標題: 初次報告..."痕海"之旅 [打印本頁]

作者: agok09    時間: 2010-3-3 02:47     標題: 初次報告..."痕海"之旅

見到有ching出了痕海報告,也想講講我和朋友的遭遇給大家參考一下

上星期和朋友去咗痕海”, 去之前點了@) , 前台話佢8點有call, 要九點半先ok, ,無問題,我等
九點幾去到話仲上緊未落鐘,,再等... 朋友點了好幾個號碼都話無, 最後比咗個唔知幾號比佢, 朋友先上我最後等咗就快半個鐘, 見唔對路找經理問, 點知佢話@) 仲有半個鐘先落鐘, , 又唔早講! , 唔想浪費時間, 叫佢即刻搵第個比我, 佢馬上好熱情的帶我入房, 最後帶了個 !^^, 見囡囡各方面不算太差, 又趕住12點過關, 算啦, 去馬。過程不作詳述, 總之囡囡服務尚算滿意, 只係不停推銷upgrade服務, 最後都無拿電話就走咗, 因為佢無主動比,我又無心拿...

不過重點係想一提朋友的遭遇, 原來佢嗰個技師係正在等call鐘的, 做了大約半個鐘頭前台竟然打電話去朋友房間話囡囡call鐘到咗, 唔係嘛, 咁都得? 比著邊個乜火都熄哂啦, 自此囡囡無哂心機, 朋友亦好無癮, 於是放囡囡走, 及後朋友叫經理找個中式的技師來, 點知一等又半個鐘都無人影, 最後朋友出了大廳等小弟完事

點知走時埋單竟然話coupon 唔可以用, 又話已經特價咗, 乜乜物物同朋友一起理論都無用, 最後不歡而散朋友決定從此不再光顧, 可是小弟還想一試@), 不過都係暫時不去算了

報告完畢, 小弟初次出報告, 請各位師兄多多指教
作者: waaaah    時間: 2010-3-3 02:58

我建議你唔去再去銀sea啦。
作者: 夜鬼    時間: 2010-3-3 07:10

引用:
原帖由 waaaah 於 2010-3-3 02:58 發表
我建議你唔去再去銀sea啦。
唔去定再去好呀c兄
作者: 中女情人    時間: 2010-3-3 10:32     標題: 回復 1# 的帖子

特價埋單幾銀呀?
作者: eskyed    時間: 2010-3-3 11:34     標題: 回復 5# 的帖子

c兄自己唔去
作者: 腸仔文    時間: 2010-3-3 12:13

引用:
原帖由 agok09 於 2010-3-3 02:47 發表
見到有ching出了”痕海”報告,也想講講我和朋友的遭遇給大家參考一下。

上星期和朋友去咗”痕海”, 去之前點了@) , 前台話佢8點有call鐘, 要九點半先ok, 好,無問題,我等…
九點幾去到話仲上緊未落鐘,好,再 ...
支持暫時唔好去
作者: ieong007    時間: 2010-3-3 13:52

ng.......痕海 ar, "Sam ho"  or "King Ho"  is better
作者: 骨總    時間: 2010-3-3 13:57

引用:
原帖由 agok09 於 2010-3-3 02:47 發表
見到有ching出了”痕海”報告,也想講講我和朋友的遭遇給大家參考一下。

上星期和朋友去咗”痕海”, 去之前點了@) , 前台話佢8點有call鐘, 要九點半先ok, 好,無問題,我等…
九點幾去到話仲上緊未落鐘,好,再 ...
曾經去過銀海當其時未有咁差 , 估唔到事隔不久幾位兄弟異口同聲賴野 , 我都要對喱間場重新考慮
作者: jet-jet    時間: 2010-3-3 14:51

呢個場最近負面消息到算係最多,不過我對關口附近個幾間都係無乜興趣,所以不去也罷
作者: babycry1    時間: 2010-3-3 15:52

可以去少間:icon9.gif:
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-3 16:16

點解人CALL鐘你又係CALL鐘,你嗰個等極都未得,人地CALL鐘一到,你朋友個BG就要放佢做CALL鐘,點解
作者: Lawrence_Ding    時間: 2010-3-3 18:42     標題: 回復 12# 的帖子

係wor點解既
作者: mongping    時間: 2010-3-3 18:50

呢d 垃圾場管理無能, 上緊 call 囡話有客等, 即係叫早d 收工, 賊店
作者: agok09    時間: 2010-3-3 22:30

引用:
原帖由 好淫一個 於 3/3/2010 04:16 PM 發表
點解人CALL鐘你又係CALL鐘,你嗰個等極都未得,人地CALL鐘一到,你朋友個BG就要放佢做CALL鐘,點解
ching 講得好, 我又無深究呢點喎, 可能"烚"我生面口啦, 因為我第一次去的, 朋友就去過一兩次, 聽他事後說好似管理人員都換哂啦...
作者: agok09    時間: 2010-3-4 01:54

引用:
原帖由 中女情人 於 3/3/2010 10:32 AM 發表
特價埋單幾銀呀?
本來基本 388, 最後被遊說做咗upgrade, 即2Q 498, 跟本無什麼特價, 連VIP房都無...
作者: clareflyfly    時間: 2010-3-4 05:27

今時今日咁既服務態度唔掂
負面消息真多
作者: mark34    時間: 2010-3-4 08:13

引用:
原帖由 agok09 於 2010-3-4 01:54 發表

本來基本 388, 最後被遊說做咗upgrade, 即2Q 498, 跟本無什麼特價, 連VIP房都無...
後生仔 upgrade 兩Q498冇所謂 , 我地 d 老野唔駛 + 錢送+Q都冇用
作者: 秋田禾夫    時間: 2010-3-4 16:08     標題: 回復 18# 的帖子

唔係年紀問題, 只係唔鐘意成日貪埋果d玩兩Q
作者: lilibuttket    時間: 2010-3-4 16:39

blacklist black shop
作者: 夜鬼    時間: 2010-3-5 04:15

引用:
原帖由 mongping 於 2010-3-3 18:50 發表
呢d 垃圾場管理無能, 上緊 call 囡話有客等, 即係叫早d 收工, 賊店
黑店遮未到賊店
作者: bbsbbsq    時間: 2010-3-5 09:01

C HING
我都經常鷃海同關口附近偷跳,不過服務同D女都唔係好得,我睇3round女咋嗎,黑面喎。
作者: 腸仔文    時間: 2010-3-5 11:08

3round=幾多個先
作者: bbsbbsq    時間: 2010-3-5 12:15

每round兩至三條女咋嘛
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2010-3-5 12:34     標題: 回復 24# 的帖子

件件扒冇個合心水?
作者: 柴9    時間: 2010-3-5 13:15     標題: 回復 24# 的帖子

c兄要求如何?高嗎?
作者: bbsbbsq    時間: 2010-3-5 14:19

去過幾次,%號對波一流,個樣有D似 AV 麻美(個人意見,因我好BUY麻美),但係同其他銀海女一樣,服務一般
作者: franktahk    時間: 2010-3-5 15:11

彈多過贊 不去也吧 七頭磨悌刀、有損無益
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-5 23:09

引用:
原帖由 bbsbbsq 於 2010-3-5 09:01 發表
C HING
我都經常鷃海同關口附近偷跳,不過服務同D女都唔係好得,我睇3round女咋嗎,黑面喎。
出個報告睇吓好喎
作者: 樂樂    時間: 2010-3-11 03:26

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-5 23:09 發表

出個報告睇吓好喎

作者: 夜鬼    時間: 2010-3-13 02:59

作者: 我係廚房仔    時間: 2010-3-14 08:03

有報告未呀
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2010-3-14 18:20

銀海管理手法好大問題:icon9.gif:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0