標題: 新仔第三報告 [打印本頁]

作者: dnlm100    時間: 2010-6-17 23:39     標題: 新仔第三報告

凱記:@#*

放假同班F出去唱K,唱完散場各自歸家.但悟知點解莫名其妙行到凱記.既然身體發出信號.惟有上去啦!
上到去問部長,點知話有CALL 鍾.要等2個鍾,即時沒FEEL啦,問幾個心水號都沒,原本都准備輪牌了,點知部長又同我講個客取消個CALL 鍾,終于都可以會美人啦.:good2:

女女入到來.感覺樣都OK,同相比大概80%,但沒相甘瘦.一入來又系第一時間除我件衫.(呢個系米推油場指定動作?)跟手就摸住我細佬話,你想按背定按前面先呀.
PART1:按得都算OK,因爲我悟受力.同邁第一PART就好似PART2甘.我趴度就一時摸下細佬,一時嘴我耳仔,一時又成個PP按摸我上身.一句話正!:_n9:
PART2:女女拿油翻來,一開始按PP一般,來左兩下我就轉身了.女女呢個時候就勁了,摸硬我DD後,將DD放好位,好似真做甘慢慢用個鮑魚磨我DD. 正到.一陣後我頂悟住,跟手除倨BAR,杉.倨送我個輕車,跟住我翻身按倨系下面.由頸到波,一手另一波,一手攻下路,我超HI~,不過點摸倨都沒水,算了.甘就悟勉強,沒打井.最後我都玩到累,落油後給倨嘴住耳仔下給左D種子.

如果中意玩的顛,師兄,@#*真系沒的彈.而且條女女好中意同DD溝通
作者: 電車男    時間: 2010-6-18 04:50

咁搞要幾水呢
作者: Kakit    時間: 2010-6-18 09:24

引用:
原帖由 電車男 於 2010-6-18 04:50 發表
咁搞要幾水呢
I think he ate 188 plan
作者: Tonyja    時間: 2010-6-18 11:40

下星期得閒試試,唔知早班定晚班?
作者: 包.脹    時間: 2010-6-18 14:36

CHING 你邊到唱k 呀??baby K? 所以就行到去海月??
作者: mongping    時間: 2010-6-18 17:55

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-6-18 11:40 發表
都唔知點解唔問果d 收人工嘅職員而問呢度d 唔關事嘅人
作者: c_edmond    時間: 2010-6-18 18:48     標題: 回復 6# 的帖子

通病!!
作者: outout    時間: 2010-6-18 21:58

作者: 門小姐    時間: 2010-6-18 22:22

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-6-18 11:40 發表
長期返夜班
作者: Airport    時間: 2010-6-18 23:16

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-6-18 22:22 發表

長期返夜班
咁咪好快殘,要試就趁早啦!
作者: mongping    時間: 2010-6-19 00:20

引用:

長期返夜班
點解唔俾個機會人自已去問呢 , 縱壞晒
作者: 門小姐    時間: 2010-6-19 00:37

引用:
原帖由 mongping 於 2010-6-19 00:20 發表

點解唔俾個機會人自已去問呢 , 縱壞晒   
點解要人自已去問呢
作者: rc1234    時間: 2010-6-19 01:02

188 THAT CHEAP?I DUN KNOW GALAXY OFFERS THAT LOW PRICE WOR ......MUST TRY!
作者: Tonyja    時間: 2010-6-19 04:21

引用:

長期返夜班
謝謝師兄
作者: slyfox    時間: 2010-6-19 07:42

good report!!

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: didit    時間: 2010-6-19 11:26

呢個囡囡玩波推唔係好適合喎
作者: cheapsam99    時間: 2010-6-19 12:14

呢個囡囡唔係用嚟玩波哋,而係要用口…嘿嘿
作者: mongping    時間: 2010-6-20 00:46

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-6-19 00:37 發表

點解要人自已去問呢
不如以後由你回覆所有新手師兄一切查詢啦
作者: ieong007    時間: 2010-6-21 01:33

引用:
原帖由 cheapsam99 於 2010-6-19 12:14 發表
呢個囡囡唔係用嚟玩波哋,而係要用口…嘿嘿
用口........ng............ng.............l like:cool:
作者: mongping    時間: 2010-6-21 16:03

引用:
原帖由 rc1234 於 2010-6-19 01:02 發表
188 THAT CHEAP?I DUN KNOW GALAXY OFFERS THAT LOW PRICE WOR ......MUST TRY!
they are talking about "Hoi Yuet Wah Ting" not "Chuk Yuen Galaxy" wor?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0