標題: 鳳凰路美亞水會有LOCKER仔偷錢 [打印本頁]

作者: KIMSAVIOR    時間: 2010-3-23 02:30     標題: 鳳凰路美亞水會有LOCKER仔偷錢

今日下午同條女去美亞鬆骨,入去嘅時候身上有5張1佰加1張50人仔放牛仔褲褲袋,仲有600港幣放係銀包,到去到更衣室嘅時候,再望一眼,肯定身上有550人仔,到我鬆完換衫走嘅時候,發現褲袋里面得番250人仔,600港幣就仲係銀包,我即刻搵經理投訴,我當時懷疑係幫我掛衫條仆街偷嘅,當時個經理話無可能,話班LOCKER仔係到做好耐,唔會有D咁嘅事,咁我就話呢條友會唔會係新黎嘅,後來証實幫我掛衫條仆街做左唔夠一個禮拜,我點解咁肯定係果條友,因為我換衫果陣,傍邊仲有個客係我地兩個中間,所以我睇唔到佢做咩,而且事後我要求搵條友對質,個經理話佢收左工,而且個條友又唔係宿舍,打佢手提又關機,
點搵都搵唔到,果陣差不多晚上11點,我條女又話眼訓,我又要趕過關,焗住要比錢走人,我係深圳鬆左 成十年骨,都未試過發生D咁嘅事,只怪今次自己太大意,比D仆街有機可乘,今次當破財擋災,大家真係要小心.
作者: kelvinzion    時間: 2010-3-23 02:41

下次小心d啦....我多數都銀包跟身好d既
作者: junpengyeah    時間: 2010-3-23 03:24

Black list啦,甘的人都有:icon9.gif: :icon9.gif:
作者: 夜鬼    時間: 2010-3-23 04:25

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2010-3-23 02:30 發表
今日下午同條女去美亞鬆骨,入去嘅時候身上有5張1佰加1張50人仔放牛仔褲褲袋,仲有600港幣放係銀包,到去到更衣室嘅時候,再望一眼,肯定身上有550人仔,到我鬆完換衫走嘅時候,發現褲袋里面得番250人仔, ...
收左工條友又唔係宿舍打佢手提又關機
咁岩既 下次咪去la
作者: ken6480    時間: 2010-3-23 07:50

呢間場可以不去了
作者: monimoni1986    時間: 2010-3-23 09:37

出尼蒲重要野要跟身
寧被人話老土好過唔見野冇人可憐
作者: anticsl    時間: 2010-3-23 09:41

銀包一定跟身啦,個場幾熟都好,大陸人信唔過
作者: didit    時間: 2010-3-23 09:53

呢個塲我都成日去喎
作者: j9001    時間: 2010-3-23 09:59

銀包應該要跟身
咩場地都係
永遠都係信自己好D
作者: 骨總    時間: 2010-3-23 10:09

o個區最近換左鎖頭 , 汁佢一劑易如反掌
作者: lokchai    時間: 2010-3-23 10:18

老總莫非又有啟示
作者: hokw    時間: 2010-3-23 10:27

好同情師兄, 下次一定要銀包跟身呀!!
作者: paulho1234    時間: 2010-3-23 12:05

我就冇俾人偷過錢,但聽得太多後,就一定錢和重要嘢跟身.
作者: hammy    時間: 2010-3-23 12:16     標題: 回復 1# 的帖子

suggest ching better to blacklist this shop
作者: coco198761    時間: 2010-3-23 13:40

我多數銀包都放locker,但過夜的話跟身好d既.
作者: aoeceo    時間: 2010-3-23 16:11

呢鬼地方,唔會再去啦!
明顯管理層都有問題!
作者: 骨總    時間: 2010-3-23 17:05     標題: 回復 16# 的帖子

管理層本身已經好大問題 , 尤其係服務同態度方面:icon9.gif:
作者: mingho    時間: 2010-3-23 18:11

我都覺間野好不知所謂
話說星期同班損友上左去飲酒
之後一個損友+兩條女搵地方落腳
女話去美亞就美亞啦,講真星期六預左你多人
係樓下已經問你有無房架啦,死都話有有有
上到去.........咪又係無,頂下佢丫.........
作者: 骨總    時間: 2010-3-23 18:17

引用:
原帖由 mingho 於 2010-3-23 18:11 發表
我都覺間野好不知所謂
上到去.........咪又係無,頂下佢丫....... ...
mingho仲未戒酒? 最近點呀 環境順D嗎?
作者: 門小姐    時間: 2010-3-23 20:27

引用:
原帖由 mingho 於 2010-3-23 18:11 發表
我都覺間野好不知所謂
上到去.........咪又係無,頂下佢丫....... ...
不過間間場都係咁
明明無房無位
一樣話有
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-23 21:34

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-23 20:27 發表

不過間間場都係咁
明明無房無位
一樣話有
D場冇講大話,實有房比你訓,不過唔知幾點先比到你,可能係第二日中午.
作者: hongonryu    時間: 2010-3-23 21:47

blacklist it.
作者: mingho    時間: 2010-3-23 22:43

引用:
原帖由 骨總 於 2010-3-23 18:17 發表

mingho仲未戒酒? 最近點呀 環境順D嗎?
失左業好耐~~都好耐先玩一次
作者: jennytang88    時間: 2010-3-23 23:43

作者: mongping    時間: 2010-3-24 00:26

我一早警告各街坊, 老土d 都係咁話。上到大陸邊個都信唔過, 所以就算係主場, 銀包點都要跟身。
作者: 骨總    時間: 2010-3-24 01:17

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-23 21:34 發表

D場冇講大話,實有房比你訓,不過唔知幾點先比到你,可能係第二日中午.
生意手法冇辦法啦
作者: 骨總    時間: 2010-3-24 01:17

引用:
原帖由 mingho 於 2010-3-23 22:43 發表

失左業好耐~~都好耐先玩一次
唔係跟親戚做野咩?
作者: 骨總    時間: 2010-3-24 01:18

引用:
原帖由 jennytang88 於 2010-3-23 23:43 發表
下次小心 ,我每都係放係,眼見到透明locker ,一路沖,一路睇實,因為有幾千人仔,
師亨果然係老手:good2:
作者: 骨總    時間: 2010-3-24 01:20

引用:
原帖由 mongping 於 2010-3-24 00:26 發表
我一早警告各街坊, 老土d 都係咁話。上到大陸邊個都信唔過, 所以就算係主場, 銀包點都要跟身。
要習慣下 唔見銀包無謂野事少 , 唔見証件就
作者: 星島馬王    時間: 2010-3-25 23:43

錢幣一定要放入銀包內,咁味安全d,locker內設保險櫃更安全,錢包跟身未必穩穩當當,我試過俾女女偷竊,出門發現少了二百元,咁小錢,無追究
作者: mongping    時間: 2010-3-26 01:12

通常都唔會帶多錢上去,所以錢唔見不會肉尺, 証件冇咗就死得
作者: etxxx338    時間: 2010-3-26 17:57

呢間場看来晤去得,下次小心啊!!!
作者: yywz    時間: 2010-4-1 00:11

下次米去啊:icon9.gif: :icon9.gif:
作者: 愛的逃兵    時間: 2010-4-3 17:16

師兄老貓燒鬚,非常不幸,各位上去玩要多小心,有時錢事小,唔見咗啲證件先事大…
作者: 小淫蟲    時間: 2010-4-4 00:15

其實無論係咩電子鎖, 鎖頭等..都係好兒戲,
所以銀包、電話幾時都要跟身好D.......
作者: gunnerman888    時間: 2010-4-9 02:00     標題: 回復 1# 的帖子

don't go to this sauna
作者: gunnerman888    時間: 2010-4-21 01:47     標題: 回復 1# 的帖子

black list la

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0