標題: 轉貼永安69號... 未玩過咁衰既女!!! [打印本頁]

作者: eskyed    時間: 2010-1-25 19:07     標題: 轉貼永安69號... 未玩過咁衰既女!!!

永安大酒店桑拿
本來唔諗著去(因為比較隔涉), 但想去品村食野, 而且又有張成$80既coupon(永安), 橫掂都係過頭, 是但la...

呢間野之前試過兩次, 感覺唔錯, 頭次80號淫得來點玩都得 , 第二次9號清純得來有女友feel  (本來想搵番佢, 不過聽locker仔話比個on9港仔私有化左番左鄉下等結婚wo ), 所以諗唔到第三次會咁衰

69號睇過相好似唔錯, 仲打左電話來book左先... 一來到比個locker仔問係未之前打來book左, 差d想比人ge la(因為我遲左到... 總之再遲d la), 沖完涼飲埋野上房, 個locker仔先話$80coupon要貴賓房先用得, 算... 估到你唔會咁so ge la , 落左貴賓房, 等左陣部長帶左69號來, 比相肥左少少, 個身仲好似有d一撻撻咁, 算... 點左無謂彈la(咁諗就仆街la), 做頭part係咁叫我擰轉面按背望都唔係好想比我望已經feel到有d問題ge la, 按左陣話出去攞野(d水, 套), 去左成兩個字, 服務台打來叫我開門, 出到門口見條女係前面間房門口等緊(咁都記錯房 )除bra推, 用哂d冷熱水推左一輪模都未模過吹都未吹就話上馬, 仲好串咁問我...

69 : 你上面定我上面啊?
我 : 是但la~

諗著之前未模過佢係上面就楂番夠本, 楂左兩下隔手 , 楂多兩下雙手交叉護住話敏感wo ... 呢個時候已經有d著著地(不過費時掃自己興無出聲), 入左陣佢話轉狗仔(好似佢係客我係鴨咁), 推左兩推問我仲咩推咁慢, 我求其答...

我 : 攰ar ma~
佢居然同我講 : 攰咩啊, 你都無咩點郁過, 快d la!
我仆你個街ar我終於忍唔住爆左句 : 宜家你係客定我係客啊!?
佢即刻靜哂, 推多兩推佢就話 : 不如同你打出來?
既然興已經掃左我都唔想再浪費時間係呢d八婆身上, 跟住答 : 好!

打既過程當中我完全無望過條八婆, 剩係諗著個一直想攪既女同事 , 完事後佢仲好意思問我

69 : 係未唔開心啊你?
我一句duck埋去 : 你話呢?

呢個時候我已經黑哂口面, 個八婆知道"來"野主動話幫我沖涼, ok... 橫掂沖唔沖我一陣都一定絕對會篤你背脊ge la, 沖完我即刻9秒9沖出去著衫, 等佢出埋來, 佢話...

69 : 不如同你按多陣ar
我 : 唔la, 唔好再浪費我時間!  
佢居然仲要辣我 : 我話按就按la!
你老尾你真係當我傻ge? : 宜家你比錢定我比錢啊?!

69 : 好, 我比!
我 : 好! 攞來啊! :@  

佢即刻收哂, 出到去,佢仲想留我講野, 我眼尾都無望佢, 直接沖入去locker, 見到個部長, 我本來打算沖涼先, 但佢主動問我滿唔滿意, 於是涼都唔沖住對住佢盡情爆發:@ :@ :@ ...

我 : 我話你聽我未做過條女咁能衰ge, 你見我面口黑能哂就知la! 模唔得錫唔能得望都話唔能得, 佢咁錫身叫佢未能出來做la! :@
部長即刻面色都變埋 : 啊... 唔好意思, 真係唔好意思...
我 : 佢啊... 左隔右隔最後仲按住埋個心口, 坐多兩多坐就唔做話要打飛機la, 佢呢d咁既服務咪同你地倒米, d廣告相影得再靚都無能用la! :@ :@ :@
部長 : 係既係既... 我一陣會出去嚴重咁警告佢, 放心放心, 沖涼先ar老闆~

沖完涼找數(鬧還鬧, 服務唔好最多下次唔來, 錢唔比小心出唔到門口, 再講我都明白係呢條女衰ja), 攞張coupon出來, 個櫃台話無佢地公司名wo, 迫我再爆多次:@ ...

我 : 你地自己唔出名ja ma! :@  
部長 : 老闆, 可以比我睇睇麻?
我 : 無名, 但個電話係你地ga la岩麻?
部長 : 係係... 個電話係我地既, 上期無出名ja
部長 : 老闆... 剛剛我已經好嚴重咁警告左佢69號... 佢係度做左好耐ge la, 以前唔係咁ge, 佢話屋企有d事先會咁ge ja...
我 : 咁關我能事啊?! 屋企有事咪唔好番工law! :@  
部長 : 係... 我都同佢咁講, 佢番得來就要做好服務ge la, 放心... 我同佢講左再有下次唔洗再講咁多會即時叫佢執包袱ge la~

以上對話絕無誇大, 我都好少出report , 但今次實在忍無可忍, 我打既時候諗番起都仲有d火!!!
作者: Cheong2010    時間: 2010-1-25 21:51

錢要比,衰女更係要玩盡佢
作者: ken6480    時間: 2010-1-25 21:53

好同意師兄講法,尼d女唔好忍佢.
作者: 做隻普通的馬仔    時間: 2010-1-25 22:47

望都唔能得   
大大力怒吊佢啦要
作者: 咸魚佬    時間: 2010-1-25 23:13

coupon面額越大咪以為好能着數
女拆得少招呼梗差
好能老實la
出尼玩算住踱住
不如留番d錢食碗腩河好能過
作者: lonely    時間: 2010-1-25 23:33     標題: 回復 5# 的帖子

用coupon或打拆,會扣囡囡錢,說真的是克扣她們的皮肉錢,比著你也不開心,囡囡私下叫coupon客為"垃圾佬".
作者: ken6480    時間: 2010-1-25 23:58

用coupon會扣女錢?係咪真架?
作者: Wilsonbond    時間: 2010-1-26 00:10

咁扑街扣女錢....d乜場
作者: 咸魚佬    時間: 2010-1-26 00:18

間間大陸場都係嫁la
有d好d既咪公司1半女1半lor
作者: destsang    時間: 2010-1-26 00:21

唔能扣錢點會有得平呢?
作者: anticsl    時間: 2010-1-26 01:49

CHING呢D經歷我都試過,我又係即場爆
個經理同我講罰左條女3舊水,我話關我Q事呀
罰黎又唔係比返我,跟住佢話叫左條女下星期唔使返工
我心諗,我又唔係要打爛人飯碗
不過你地做管理你應該避免呢D情況發生,唔係事後罰女錢
如果家教好係唔會有呢D事囉
掃興又浪費時間就最慘
作者: 電車男    時間: 2010-1-26 04:57

女系差,不過個經理好似幾盡責咁啵,至于Q旁我就少用,平個少少女同自己都唔開心,無謂啦
作者: zoomam    時間: 2010-1-26 05:10

永安係嚴打高危一族
點好也怕怕
作者: franktahk    時間: 2010-1-26 07:56

Ching 尼喲埸去就激能死 唔去為妙
作者: didit    時間: 2010-1-26 08:39

師兄投訴得啱:good2:
作者: mch17    時間: 2010-1-26 10:44

服務咁差就一定無下次!
作者: wawawawa    時間: 2010-1-26 12:39

感同身受, 完全贊同師兄投訴衰女.
作者: NHK    時間: 2010-1-26 19:09

好又一次,唔好又一次,當買个教訓啦.
作者: coiechan    時間: 2010-1-26 19:37

同事曾經被KO當場拉就係尼間永安
作者: rayhk    時間: 2010-1-26 19:37

我最憎條囡摧我快D, 真係咩mood都無哂
作者: 韋小寶    時間: 2010-1-26 21:44

站晌做小姐角度佢地會理得你咁多
作者: anticsl    時間: 2010-1-26 21:55

引用:
原帖由 rayhk 於 2010-1-26 19:37 發表
我最憎條囡摧我快D, 真係咩mood都無哂
無錯,大忌,真係最憎
作者: 秋田禾夫    時間: 2010-1-26 22:04

引用:
原帖由 coiechan 於 2010-1-26 19:37 發表
同事曾經被KO當場拉就係尼間永安
斷正
作者: s138230444    時間: 2010-1-26 22:38

引用:
原帖由 eskyed 於 2010-1-25 19:07 發表
永安大酒店桑拿
本來唔諗著去(因為比較隔涉), 但想去品村食野, 而且又有張成$80既coupon(永安), 橫掂都係過頭, 是但la...

呢間野之前試過兩次, 感覺唔錯, 頭次80號淫得來點玩都得 , 第二次9號清純得來有女友feel ...
都好,起馬有人會理下你先喇........
作者: jennytang88    時間: 2010-1-26 23:13

作者: lonely    時間: 2010-1-26 23:31     標題: 回復 26# 的帖子

C-Hing, 因為用coupon是刻扣她們皮肉錢,而不是她們自願,而restaurant 打折,沒有轉嫁員工,所以兩者性質不同
作者: leofong    時間: 2010-1-27 02:55

有coupon拆少d
但係多左個客
技c自己諗lor
作者: 骨總    時間: 2010-1-27 19:01     標題: 回復 24# 的帖子

有前科(小心 )
作者: 夜鬼    時間: 2010-1-31 04:33

危過危地馬拉
作者: lonely    時間: 2010-1-31 21:34     標題: 回復 31# 的帖子

But the cashier or the captain will tell her.
作者: 夜鬼    時間: 2010-2-1 07:13

Q唔Q旁已經唔再重要,只係尼間高危場每年梗有幾次祭旗,如果想感受下比ko拉同受靶既感覺大可不妨一試,希望一試即中la
作者: itstarhk    時間: 2010-2-3 01:41

ban this place

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0