標題: 轉貼沙咀快仔"傻妹"+匯港城呃錢too bad 報告 [打印本頁]

作者: 龍仔    時間: 2010-4-20 11:21     標題: 轉貼沙咀快仔"傻妹"+匯港城呃錢too bad 報告

尋日星期日一行三人去左沙咀食快餐
士多睇女,都幾多下,不過就麻麻地
最後點左個4眼湖南妹!!
樣斯斯文文咁!!身材中等!!係黑左D!!
上到房吹下水!!佢話黎左一個星期!!
依個女女好得意成日係到笑都幾NICE!!!
仲係咁叫我得閒黎搵佢一齊出去玩!!!
我話好!!搵日啦!!
佢就話我過兩日E媽到放假就個日啦!!!
我就問左佢拎TEL NO 話會搵佢!!!<更係吹水啦>
之後佢就好賣力咁服侍我
出完比家用150...不過得200冇散子佢又冇得找....算
之後去左匯港城DUP日式
三人行入到去更衣!!!見D LOCK架仔個個唔知係咪受左青海地震影響
面色好難睇真係咩心情都冇曬
去到大堂按腳....技C都幾....豬下
我個FD果個就幾靚同人唔同命不過唔緊要問左佢NO...下次搵佢都好<個時個心就咁諗都有下次>
好按完上房!!個經理就話新開3樓DUP日式叫我地試下都係貴幾蚊姐!!!
好咁咪上去!!!
入到房等技C.....房係新D不過冇咩分別....真係可以個幾蚊都唔比
技C入黎啦.....嘩.....細哨黎左SZ啊 sh*t真係想彈佢.....不過算啦都係DUP骨姐!!!
點知阿細哨又係咁同我吹水.....都唔多想理佢.....佢就問我心情係咪唔好.....我話好累唔多想出聲.....心諗你出小句聲我會好D
DUP下DUP下佢就問我出唔出野???我就第一時間答佢唔駛啦!!!佢就話出唔出都要比一百TIPS既
不如出埋啦!!!不過小的真係有件事唔明乜依家DUP日式一定要打飛機既咩????
我都唔多想理佢.....佢就係咁話你唔出野就唔好做日式啦.....D人做親都一定出既!!!
我就想問下咁多位CHING係咪真既???
不過我見到閣下成個細哨咁真係咩FEEL都冇.....出血就得!!
如事者叫佢按埋頭就叫佢走.....佢仲想我比120TIPS....佢係咪傻既
最後都比左80....唉....真係辛苦曬!!!
訓到早上6點走人....更衣又見到班死老豆咁樣既LOCK架仔....換完3仲就咁企係我前面係咁講多謝老細....R TIPS都比個笑容睇下啊.....仲好似死老豆咁.....點比阿
冇理佢走人...佢仲超左一聲.....真係想小9佢.....唔怪得依到咁小人黎.....
仲點有下次啊......唉.....用左2百幾蚊.....辛苦左成晚.....真係貼錢買難受
小弟主要想講....依個場依家真係完全唔得.....想去既朋友真係可以唔駛多想
多謝

作者: solar    時間: 2010-4-20 11:31

D個場D服務真係衰到無人有
作者: coco198761    時間: 2010-4-20 19:47

師兄真好人,果個妓師甘離普,係我至多比40蚊佢,唔係話我cheap,因為根本唔會有下次,d錢攞去鎮災好過!

作者: albert1201    時間: 2010-4-20 20:01

邊個話日式一定要出洁I試過叫條女出佢都唔肯出 ,簽50走人
作者: monimoni1986    時間: 2010-4-20 20:02

作者: 包.脹    時間: 2010-4-20 23:31

仲未去過..係邊黎架??
作者: mongping    時間: 2010-4-21 00:21

近福田口岸, 行幾分鐘便到。祝旅途愉快
作者: 中女情人    時間: 2010-4-21 08:57

鬼鼠客做成風氣, 搞到唔少想正骨既c兄淪落至此谷氣而回
作者: e62309po    時間: 2010-4-21 11:10

師兄可否提供no
作者: 骨總    時間: 2010-4-21 11:14

引用:
原帖由 e62309po 於 2010-4-21 11:10 發表
師兄可否提供no
樓主講明轉貼點提供呢
作者: ieong007    時間: 2010-4-21 14:52

OKOK, 匯x城......REMEMBER IT
作者: makelele    時間: 2010-4-21 15:41

深表同情!!too bad。。

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0