標題: 甘色陽剛正骨之旅 [打印本頁]

作者: 愛吃草    時間: 2010-1-27 22:58     標題: 甘色陽剛正骨之旅

昨天早收工,個人見累累地就偷偷北上去桑拿(奇怪,點解正骨都要偷偷地上呢..?因為老虎唔比一個人北上,覺得偷食無走雞)

4點鍾到步,因為主場關係都幾熟架步,唔洗講野即去沖個靚靚,之後再去濕蒸!(呢個場部機幾勁,焗一陣真係會頂唔順,堅熱)

跟住就上樓搵杯野飲,見大堂好多人,打算找相熟技師入房,oh無返工那就只有隨便輪牌仔

黎個中式兩粒鍾 (會員價68元)

跟左部長上房後本身無乜期待呢個場會有什麼靚女(因為出名c9場):_n1: 但少男心底裡還是希望不是c9....

結果來號%^$中規中舉,未過30但又唔係幼幼組別!不過單單談論手骨真係78分以上(不過呢個場手骨好的人太多,很多都有2年工作經驗以上)

按2小時他竟然可以全身按哂,背 肩 頭 手 腳 肚都按齊,少有咁高效率(感覺仲好趕時間咁....:time: )

最後當然爽哂比40蚊小費(一般我都比30)但見佢咁落力又無乜廢話,又足鐘!(妳應得的:_n8: )

按完再落返大堂叫返杯野坐係度諗按唔按埋腳好呢.. (其實在吸囡,按腳個班囡有些都可食用的(幻想中),雖然係妄想左症發作,不過純粹講樣子真的很不錯)

最後都係唔按走人    消費68+小費40 合計108埋單

後記:純粹來正骨呢間絕對值得推介,服務不錯 手骨普遍水準很高 很多港女來這間(有鬼鼠機我未遇過,已經pm師兄問囡囡號跟進):victory:

小弟第一份報告    完畢!

作者: 好淫一個    時間: 2010-1-27 23:19

支持第一帖:good2: ,哩間場未去過,有冇池浸,最正就係足鐘,我去嗰D多數都唔足鐘(水X方,東方X泉),又好能貴,不過老虎中意,吹能脹. 下次叫老虎試吓先.

作者: 愛吃草    時間: 2010-1-27 23:50     標題: 回復 2# 的帖子

有池但極小人浸,因為他地理關係吧?

你去過就知道嚕:victory:

呢間場真係好抵下 我都同老虎朋友一齊上來 埋單計絕對合理價
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2010-1-28 09:54

我也支持c兄第一帖
作者: lilibuttket    時間: 2010-1-28 10:55

非會員貴幾多呀c兄?
作者: blackeagle    時間: 2010-1-28 11:19     標題: 回復 1# 的帖子

都仲係想去試下啲偷偷摸摸嘅鬼鼠機
有囡囡号就唔該 PM埋畀我啦
多謝先            
作者: 咸魚佬    時間: 2010-1-28 11:55

好玩咩
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-28 14:26     標題: 回復 5# 的帖子

價目表

定價       優惠價    會員價
中式 112          78            68

泰式 148          99            89

醫式 148          99            89

日式 168         119          101

法式 168         119          101

清楚未
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-28 14:28     標題: 回復 6# 的帖子

仲未收到號碼

或者你直接找那師兄問吧
作者: blackeagle    時間: 2010-1-28 15:40     標題: 回復 8# 的帖子

日/ 法式會唔會有鬼鼠機玩嘅機會大啲呢?
吃草兄試過未 ??
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-28 15:43     標題: 回復 10# 的帖子

下面份鬼鼠報告 係話中(港)式的..我都半信半疑

佢覆左我唔肯講囡囡號碼

坦白講 正骨場有鬼鼠機唔出奇 但連囡號都說不出有點覺得佢吹水..
作者: Tony-lonely    時間: 2010-1-28 19:51     標題: 回復 1# 的帖子

作者: 好淫一個    時間: 2010-1-28 20:36

引用:
原帖由 愛吃草 於 2010-1-28 15:43 發表
下面份鬼鼠報告 係話中(港)式的..我都半信半疑

佢覆左我唔肯講囡囡號碼

坦白講 正骨場有鬼鼠機唔出奇 但連囡號都說不出有點覺得佢吹水..
可能想私有化哩
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-28 21:17     標題: 回復 12# 的帖子

唔洗知係邊 過關有車接送

一出關口就過去交通樓搞掂:victory:

68係會員價喎 佢比你個d優惠劵都無咁平
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-28 21:18     標題: 回復 13# 的帖子

或者啦

不過既然有鬼鼠機 我又成日過去 終有機會遇見:victory:
作者: 小小摩西    時間: 2010-1-28 21:38

可能中式冇鬼鼠支
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-28 23:14     標題: 回復 16# 的帖子

下面位師兄係中式試到有鬼鼠支的

你問下佢囉
作者: 我係廚房仔    時間: 2010-1-29 08:25

唔係日式先至有咩
作者: sokoonhong    時間: 2010-1-30 06:50

前列有鬼鼠, CNY100m check with waiter
作者: 愛吃草    時間: 2010-1-30 14:40     標題: 回復 19# 的帖子

係咩 師兄有相進囡囡
作者: showing2009    時間: 2010-2-3 13:56

To all Ching,

this sauna has something call "royal package" ($168) and the girls are younger and sometimes prettier than the normal js.  However, they will still ask for tips after massage so if that ching is right that normal style massage has the hj, it's way cheaper.  It will only happen when you meet the right js.  normally, they don't give such service as the big open glasses and people walking around.

Moreover, this sauna is going to renovate in March.  I suggest Chings to use up your money saved in them before that as who knows what will happen.  Also, I heard that most of the js will go home during that period and how knows if they will come back for sure.  

wish all have good experience.
作者: showing2009    時間: 2010-2-3 13:58

forgot to mention, if you have the coupon when you take the shuttle, make sure you use it when you pay as it will charge for member price.  otherwise, it will be big differnce.
作者: lonelonelone    時間: 2010-2-3 16:55

很久沒去此埸了
作者: 夜鬼    時間: 2010-2-4 03:16     標題: 回復 24# 的帖子

近排去邊間玩多

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0