標題: 新場講逃 [打印本頁]

作者: tongwtt    時間: 2010-6-16 18:23     標題: 新場講逃

今天(15日)想試新場港逃.到了广信酒店.咦?在那?足足兜了二个圈.又给G婆拉.最後遇到港逃知客,才給她带上二楼.唉!真是大鄉里啦!新场就是新場,還有一陳味,bocker 仔是HK$過去的.浴室夠大,水夠力;輪牌来了23,樣子普通帶少少coo|,閒談間原來是云南省白族人(少数民族),可能是新人的关系任何服务都好生硬. 雖然样样做足略欠細心, 可上下其手但少了體貼,( 如出了求其清洁完立刻洗手, 裤裤自己着, 總的评分75 分, 最满意是双奶奶大而廷, 可任啜任嗟, ( 因工餘時用手機寫下, 所以是簡體字)
作者: NGKH    時間: 2010-6-16 18:33

可任啜任嗟  very good  c hing :good2:
作者: dnlm100    時間: 2010-6-16 18:56

想到上次硬吃 個^號,害我發幾日惡夢..............
作者: gaperwong66    時間: 2010-6-16 20:28

引用:
原帖由 dnlm100 於 2010-6-16 18:56 發表
想到上次硬吃 個^號,害我發幾日惡夢..............
點解c兄當時唔彈事後又彈尼
作者: gaperwong66    時間: 2010-6-16 20:29

引用:
原帖由 tongwtt 於 2010-6-16 18:23 發表
今天(15日)想試新場港逃.到了广信酒店.咦?在那?足足兜了二个圈.又给G婆拉.最後遇到港逃知客,才給她带上二楼.唉!真是大鄉里啦!新场就是新場,還有一陳味,bocker 仔是HK$過去的.浴 ...
手機冇繁體咁怪既
作者: rc1234    時間: 2010-6-16 21:03     標題: 回復 3# 的帖子

點解唔彈呢?如果無女,我點都會等到有女為止
作者: dnlm100    時間: 2010-6-16 21:26     標題: 回復 6# 的帖子

呢個系我死穴,悟彈人...........
所以衣家系一定點鍾......
作者: 門小姐    時間: 2010-6-16 21:44

昨晚(15號)上去,得七、八個技C上班
作者: 好淫一個    時間: 2010-6-16 22:19

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-6-16 21:44 發表
新場都咁小女女?問清楚未架.
作者: 門小姐    時間: 2010-6-16 22:40

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-6-16 22:19 發表

新場都咁小女女?問清楚未架.
電腦睇相時見到張紙仔得七、八個 no.
問點解咁小女
話有幾個放左假
早班多 D 女

作者: 小淫蟲    時間: 2010-6-16 22:55

今日都想上港tao, 以為近近地, 貪方便
點知去了廣信酒店樓下, 搵唔到知客, 電梯大堂搵唔到水牌.
跟住重要俾唔知邊間桑拿既街霸煩
由於我目標清晰, 冇理佢,
之後走番出去, 沿廣信兜了一個圈, 都係搵唔到門口.
周圍咁望, 廣告, 燈箱都冇個.....sh*t

你老板, 點做生意架???
都係放棄, 去鰴肭O.

港tao就咁就唔見$198 x 2 既生意啦!
作者: outout    時間: 2010-6-17 00:12

作者: 發仔    時間: 2010-6-17 00:16     標題: 回復 1# 的帖子

呢個囡囡相頭又幾得噃!
佢俾唔俾手指入洞呢?

作者: agok09    時間: 2010-6-17 00:19     標題: 回復 11# 的帖子

ching, 你可以行入廣信搭lift按2字就係了.
作者: ieong007    時間: 2010-6-17 00:32

引用:
原帖由 小淫蟲 於 2010-6-16 22:55 發表
周 ...
大佬位置唔清識, 又無水牌............港tao攪攪佢 ar !!
作者: ieong007    時間: 2010-6-17 00:33

引用:
原帖由 發仔 於 2010-6-17 00:16 發表
呢個囡囡相頭又幾得噃!
佢俾唔俾手指入洞呢?
我都想知 !!
作者: 腸仔文    時間: 2010-6-17 00:48

唔多相信咁多人話沿廣信酒店兜個圈
你估個個圈細呀
見到酒店唔識入既咩
入到大堂電梯禁2字唔見
作者: 包.脹    時間: 2010-6-17 01:00

引用:
原帖由 小淫蟲 於 2010-6-16 22:55 發表
周 ... 港tao就咁就唔見$198 x 2 既生意啦!
點解係198 x 2 既生意呀?? ching 搵兩條女?定係兩人同行呀??
作者: 小淫蟲    時間: 2010-6-17 01:17

引用:
原帖由 包.脹 於 2010-6-17 01:00 發表

點解係198 x 2 既生意呀?? ching 搵兩條女?定係兩人同行呀??
我同我個friend ar!!!
作者: 小淫蟲    時間: 2010-6-17 01:25

引用:
原帖由 腸仔文 於 2010-6-17 00:48 發表
唔多相信咁多人話沿廣信酒店兜個圈
你估個個圈細呀
見到酒店唔識入既咩
入到大堂電梯禁2字唔見
因為我唔太記得個地址, 睇到水牌2樓寫住係第二間桑拿...
哈! 唔通我睇錯???

算啦...之後去鰴肭O, 試了@(%, part1,2 都ok既.....不過人仔238冇得用coupon,
覺得貴, 都唔會再去啦, 去港系都係差唔多玩法, 平40蚊喎....而且凱記D硬件唔係好得
作者: Tonyja    時間: 2010-6-17 01:49

其實真係幾難搵,希望佢地搞搞佢.
作者: Tonyja    時間: 2010-6-17 01:55

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-6-16 21:44 發表
咁少囡囡就真係要諗吓去唔去,件件都唔啱食都唔知點萛.
作者: cute_edy    時間: 2010-6-17 01:58

i will try later
作者: 夜鬼    時間: 2010-6-17 04:52

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-6-17 01:49 發表
其實真係幾難搵,希望佢地搞搞佢.
去到廣信上二樓有幾難揾 上兩手益康堂轉到紅錦灣果時冇人講過難揾既
作者: 夜鬼    時間: 2010-6-17 04:54

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-6-17 01:55 發表

咁少囡囡就真係要諗吓去唔去,件件都唔啱食都唔知點萛.
如果要求高既100件女都冇用,除非c兄玩開要睇晒全場女至揀就冇得講la,尼個c兄既然岩心水仲有其他岩心水既http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=82801&extra=page%3D1

作者: 33    時間: 2010-6-18 01:39

上星期六晚, 在皇崗過關. 此場有車接送 (不過要在2:00 am前才有車, 否則各ching 要自行打的)

個場在酒店2/f,

(原想去 hkd, 但竟然話沒房, full 曬, 個大廳都是full 埋, 好可怕)
作者: MARLBORO803    時間: 2010-6-18 16:19

作者: mongping    時間: 2010-6-18 17:09

引用:
原帖由 33 於 2010-6-18 01:39 發表
上星期六晚, 在皇崗過關. 此場有車接送 (不過要在2:00 am前才有車, 否則各ching 要自行打的)

個場在酒店2/f,

(原想去 hkd, 但竟然話沒房, full 曬, 個大廳都是full 埋, 好可怕)
maybe lots of ching went there to watch World Cup matches lor.
作者: dicknbutts    時間: 2010-6-18 23:28     標題: 回復 2# 的帖子

but it will be better to mark her as the first customer of the day
作者: kenclinv613    時間: 2010-6-19 17:56

引用:
原帖由 tongwtt 於 2010-6-16 18:23 發表
今天(15日)想試新場港逃.到了广信酒店.咦?在那?足足兜了二个圈.又给G婆拉.最後遇到港逃知客,才給她带上二楼.唉!真是大鄉里啦!新场就是新場,還有一陳味,bocker 仔是HK$過去的.浴 ...
係佢?

作者: 好淫一個    時間: 2010-6-20 00:10

引用:
原帖由 gaperwong66 於 2010-6-16 20:29 發表

手機冇繁體咁怪既
可能係大陸山寨廠出品.
作者: NGKH    時間: 2010-6-20 01:28

我都要 試下先  新場新人
作者: NGKH    時間: 2010-6-20 01:33

凱記手作 188 - 20 ( coupon ) 都 OK La !!    KO  198-10 =188   自己諗!!!
作者: taipotaudrive    時間: 2010-6-21 00:27

23 號真係幾好,我都試過,另外@(亦都唔錯。
作者: Kakit    時間: 2010-6-21 11:44

引用:
原帖由 taipotaudrive 於 2010-6-21 00:27 發表
23 號真係幾好,我都試過,另外@(亦都唔錯。
how about the ball size of @( ??

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0