標題: 黑仔桃X島之行、新書城走光老中嫩、過關KO搜袋嚇能死! [打印本頁]

作者: desert_cat    時間: 2010-5-8 17:06     標題: 黑仔桃X島之行、新書城走光老中嫩、過關KO搜袋嚇能死!

小弟上次出post係好耐之前嘅事,當中因由免問。今日突然有興致出下post,不喜勿插。
昨晚經落馬洲過關後,想搭地鐵但唔知因咩網路改建無得搭。行去水圍E嘢買碟,再坐的士去向西,地面水淨河飛怕能咗佢 。最後去咗桃X島,點邊個唔講費事俾人話賣廣告,不過此埸女女外形多數啱我口胃,可惜要YMB$268而服務又唔放又真係唔值。小弟甚小星期五、六北上,因唔想同人逼,此次就因為咁開心過後俾部長趕去廳瞓,話唔夠房過夜要瞓廳 。到廳後公司電話成九日嚮,右邊大陸佬傾計九up,左邊香港brother打鼻鼾,瞓條能咩

眼光光9點走人,去少年宮書城做文化人。書城簡潔,整齊。揾到心頭好(書)。期間多次見有媽咪級人妻、中女、小妹妹等著裙坐地下、石蝔咱露底喺度打書釘 ,呢樣嘢啲港女就要學吓啦,成九日扮高竇、扮上菜!學吓人地自然啲,信吓身邊嘅人,唔好意為自己好能靚、成日意為個個想媾妳!

下午經落馬洲過關回港,俾大陸同志要求搜袋,心諗咁多年都未試過袋內有十九幾隻D9被同志搜,以前聽聞一隻罰一萬,呢次仆街 !都唔知點解今日啲同志咁勤力嘅?!眼見位同志攞袋D9出嚟續隻數,嚇到我九縮起碼一個月唔使揾女 !點知位同志數完放翻入袋叫我走,咩事都無,唔通佢從我眼中睇到我同佢一樣係愛國嘅兄弟而唔同我跟跟計較?:victory:" /> 大步攬過後意為從此一帆風順,到香港關口又俾人截住,話測到我過頭好紅,要測我體溫,我話我之前飲咗酒(真嘅,在少年宮時),測溫後無事又叫我走。但以前飲咗酒過關我又未試過咁嘅?雖然平安回港,但此程總係覺得頂住頂住..........

作者: coco198761    時間: 2010-5-8 18:33

你真好彩,比人發現D9都唔捉你!
作者: outout    時間: 2010-5-8 18:43

作者: dicknbutts    時間: 2010-5-8 18:46     標題: 回復 1# 的帖子

期間多次見有媽咪級人妻、中女、小妹妹等著裙坐地下、石怿走光露底喺度打書釘

These are interesting to see. I should also be learn more in the libary
作者: desert_cat    時間: 2010-5-8 18:51

其實被搜到D9係唔係真係要罰?
作者: desert_cat    時間: 2010-5-8 19:00     標題: 回復 2# 的帖子

作者: 杏仁糊    時間: 2010-5-8 20:48

c兄落馬洲過關去羅湖區會遠少少bor
作者: desert_cat    時間: 2010-5-8 21:09     標題: 回復 7# 的帖子

因為去慣水圍買碟,原本有地鐵都係3蚊啫無所謂(福民去國貿站),但係昨晚無地鐵。

作者: Airport    時間: 2010-5-8 22:00

ching真好彩咁都過到關!
作者: 好淫一個    時間: 2010-5-8 23:54

引用:但以前飲咗酒過關我又未試過咁嘅?雖然平安回港,但此程總係覺得頂住頂住..........

你以前未試過比關仔查D9嘛,今次查完,驚到成身充晒血,體溫梗係高啦.
作者: goodplay    時間: 2010-5-9 23:08

c hing真係好彩~
我都試過類似經歷
香港去皇崗,過關後十幾個總有一個要查
咁o岩到我,三個"同志"圍住查,有d驚,見到袋入面有幾包煙,
問我係咪一個人食?我話係,佢地就開左一包,拎左幾枝聞左幾野,就放番入袋.
抽起果幾枝就留低,就叫我可以走....
作者: coco198761    時間: 2010-5-9 23:17

可能太多人犯規拉,只要數量唔多又唔係走d K仔果d大單野,佢地都得過且過!
作者: coco198761    時間: 2010-5-9 23:25

係呢我想問下cat兄少年宮書城係邊個出口架,因我只去過大劇院果個咋?thank
作者: hokw    時間: 2010-5-10 10:08

中國同胞好有文化呀! 賣晝的地方一定好多人打晝釘
作者: desert_cat    時間: 2010-5-10 10:34

引用:
原帖由 coco198761 於 2010-5-9 23:25 發表
係呢我想問下cat兄少年宮書城係邊個出口架,因我只去過大劇院果個咋?thank
大劇院嗰個同少年宮無得比。少年宮地鐵D出口一望就見到,行幾十米距離。
作者: 天下    時間: 2010-5-10 11:36

引用:
原帖由 desert_cat 於 2010-5-8 17:06 發表
小弟上次出post係好耐之前翵ヾA當中因由免問。今日突然有興致出下post,不喜勿插。
昨晚經落馬洲過關後,想搭地鐵但唔知因咩網路改建無得搭。行去水圍E炩R碟,再坐的士去向西,地面水淨河飛怕能 ...
大陸佬睇心情,如果你唔係好寸的話有機會走的你黿↙G我都試過亦安然走人,其實我係香港果面都試過,好在佛祖打救。
作者: coco198761    時間: 2010-5-10 11:53

引用:
原帖由 desert_cat 於 2010-5-10 10:34 發表

大劇院嗰個同少年宮無得比。少年宮地鐵D出口一望就見到,行幾十米距離。
thank you! cat 兄有機會等我去睇下先
作者: Cheong2010    時間: 2010-5-11 16:35

服務又唔放又真係唔值,咁Ching重去幫襯
作者: 骨總    時間: 2010-5-11 17:37

唔試過又點知呢
作者: soulssouls1    時間: 2010-5-12 01:49

其實一般大陸出境唔會攪你帶DVD,但如果你帶入大陸又比佢查到就
作者: soulssouls1    時間: 2010-5-12 01:52

引用:
原帖由 goodplay 於 2010-5-9 23:08 發表
c hing真係好彩~
我都試過類似經歷
香港去皇崗,過關後十幾個總有一個要查
咁o岩到我,三個"同志"圍住查,有d驚,見到袋入面有幾包煙,
問我係咪一個人食?我話係,佢地就開左一包,拎左幾枝聞左幾野,就放番入袋.
抽起果 ...
佢地要查係唔係大麻~~~   
但如果係D 特別貴煙,佢地D 仆街會成包抽起,叫你走!!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0