標題: 港ho..36c飛彈女女6),report [打印本頁]

作者: cris    時間: 2010-5-29 12:05     標題: 港ho..36c飛彈女女6),report

記得上個星期..去到hko先g女女18無做,完全唔g點冰個好,記得之前見過60真人不錯,問一下60要等10mins,飲柸野食口煙都10mins啦,所以決定等60
      10mins過^)號女女到了,看一下好像不是我想點的60,一問之下之前60走了,現在的六實是新的,要不要換?看真點女女樣子一般,但係身才絕對唔係講笑..經驗話我g..最少都36b,如果你是我你會唔會換呢!
     part1:不是求期都摸你,是真的有用力的幫你按,看得到女女好俾心機按,可能新人所以有心機幫你按啦!足足按了30mins!
     part2:過程唔講,總之..水準之上啦!我下一次都會點番佢啦!所以先出report公告天下!:good2: 女女上晚班1號會轉早班!

88桑拿照片和真人好大分別,真人比照片好,不要儘信照片!在港ho點女女最好方法,見有女女經過,問一下她號碼,現在照片唔熟的經理都不太可信之前好多C兄都話中晒招)

如果你想點佢,有幾點想c兄們要注意一下:
1.女女完全是國語人,白話收皮..!
2.上路36D手感不錯,手口都可以:good2: ,下路不行 強人所難不是英雄所為,所以我沒有試,好在沒有試,之後女女坦言之前都係做過按摩,問佢做咩唔做要轉工,佢話之前工作的地方人客玩下路,所以轉工 ,我問e+沒有嗎?她回答暫時沒有!我回答如果有你會點?她回答:如果有,會轉工
       所以c兄們小第cris強烈要求c兄們要點她,不要玩下路.玩下路的,請不要點她,問我拿她的電話號碼的,請不要亂玩電話,記得上次出完@@的repiort,好多人問我拿她電話,不過@@話俾人玩電話所以之後有c兄問我我都沒有回他們@@的電話號碼了!
     女女都係人,家中出現少問題,先無耐做按摩,[對我好下點,下次她都會對你服務好一點的!]她對我講的,我貼上來轉告給你們
    可能大家會認為我賣廣告,可能有一點吧!我真的對六實有一點點好感和同情because佢真係我近呢2個月點過最好,最回味的一個!   
     最後要講一下天氣開始熱了,港ho環境比之前更差公眾地方,如..洗手間..走廊,..沒有冷氣,有異味傳出 locker仔服務態度差!
     新人31,55都好像不錯有無C兄試過?
^)電話,可以PM我

作者: 咸魚佬    時間: 2010-5-29 12:25

注意乜野
作者: rc1234    時間: 2010-5-29 12:28

系LAW,邊幾要注意一下呢???(没打完?)
作者: cris    時間: 2010-5-29 13:07     標題: 回復 2# 的帖子

咁快有人回..我修改中.....咸兄等一下
作者: cris    時間: 2010-5-29 13:08     標題: 回復 3# 的帖子

編輯 ...中...一會你便G!
作者: gutentag    時間: 2010-5-29 13:11

36b 定36D??
作者: cris    時間: 2010-5-29 13:20     標題: 回復 6# 的帖子

開頭我眼測36B驗貨之後女女期實36D
作者: 中女情人    時間: 2010-5-29 13:20

引用:
原帖由 cris 於 2010-5-29 12:05 發表

經驗話我g..最少都36b,如果你是我你會唔會換呢!

2.上路36D手感不錯
邊句真呀c兄

作者: 中女情人    時間: 2010-5-29 13:22

引用:
原帖由 cris 於 2010-5-29 13:20 發表
開頭我眼測36B驗貨之後女女期實36D
收到
作者: monimoni1986    時間: 2010-5-29 13:38

多謝真人靚過相報告
作者: 木頭    時間: 2010-5-29 14:23

個樣有d豬.......
作者: 好淫一個    時間: 2010-5-29 17:30

引用:
原帖由 木頭 於 2010-5-29 14:23 發表

個樣有d豬.......
不個對波幾好咁喎
作者: cris    時間: 2010-5-29 18:45     標題: 回復 11# 的帖子

真人比照片好好多,不過都係對波吸引力D
作者: Mars    時間: 2010-5-29 21:44

下路唔通唔岩我
作者: coiechan    時間: 2010-5-29 22:33

查詢電話:0755-82339966
作者: 33    時間: 2010-5-30 01:24

thx ching 的報告

看見此場最近的評論都是可以不去
所以都是走番去 hk$.
作者: 夜鬼    時間: 2010-5-30 03:34

仲有部份食得落既
作者: outout    時間: 2010-5-30 16:47

作者: yy1976    時間: 2010-5-30 21:15

ching!pm 60號我
作者: fai11    時間: 2010-5-30 21:21

c hing thank you
作者: NGKH    時間: 2010-5-30 21:48

對波幾靚可以一食下
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-5-31 03:45

有沒得車架....

下路對我而言雖然唔係must, 但有總比沒好....:_n8:
作者: cris    時間: 2010-5-31 22:11

以上要電話的c兄我已pm左:big_smile:
c兄們要電話的請pm我,使我可以方便一點地用回復去pm電話俾你地,thx

作者: cris    時間: 2010-5-31 22:23     標題: 回復 11# 的帖子

如果女女真係同照片一樣的話,更係點唔過啦!照片中人我都認為係朱扒,眼又細,髮型又娘(leung).土味極重的確完全唔掂..
只不過真人真係不是像照片中的差(信不信油你)

作者: NGKH    時間: 2010-5-31 22:34

引用:
原帖由 cris 於 2010-5-31 22:11 發表
以上要電話的c兄我已pm左:big_smile:
c兄們要電話的請pm我,使我可以方便一點地用回復去pm電話俾你地,thx
pm for me ..thx c hing
作者: dknight1    時間: 2010-5-31 22:34

唔觉好大喔………………………………
作者: NGKH    時間: 2010-5-31 22:35

信你   C hing  HA HA !!
作者: dicknbutts    時間: 2010-6-1 00:58     標題: 回復 1# 的帖子

36D is good figure. I want to try it too. Tq ching
作者: ieong007    時間: 2010-6-1 18:23

any driving license ?
作者: 木頭    時間: 2010-6-1 18:42

引用:
原帖由 cris 於 2010-5-31 10:23 PM 發表
如果女女真係同照片一樣的話,更係點唔過啦!照片中人我都認為係朱扒,眼又細,髮型又娘(leung).土味極重的確完全唔掂..
只不過真人真係不是像照片中的差(信不信油你)
算吧啦!又唔係做人世!
作者: Mars    時間: 2010-6-1 23:42     標題: 回復 32# 的帖子

岩喇,最緊要服務好,夠激~夠放
作者: numbers    時間: 2010-6-2 01:33     標題: 回復 33# 的帖子

I will try too
作者: 木頭    時間: 2010-6-2 02:43

引用:
原帖由 Mars 於 2010-6-1 11:42 PM 發表
岩喇,最緊要服務好,夠激~夠放
終於比我地穩到啦:victory:
作者: hsakym    時間: 2010-6-2 14:06

多謝C兄玩得開心報告

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: rc1234    時間: 2010-6-2 22:33

真系要再回覆一次...呢個報告今一開非琴大咬既我明白到要斯文,D女先會對你好D
作者: crasymail2u    時間: 2010-6-3 01:27     標題: 回復 25# 的帖子

please pm me ^) telno
作者: cmmobile2004    時間: 2010-6-3 09:12

女女 60, 所以決定等60 ; ) 唔去馬 好過
作者: oil    時間: 2010-6-3 17:46

唔俾玩下路無胃强人所難吖
作者: mongping    時間: 2010-6-3 18:36

引用:
原帖由 cmmobile2004 於 2010-6-3 09:12 發表
女女 60, 所以決定等60 ; ) 唔去馬 好過
都唔知你 up 乜春
作者: dicknbutts    時間: 2010-6-4 20:28     標題: 回復 9# 的帖子

36D, i love it
作者: gbgb1234    時間: 2010-6-4 21:26     標題: 回復 3# 的帖子

duo xie sa
作者: henryhpu    時間: 2010-6-5 15:17

:good2: :good2: :good2: :good2: ...............................

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: 木頭    時間: 2010-6-5 15:19

引用:
原帖由 henryhpu 於 2010-6-5 03:17 PM 發表
:good2: :good2: :good2: :good2: ...............................
叮走兼垃圾
作者: sexqq    時間: 2010-6-11 02:40

thanks for u sharing

作者: mongping    時間: 2010-6-11 18:20

引用:
原帖由 sexqq 於 2010-6-11 02:40 發表
thanks for u sharing
叮走d 垃圾啦
作者: 123    時間: 2010-6-12 00:18     標題: 回復 1# 的帖子

ching 請 PM給我

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0