    時間: 2010-7-6 00:36

作者: rc1234    時間: 2010-7-6 00:46

信AD相一成都死
作者: giant169    時間: 2010-7-6 07:21

作者: Tonyja    時間: 2010-7-6 10:10

試過一次ok,可能今次無骨運嘟,希望師兄下次好運
作者: AVSUPERMAN    時間: 2010-7-6 10:26

「巴」「西」大戰玩下食字,即係巴拉奎vs西班牙
作者: ieong007    時間: 2010-7-6 14:10

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-5 19:54 發表
咁我好彩 D
lee 間試過幾次都算可以
起碼個個可捽碟
捽碟 !! 門 hing, which no ar !! can kiss or not ? thx so much
作者: numbers    時間: 2010-7-6 17:43

Black and five dollar not bad la.Different taste ma.
作者: outout    時間: 2010-7-7 08:05

作者: etxxx338    時間: 2010-7-9 17:59

骨運唔好遮!11下次再试过拉
作者: sm008    時間: 2010-7-10 02:38

ching睇黎口才唔錯bo:big_smile:
作者: franktahk    時間: 2010-7-10 10:07     標題: 回復 1# 的帖子

雖然佢仲想話幫我推油,我都于心不忍

Ching真系好人、為港客增光:victory:
作者: solar    時間: 2010-7-10 18:12

呢個場真係想試下,但又怕服務好似姊妹場咁
作者: 好淫一個    時間: 2010-7-11 12:22

引用:
原帖由 solar 於 2010-7-10 18:12 發表
即係點呀
作者: 門小姐    時間: 2010-7-11 12:58

引用:
原帖由 solar 於 2010-7-10 18:12 發表
講完同 KHO 都係一樣
lee 間都無分別架啦

作者: dnlm100    時間: 2010-7-12 00:24

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-11 12:58 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=910251&ptid=83575][/url]

講完同 KHO 都係一樣
lee 間都無分別架啦
其實悟系呀,HKD要比KHO激D呀~~~
作者: mongping    時間: 2010-7-12 00:28

引用:
原帖由 dnlm100 於 2010-7-12 00:24 發表

其實悟系呀,HKD要比KHO激D呀~~~
我諗個別情況同視乎囡囡表現啦
作者: dnlm100    時間: 2010-7-12 00:30

引用:
原帖由 mongping 於 2010-7-12 00:28 發表

我諗個別情況同視乎囡囡表現啦   
我自己去幾次再加KHO相好都同我講話HKD整體要激D甘啦~~~
當然可能系我自己碰到那幾個都比較激~~
作者: fingyao    時間: 2010-7-14 21:44

CHING你試過邊幾個係比較激, 分享下.
作者: dnlm100    時間: 2010-7-14 21:54

引用:
原帖由 fingyao 於 2010-7-14 21:44 發表
CHING你試過邊幾個係比較激, 分享下.
上次去系3月呀.好多情況都變啦~

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0