標題: KH D紅人都變晒質 [打印本頁]

作者: Banchow    時間: 2010-2-24 13:29     標題: KH D紅人都變晒質

港濠d女已經變晒, #@ 曾經係好好服務!而家真係連平時最差果個都不如。
我地比錢入來就係想玩得開心,唔通比錢同你談心咩?
前排點過 #@,已經再唔係以前果個 #@。
之前越紅果D越出事!

作者: 門小姐    時間: 2010-2-24 14:09

好似多數到係咁 
搵到錢之後就無咁博 
咪試吓新野 lor,聽講都請再好多新女 
好唔好都記得出包膠 
作者: anticsl    時間: 2010-2-24 14:38

其實我不嬲都想要新女,無新女無心水先搵舊相好
又唔係做人世,次次同一個不如搵自己條女
作者: wetwet    時間: 2010-2-24 14:52

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-2-24 14:38 發表
其實我不嬲都想要新女,無新女無心水先搵舊相好
又唔係做人世,次次同一個不如搵自己條女
同意,每次都有新鮮感
作者: jet-jet    時間: 2010-2-24 15:01

我昨日去過KH,去到竟然無一個技C得閒,要等,結果經理叫我先按抓,之後就又4,5個落鐘比我揀,#@得閒,佢都吾敢推比我,叫我試左過新來的,結果無令我失望,走果時,個經理重係前台牙擦擦話吾會點我,其實我成2個月無去KH,可能佢見我耐無黎,就叫個好D服務既比我卦
作者: Tataboy    時間: 2010-2-24 19:17

我上星期去KH,被經理催入房,佢話仲唔入房就冇囡啦!囡囡都冇得揀,好彩囡囡服務都ok。
作者: Mars    時間: 2010-2-24 20:25     標題: 回復 1# 的帖子

同意,,, #@服務同品格都非常差
作者: johnnyli    時間: 2010-2-24 21:21

咁近期有邊間好野
作者: 十字追魂棍    時間: 2010-2-24 23:34

引用:
原帖由 johnnyli 於 2010-2-24 21:21 發表
咁近期有邊間好野
我都想知, pls tell me
作者: agok09    時間: 2010-2-25 00:03

引用:
原帖由 jet-jet 於 24/2/2010 03:01 PM 發表
我昨日去過KH,去到竟然無一個技C得閒,要等,結果經理叫我先按抓,之後就又4,5個落鐘比我揀,#@得閒,佢都吾敢推比我,叫我試左過新來的,結果無令我失望,走果時,個經理重係前台牙擦擦話吾會點我,其實我成2個月 ...
ching請問你試了的新人係幾號呢?
作者: dogdog2006    時間: 2010-2-25 00:22

I want to know No. !) back or not?? THANKS!
作者: 門小姐    時間: 2010-2-25 01:30

引用:
原帖由 jet-jet 於 2010-2-24 15:01 發表
我昨日去過KH,去到竟然無一個技C得閒,要等,結果經理叫我先按抓,之後就又4,5個落鐘比我揀,#@得閒,佢都吾敢推比我,叫我試左過新來的,結果無令我失望,走果時,個經理重係前台牙擦擦話吾會點我,其實我成2個月 ...
引用:
原帖由 Tataboy 於 2010-2-24 19:17 發表
我上星期去KH,被經理催入房,佢話仲唔入房就冇囡啦!囡囡都冇得揀,好彩囡囡服務都ok。
想問吓係咩 no 呀?
作者: 門小姐    時間: 2010-2-25 01:35

引用:
原帖由 Mars 於 2010-2-24 20:25 發表
同意,,, #@服務同品格都非常差
未試過仲想試吓添

不過我初二晚上KHO係休息室等女時見到32行過
聽到佢講左句: 我 call 到未得閑做呀,想點我.......
語氣都好串
作者: Mars    時間: 2010-2-25 02:12     標題: 回復 14# 的帖子

未算,佢再寸D 都仲有
作者: ken6480    時間: 2010-2-25 07:11

此女可以放棄了!
作者: 門小姐    時間: 2010-2-25 08:05

引用:
原帖由 Mars 於 2010-2-25 02:12 發表
未算,佢再寸D 都仲有
比如呢..........
作者: jet-jet    時間: 2010-2-25 10:57

我之前有做過#@,佢好識LUM客,全程吾想做,PART1,PART2都係用D嗲功,圊Y床到同你磨時間,有人會好鍾意,因為似女友談心,我地D老野就覺得佢用方法隄y灘,不過各有所好,所以佢CALL鐘都吾會小
作者: mch17    時間: 2010-2-25 10:59

咁串.....
作者: jet-jet    時間: 2010-2-25 11:04

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-25 01:30 發表

想問吓係咩 no 呀?
C兄吾好意思,其實呢個女女吾算係好野,所以我吾開NO。佢本新吾算係靚女(當然吾係醜),只不過佢個款開正我鐘意個類,所以加左分,而且最初上,下閃避,但因為我LUM佢,有心機同佢溝通下,加上新手,重有反應,比我撻著左,就好好玩,玩到佢叫投降,就算我去返食,下次都未必有咁好彩
作者: paulho1234    時間: 2010-2-25 14:12

引用:
原帖由 jet-jet 於 2010-2-25 11:04 發表

C兄吾好意思,其實呢個女女吾算係好野,所以我吾開NO。佢本新吾算係靚女(當然吾係醜),只不過佢個款開正我鐘意個類,所以加左分,而且最初上,下閃避,但因為我LUM佢,有心機同佢溝通下,加上新手,重有反應,比 ...
師兄唔通練過加縢鷹ga鷹爪:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
作者: wetwet    時間: 2010-2-25 14:22

引用:
原帖由 jet-jet 於 2010-2-25 11:04 發表

C兄吾好意思,其實呢個女女吾算係好野,所以我吾開NO。佢本新吾算係靚女(當然吾係醜),只不過佢個款開正我鐘意個類,所以加左分,而且最初上,下閃避,但因為我LUM佢,有心機同佢溝通下,加上新手,重有反應,比 ...
新手要教吓啦!! ching 可以PM no. 比我嗎?
作者: zero624    時間: 2010-2-25 17:09

咁請問師兄港豪有咩好介紹.
作者: jet-jet    時間: 2010-2-25 17:58

引用:
原帖由 paulho1234 於 2010-2-25 14:12 發表

師兄唔通練過加縢鷹ga鷹爪:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
C兄睇得AV多啦,日本AV係好PRO,但用吾到係一般人身上,你試下用手指咁大力咁插你條女,肯定同你反面
我地D老野,只不過吾會糟老,又吾夾硬來,傾下,講下,又手多多,女女MOOD到眯比你掂囉,吾係成日得架,女女吾OK眯算囉,人地都係搵食咱,何別迫人做D吾LIKE既野
作者: 門小姐    時間: 2010-2-25 19:16

引用:
原帖由 jet-jet 於 2010-2-25 10:57 發表
我之前有做過#@,佢好識LUM客,全程吾想做,PART1,PART2都係用D嗲功,圊Y床到同你磨時間,有人會好鍾意,因為似女友談心,我地D老野就覺得佢用方法隄y灘,不過各有所好,所以佢CALL鐘都吾會小
女友 feel    流灘

咁就真係試小個
作者: Mars    時間: 2010-2-25 22:30

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-25 08:05 發表

比如呢..........
如果你同佢熟D,真係如jet兄話齋, Part one part two 都 唔 做 , 仲話係咁咖喇. 你以後唔好搵我囉,真吹賬
作者: 門小姐    時間: 2010-2-25 22:38

引用:
原帖由 Mars 於 2010-2-25 22:30 發表

如果你同佢熟D,真係如jet兄話齋, Part one part two 都 唔 做 , 仲話係咁咖喇. 你以後唔好搵我囉,真吹賬
咁佢有無同你講過

你以後唔好搵我囉

咁唔熟咪無問題囉

作者: Cron    時間: 2010-2-25 22:58

我睇左咁多師兄推介kh,尋日同同事6:30到場,去到第一轉,咩女都無,我就揀左個年輕,服務唔錯,就係波太少;我同事就慘,佢就係揀左樓上師兄所講既#@;因為我同佢都係第一次去,所以之後先知佢條女連用奶波推都無做,全程都好懶咁攬住佢,後尾佢仲訓埋,訓到夠鐘就閃左。各位師兄真係要小心。

p.s. 我同事話此女好落力咁sell自己都幾搞笑,講比大家聽下。佢話自己識生仔,煮飯,做家務;仲有識做愛,如果你唔鐘意做,可以同你打飛機,凍又可以攬住佢。(全部原文畢錄,無加多減少)。仲有我同事望到佢電話個list好多港客,佢d名係用港字開頭,e.g 港陳小明。我同事話佢好想埋岸。
作者: anticsl    時間: 2010-2-25 23:20

人紅生驕呢個情況,就成日都有發生咖啦
所以我成日都盡量唔搵d太紅0既女
就算心態無問題,成日上咁多鐘,個人都累啦
狀態無咁好,好正常
玩咁耐,無幾多條女可以由未紅到紅左都keep到service
真係唔多
作者: 門小姐    時間: 2010-2-25 23:44

引用:
原帖由 Cron 於 2010-2-25 22:58 發表
我睇左咁多師兄推介kh,尋日同同事6:30到場,去到第一轉,咩女都無,我就揀左個年輕,服務唔錯,就係波太少;我同事就慘,佢就係揀左樓上師兄所講既#@;因為我同佢都係第一次去,所以之後先知佢條女連用奶波推都無做,全程都好懶咁攬住佢,後尾佢仲訓埋,訓到夠鐘就閃左。各位師兄真係要小心。

p.s. 我同事話此女好落力咁sell自己都幾搞笑,講比大家聽下。佢話自己識生仔煮飯做家務;仲有識做愛,如果你唔鐘意做,可以同你打飛機凍又可以攬住佢。(全部原文畢錄,無加多減少)。仲有我同事望到佢電話個list好多港客,佢d名係用港字開頭,e.g 港陳小明。我同事話佢好想埋岸。...
訓到夠鐘就閃左咁有無打飛支呀?有無投數佢呀?
生仔、煮飯、做家務、做愛、打飛機、凍又可以攬住佢,個個女人都得啦..........!
作者: afc    時間: 2010-2-26 00:09

係似寵生嬌定做到人都癲呢!?
作者: Mars    時間: 2010-2-26 00:10

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-25 23:44 發表

生仔、煮飯、做家務、做愛、打飛機、凍又可以攬住佢,個個女人都得啦..........!
係咪啊門師兄,我冇抹黑佢咖
作者: 門小姐    時間: 2010-2-26 01:16

引用:
原帖由 afc 於 2010-2-26 00:09 發表
係似寵生嬌定做到人都癲呢!?
可能真係癲左
送佢入青山啦
作者: 門小姐    時間: 2010-2-26 01:17

引用:
原帖由 Mars 於 2010-2-26 00:10 發表

係咪啊門師兄,我冇抹黑佢咖
佢又真係好過份 wo
作者: joe98    時間: 2010-2-26 11:48

其實尼間場紅, 好多女都係甘, 不過可能冇佢甘誇....
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-2-27 15:41

快0的發掘新既好服務既女, 呢0的就可以唔使試啦....!!
作者: crasymail2u    時間: 2010-2-27 16:32     標題: 回復 24# 的帖子

吾夾硬來,傾下,講下,又手多多,女女MOOD到眯比你掂囉,吾係成日得架,女女吾OK眯算囉,人地都係搵食咱,何別迫人做D吾LIKE既野

agree!!
It is basic law
作者: rayhk    時間: 2010-2-27 20:20

我地之所以同囡囡做call鐘, 不是為了沉船, 而係想服務好
服務仲衰過之前, 已經無番卓的理由了
作者: ieong007    時間: 2010-2-28 03:23

l'm 轉埸 ing, Lai C, 陰長X, 森 Ho.............
作者: 杏仁糊    時間: 2010-2-28 11:31

引用:
原帖由 rayhk 於 2010-2-27 20:20 發表
我地之所以同囡囡做call鐘, 不是為了沉船, 而係想服務好
服務仲衰過之前, 已經無番卓的理由了
同意c兄講法
作者: Cron    時間: 2010-2-28 23:18

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-25 23:44 發表

咁打飛支、同果凍就有但就係無落奶。不過佢真係好識用時間,訓到咁上下先去掉垃圾,掉完垃圾就夠鐘先再番黎。所以我搞掂後去搵個同事,佢已經打開門話個bg留低左部電話但個人就唔知走左去邊。

無投訴佢,因為都預左無同佢有下次;而且部長話過左元宵會有好多新女到,信多佢一次啦。
作者: philip09w    時間: 2010-3-6 11:07

tell me too thank you
作者: all_fans2003    時間: 2010-3-6 11:39

作者: NHK    時間: 2010-3-6 12:31

好都走晒啦!還有各位ching上路小心,春風路近日ko會做嘢.
作者: 成龍    時間: 2010-3-6 13:23

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0