標題: 第二次找失婚骨女按摩便就地KO佢 [打印本頁]

作者: 忘了我    時間: 2010-3-31 22:49     標題: 第二次找失婚骨女按摩便就地KO佢

三月初到X色陽光由部長介紹個皇室保健項目給小弟,上鐘骨女問我是不是点鐘的,我話不是,是由部長安排的。她說如果是輪牌就不是她跟我按,原是個肥骨女上鐘的。經過一輪吹水,知道這個皇室保健項目做到三月尾便取消了,骨女也要再轉場,她不想轉去邪骨場做,接受不了被討厭的客人上下其手,身份背景算是一個失婚骨女,佢早幾年跟男友同居,生了個小孩,及後分手了,小孩跟男方。骨女JJ手法一流,够温柔,足鐘,非常enjoyD手勢,好快三個鐘便過去咗,她主動遞上咭片,叫再去捧場。
昨天晚上打算上去按摩兼睇歐聯,打電話約好了失婚骨女按摩,上到房失婚骨女滿面笑容,今次原本打算討点便宜摩摩揸揸便達標了,做皇室保健項目時摩摩揸揸達標了兼她幫小弟弟HJ出咗一次,但意外發現,生過小孩仍是粉提,難得。跟住要求加鐘,骨女拒絕咗,原來佢提議改按摩項目,省下來的可給她多点小費,她仍會替我做皇室保健,OK冇問題,之後小弟先返回大堂休息室吃嘢醫肚先,跟住有D飽暖思淫慾mood,再mark佢上鐘按摩,上到房先按頭,跟她吹水,知道骨女昨天休息打咗10個鐘麻雀兼輸了錢很累,心想有機了,便叫她不用按,我都要休息一回再睇波,跟住她背住我躺著睡,我的手便抱住佢條腰休息咗陣。
隻手開始不規矩在骨女肚皮輕掃,兼在佢耳仔窿輕吹,初初都有格手,之後聽到佢細細聲呻吟,依個訊息收到了,手便慢慢由肚皮游向下,輕搓骨女小丘d陰毛,跟住再落d到咗陰核,搓咗十幾吓,再探陰道口,原來已洪水氾濫,我胆大了,從後扯下骨女條內衭,JJ放左去骨女屁股磨吓磨吓,骨女開始扭動屁股迎合,大家都在享受這一刻,又有偷偷摸摸feel,非常high!!!最後她啊了一聲!!!!把我條JJ套了入去。
一場在床上大戰就咁開始,事後骨女話有点腳仔軟,從未在這環境做過,刺激兼high到痺,下班後要我請佢按腳,順佢意思簽了佢張單,自己留在房睇歐聯,事情、命運總有一得一失,食到件好嘢、但捧果隊紅魔鬼就臨尾香!鳴……………………….
作者: laoguo    時間: 2010-3-31 22:55

恭喜樓主有骨運,食到好嘢。會唔會番卓啊?
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-31 23:01

弓起樓主食到寂寞婦人:good2: ,不過好似冇過膠就入左去,唔驚架
作者: mongping    時間: 2010-3-31 23:06

X色陽光在處? 是否近羅糊行去沿河路?
作者: ky_dragon    時間: 2010-3-31 23:21     標題: 回復 3# 的帖子

ching 真是 忘了 ..... 帶 .... ??!!
作者: machineguns    時間: 2010-3-31 23:44

祝你好運呀ching~~~
作者: cute_edy    時間: 2010-3-31 23:47

ching 真勇,打真軍 :good2:
作者: 包.脹    時間: 2010-3-31 23:56

同骨女打真軍,真係祝你好運啦!!!
作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 01:35

多謝各位Ching關心,小弟都有想過帶套問題,真的沒想過第二次按摩便進展到咁深入,沒有帶備套,今次都有少少博成份。但骨女是中女一個,廿七、八,身世背景都了解清楚,除非佢講大話!而小弟用手探桃源後習慣拿到鼻索索做初部檢定OK,有異味便收手,不會再繼續搞下去。事後骨女透露,佢咁high因為上次做愛,己經是09年6月了。咁我問佢你平時沒需要嗎?佢話不想這回事便沒需要,但被我撩慶咗便一發不可收拾了,我相信骨女沒必要說謊,佢連有小孩都說出來便知骨女是一個腸直肚直的人。骨女更坦白說對小弟有好感,オ有点意亂情迷做了,小弟相信今次有信心出入平安。

作者: unclebill    時間: 2010-4-1 01:53     標題: reply to 樓主

I also a regular customer of Golden Sunshine. Frankly speaking, I go there with my girl friend. Sometime I will sleep there and make love with my girl friend in the room. It is really exciting because even turning off the light of the room. Anyway, there are some people will wake through outside the room.

You say the Golden Sunshine will no longer provides the royal massage service at end of March. So, that means starting from tomorrow. Is it right?

Can you tell me the number of the JC and is she beautiful?

Thank you for sharing.
作者: coco198761    時間: 2010-4-1 01:59

祝你好運,甘今次小費洗唔洗3xx呀
作者: c_edmond    時間: 2010-4-1 02:05     標題: 回復 9# 的帖子

容許我講一句, ching, 唔對你講有好感, 你下次點會搵佢呀?
作者: a_qi    時間: 2010-4-1 02:08

嘩, 又做死士
近排啲巴打真好勇:good2:
作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 02:20     標題: 回復 12# 的帖子

依個當然知道,小弟亦非骨場新丁,有沒有下次就隨緣吧!
洗費連小費$5XX,骨女靚唔靚?各花入各眼,小弟評分78,但做愛表現、反應、表情有88
作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 02:28     標題: 回復 13# 的帖子

又唔好睇得咁恐怖,好多Ching兄都係在骨場找到老婆,生孩子添!
作者: unclebill    時間: 2010-4-1 02:31     標題: reply to 樓主

I do agree with you. At least you have enjoyed the stolen feel. I don't enjoy the feeling of buy and sales.
作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 02:40     標題: 回復 16# 的帖子

跟你的品味一樣:good2: ,don't enjoy the feeling of buy and sales.:icon9.gif:
作者: unclebill    時間: 2010-4-1 02:56     標題: reply to 樓主

I think you must not tell me her number. You must already got her mobile numbers too. Am I correct? If you want to have second time with her. Suggest you should go to the hotel. You can more enjoy and get the any feeling, lover feeling.

Good Luch, Ching
作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 03:08

其實小弟在另一個骨場有一個跟了我一年多的JC,但越來越痴身,快受不了,所以找找新的體驗吧。
作者: unclebill    時間: 2010-4-1 03:14     標題: reply to 樓主

fresh vegetabel & regular lover will have different feel. most of the men are greedy and lustful.
作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 03:42     標題: 回復 20# 的帖子

這個真的沒法否認的
作者: joe98    時間: 2010-4-1 17:52

long time no see..... remember me??
忘我兄殺到來羅湖了??
作者: 杏仁糊    時間: 2010-4-1 19:34

引用:
原帖由 忘了我 於 2010-3-31 22:49 發表
三月初到X色陽光由部長介紹個皇室保健項目給小弟,上鐘骨女問我是不是点鐘的,我話不是,是由部長安排的。她說如果是輪牌就不是她跟我按,原是個肥骨女上鐘的。經過一輪吹水,知道這個皇室保健項目做到三月尾便 ...

作者: 忘了我    時間: 2010-4-1 23:26     標題: 回復 22# 的帖子

joe兄,  小弟當然記得你,好開心跟你分享骨骨行情
唔好話小弟殺到來羅湖!只是偶然到羅湖這边逛一逛吧,找些新體驗!

作者: lonely    時間: 2010-4-2 00:37     標題: 回復 1# 的帖子

很少骨女會告訴客人自已失婚及有孩子,她們通常說和男朋友分了手,這個技師夠坦白
作者: NGKH    時間: 2010-4-2 00:46

出入平安,  C HING   GOOD LUCK!!
作者: mch17    時間: 2010-4-2 17:05

都係去驗下身好
作者: takeoto    時間: 2010-4-2 17:33

引用:
原帖由 忘了我 於 2010-4-1 01:35 發表
多謝各位Ching關心,小弟都有想過帶套問題,真的沒想過第二次按摩便進展到咁深入,沒有帶備套,今次都有少少博成份。但骨女是中女一個,廿七、八,身世背景都了解清楚,除非佢講大話!而小弟用手探桃源後習慣拿到鼻索 ...
玩d咁既野有d危險啵,好少人肯即場開大的,比公司發現左,死得
不過都明白ching當時既環境,只有一泄至解決到的~
作者: ken6480    時間: 2010-4-3 08:26

恭喜師兄食到好野:good2:
作者: hoifumoson    時間: 2010-4-3 11:38

恭喜師兄食到好野
作者: brother1699    時間: 2010-4-3 11:45

作者: chili    時間: 2010-4-3 12:44

祝願ching平安大吉.
作者: afc    時間: 2010-4-4 16:44

呢輪D ching好似愈黎愈勇
作者: ieong007    時間: 2010-4-5 01:23

ok, good luck , C hing
作者: ricky168b    時間: 2010-4-5 06:14

食得就食,撐你:good2:
作者: xman007    時間: 2010-4-5 14:27     標題: 回復 9# 的帖子

打真軍, Good Luck C Hing!
作者: Airport    時間: 2010-4-5 15:58

最近好多ching鍾意環保中出,勇敢可嘉!
作者: klam    時間: 2010-4-5 16:40

打真軍甘危险,真係小心的.
作者: rayon    時間: 2010-4-5 23:14

情場得意,賭場失意,似乎此乃定律
作者: 忘了我    時間: 2010-4-6 01:18

今天( 06/04/2010、星期ニ ) 又係歐聯開波時間(巴塞對阿仙奴),打算跟失婚骨女再續前情,佢冇工開就請佢去按摩直落爆房開大,佢有工開就call佢鐘佢幫我按摩撐佢場。

作者: dx120    時間: 2010-4-6 02:40

引用:
原帖由 忘了我 於 2010-4-6 01:18 發表
今天( 06/04/2010、星期ニ ) 又係歐聯開波時間(巴塞對阿仙奴),打算跟失婚骨女再續前情,佢冇工開就請佢去按摩直落爆房開大,佢有工開就call佢鐘佢幫我按摩撐佢場。
十卜ching, 等ching返來報告~
作者: 木頭    時間: 2010-4-6 04:10

出黎玩點解要穩命搏呢
作者: paul013579    時間: 2010-4-6 11:51

ching果然係清兵~
作者: zhuan    時間: 2010-4-6 13:15

作者: 星島馬王    時間: 2010-4-6 22:32

美國專家報告:無安全帽感染愛滋機會15% 小心
作者: unclebill    時間: 2010-4-6 23:02     標題: reply to 樓主

I went to Golden Sunshine and confirmed which had stopped royal massage service. So, whether your friend she has changed to work in another massage club?
作者: 骨總    時間: 2010-4-6 23:07

引用:
原帖由 unclebill 於 2010-4-6 23:02 發表
I went to Golden Sunshine and confirmed which had stopped royal massage service. So, whether your friend she has changed to work in another massage club?
佢地點解咁做呢?
作者: mongping    時間: 2010-4-6 23:13

係唔係老板都驚人查呢?:icon2:
作者: unclebill    時間: 2010-4-6 23:15     標題: reply to #47

Understand from the JS, as the business of royal massage is not as good as their boss expected. There was only around 15 girls providing such service. On the other hand, as you know well the boss needs to pay to the Gongan under table money. No body will run lossing money business.
作者: Airport    時間: 2010-4-6 23:16

引用:
奉勸ching今次記得帶套呀!
作者: gunnerman888    時間: 2010-4-7 01:05     標題: 回復 1# 的帖子

ching can you pm me her telephone #
作者: Simon40755    時間: 2010-4-7 01:28

Ching 真夠運,挑起BG慾;環保危險些
作者: 33    時間: 2010-4-7 01:57

ching, 真是勁

不過, 不是自己的人, 不好玩環保中出
小心駛得萬年船
作者: unclebill    時間: 2010-4-8 13:36     標題: reply to 忘了我

Have you tried the second shot already? If affairmative, please share the fun with us. If possible, can you tell us where she is working now.
作者: 忘了我    時間: 2010-4-9 14:11     標題: X 御州----沒有出嘢之全套服務!

引用:
原帖由 unclebill 於 2010-4-8 13:36 發表
Have you tried the second shot already? If affairmative, please share the fun with us. If possible, can you tell us where she is working now.
失婚骨女關了手機找不到她,再續前緣計劃告吹,可能已回老家探親吧!小弟唯有轉Plan B去了X御州找骨女出火。揀了一個90後幼齒,19歲,原打算做半套,囡囡撩我做全套,見幼齒硬件不俗,波大,廟細,皮膚充滿彈性,尤其屁股手感一流,就應承囡囡做全套,承惠RMB400,跟着就知自己瀨嘢了。
Part one 自己要求skip咗不要囡囡做,因為並無祈望幼齒囡囡手骨有水X方骨女之水平。
Part two頭半部份幼齒囡囡做起前奏來,如果凍、吹奏、BM都是一般,並無驚喜。到主菜了,看見幼齒囡囡帶套手法已知是超新手一個,要小弟教她怎樣正確帶套,還幸幼齒囡囡廟細細,進入時有壓迫感不俗,但隨後問題又來了,囡囡開口說小弟JJ太巨大了,有点不舒服,查實小弟知自己JJsize只是一般。她又說做的時候不要摸她下面,不舒服,她說出這句話,就更肯定幼齒囡囡是超新手一個,還未有心理準備接客,好像佢係客、我做鴨一樣,還幸小弟未說出口,免了幼齒囡囡心靈受傷!我見如此情况,便放軟手脚,躺臥着叫她在上,由她主導,她見我死魚般躺着,做了幾分鐘還未出嘢,內心又驚慌起來,叫小弟摸番佢,怕我會投訴佢,真的比這個幼齒囡囡激死。問佢做了多久,她說三個月,我認為三個月也多了,事到如此,什麼心情也沒了,還要安慰幼齒囡囡說不會投訴,真的有奏女的感覺,吹脹。雖然JJ還未出嘢,但怕了幼齒囡囡,抱住幼齒囡囡睡了陣就比佢下鐘了,小弟對一買一賣交易真的不大有興趣。
有時,食唔食到好嘢真的講運,「有意栽花花不發,無心插柳柳成蔭」又一例子。

作者: 黑客    時間: 2010-4-9 17:25     標題: 回復 1# 的帖子

骨場偶然都有這種艷遇,有時分不清是喜還是悲!:cool:
作者: 忘了我    時間: 2010-4-10 04:59

昨天聯絡上技師了,轉了去新都酒店,香格里拉旁,今天才開始上培訓,還未有號碼!
作者: kika    時間: 2010-4-10 14:26

ching 真勇,打真軍
作者: pitnylam3    時間: 2010-4-11 02:06

唔過膠咁激....小心呀樓主
作者: mongping    時間: 2010-4-11 02:10

引用:
原帖由 忘了我 於 2010-4-10 04:59 發表
昨天聯絡上技師了,轉了去新都酒店,香格里拉旁,今天才開始上培訓,還未有號碼!
咪沉船呀! 亦都唔好累人呀
作者: Airport    時間: 2010-4-11 03:11

引用:
原帖由 忘了我 於 2010-4-10 04:59 發表
ching可以再續前緣,恭喜恭喜!
作者: unclebill    時間: 2010-4-13 13:39     標題: reply to 忘了我

Understand that Sundu sauna is quite expensive. Also can provide the " one through drogon " service. I heard from my friend but I have never tried. Waiting for your report after you visit your ' old vegetable '.
作者: joe98    時間: 2010-4-13 15:42     標題: 回復 65# 的帖子

死開  死開  死開  死開
作者: joe98    時間: 2010-4-13 15:43

引用:
原帖由 mongping 於 2010-4-11 02:10 發表

咪沉船呀! 亦都唔好累人呀
放心啦...佢係骨場殺手黎架!!
作者: solar    時間: 2010-4-13 16:00

take care bro....god bless you
作者: ilovesz    時間: 2010-4-13 19:50

引用:
原帖由 unclebill 於 2010-4-13 13:39 發表
Understand that Sundu sauna is quite expensive. Also can provide the " one through drogon " service. I heard from my friend but I have never tried. Waiting for your report after you visit your ' old v ...
no, sundu is basically a pure bone sauna but just some bgs privately provide VAS if you take a 3 hours service .
作者: mongping    時間: 2010-4-14 00:22

引用:
原帖由 oceanjim 於 2010-4-13 14:45 發表
可以哦 可以哦 可以哦 可以哦

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知! ...
close account la...
作者: wah9040    時間: 2010-4-15 11:21

多謝師兄分享...........

(01):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!
(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: franktahk    時間: 2010-4-15 16:30

引用:
Ching 真系倩深義重!直得敬仰
作者: destsang    時間: 2010-4-16 18:21

嘩!ching真好骨運,羨慕死人!
作者: solar    時間: 2010-4-16 19:16

Ching 係骨女殺手,有時間過兩招俾小弟啦
作者: 忘了我    時間: 2010-4-16 20:59     標題: 回復 72# 的帖子

分享約桑拿囡囡出外吃飯免食檸檬技巧:
1.避免第一次點鐘按摩就約囡囡出外吃飯,囡囡會懷疑你對佢有目的。
2.按摩時,閒談間,要技巧地套取囡囡個人生活習慣、喜好、有沒有男友等等資料,摸清囡囡底牌。頭腦要清醒,分析囡囡是否適合你繼續下一步行動。
3.按摩時要規規矩矩,千萬不要手多多,談吐要斯文得體,避免給囡囡留下不良印象。
4.小費理所當然要比一般多些。
5.待時机成熟時才約囡囡出外吃飯。
6.小弟起碼捧囡囡場不少於四次才開始步署約囡囡出外吃飯,小弟出擊時會揀囡囡上早班更、星期六下午六點至六點半約佢做call鐘,是囡囡最忙的一天,通常佢七點下班,要佢做到八點至九點,務求令佢又疲累又肚餓,跟住你要表現關心佢,贊佢手骨好,表示歉意令佢加班餓肚子,為感謝佢,誠意邀請佢下班後吃晚飯,囡囡在這一刻心靈是最脆弱的,最需要人關懷,你成功的机會大增。

如果Ching都有心得可以分享就更加好。
以前貼過,溫故知新:http://www.saunaguide88.com/foru ... age%3D20&page=5
作者: 好淫一個    時間: 2010-4-16 23:16

引用:
原帖由 忘了我 於 2010-4-16 20:59 發表
1.避免第一次點鐘按摩就約囡囡出外吃飯,囡囡會懷疑你對佢有目的。
2.按摩時,閒談間,要技巧地套取囡囡個人生活習慣、喜好、有沒有男友等等資料,摸清囡囡底牌。頭腦要清醒, ...
CHING老謀深算,佩服佩服
作者: 門小姐    時間: 2010-4-16 23:47

引用:
2.按摩時,閒談間,要技巧地套取囡囡個人生活習慣、喜好、有沒有男友等等資料,摸清囡囡底牌。頭腦要清醒, ...
我通常都係求其問句
去就去,唔去就自已食
作者: locke    時間: 2010-4-17 00:29

引用:
原帖由 ilovesz 於 2010-4-13 19:50 發表

no, sundu is basically a pure bone sauna but just some bgs privately provide VAS if you take a 3 hours service .
以前3 都 1 門出晒名, 現在反而做正骨
作者: mongping    時間: 2010-4-17 00:35

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-16 23:47 發表

我通常都係求其問句
去就去,唔去就自已食
去就去,唔去就自已 :_n5:
作者: 門小姐    時間: 2010-4-17 00:43

引用:
原帖由 mongping 於 2010-4-17 00:35 發表

去就去,唔去就食自已 :_n5:
唔去食自已姐
作者: mongping    時間: 2010-4-17 00:45

引用:
完全贊同, 大家雖然係唔同身份, 但要俾佢覺得你關心佢。囡囡都有寂寞時候, 最緊要有耐性, 點多三、四次鐘熟絡咗開聲一齊食飯就多數都得。加上囡囡日日食快餐外賣都想食餐好d 嘅。
作者: 門小姐    時間: 2010-4-17 00:52

引用:
原帖由 mongping 於 2010-4-17 00:45 發表

完全贊同, 大家雖然係唔同身份, 但要俾佢覺得你關心佢。囡囡都有寂寞時候, 最緊要有耐性, 點多三、四次鐘熟絡咗開聲一齊食飯就多數都得。加上囡囡日日食快餐外賣都想食餐好d 嘅
我覺得 lee 個先係重點
作者: kissho    時間: 2010-4-19 15:28

so lucky you are !:good2:
作者: joe98    時間: 2010-4-19 16:04

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-17 00:43 發表

唔去先食自已姐
吾去就自己都吾食, 作為失敗的懲罰
作者: ciao638    時間: 2010-4-21 16:41

C hing God bless you !

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0