標題: 講毫 - #1 [打印本頁]

作者: kitlau    時間: 2010-1-25 16:26     標題: 講毫 - #1

作者: bbsbbsq    時間: 2010-1-25 17:11

C Hing
有冇得開大嫁?
作者: franktahk    時間: 2010-1-25 17:15

仆街呢次一定精盡人亡啦
Ching 唔洗怕架 食返啲野補吓精喇
作者: babycry1    時間: 2010-1-25 18:32     標題: 回復 1# 的帖子

c兄條link係講原囡囡相wor
作者: hermankmchan    時間: 2010-1-25 21:32

作者: kitlau    時間: 2010-1-25 22:39

作者: anticsl    時間: 2010-1-26 03:46

你想試呢兩個我都有D性趣
作者: s138230444    時間: 2010-1-26 21:54

引用:
原帖由 kitlau 於 2010-1-25 16:26 發表
報告話有對姊妹花, 街街又無相, 尋晚忍唔住去試左, 唉.............等左粒几鐘, 點知都係失望, 實在太太太瘦啦, 成棚骨+ 一對雞包仔, BODY真係好唔舒服, 還好她都几Talkative, 全程無冷場, 本來有download左巨D相, 想 ...
#89 我做過,正式,雞飽仔.......都幾好 service
作者: anticsl    時間: 2010-1-26 21:57

引用:
原帖由 s138230444 於 2010-1-26 21:54 發表

#89 我做過,正式,雞飽仔.......都幾好 service
雞飽仔呀 ,心大心細添..........
作者: kitlau    時間: 2010-1-26 23:43

作者: ieong007    時間: 2010-1-27 02:17

引用:
原帖由 kitlau 於 2010-1-26 23:43 發表

Ching, 我剛試完回來, 真係雞飽仔, 但無講毫#1"禁"硬 (或者你可以話Firm), 比較鬆D, 但反為好搓D, 可能年紀較大吧! 不過service好好, 好傾

都係講毫大波"青見"妹仔好, 好掛佳住18
18  我都好掛住, 聽講佢 " 妺妺" 好返之係, 唔比人攪, 無以前鉗 open , 有無 c hing update ar !!
作者: leofong    時間: 2010-1-27 02:54

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-1-27 02:17 發表

18  我都好掛住, 聽講佢 " 妺妺" 好返之係, 唔比人攪, 無以前鉗 open , 有無 c hing update ar !!
見過鬼仲唔怕黑咩
有時好難怪d技c
作者: stevemakmak    時間: 2010-1-27 16:09

引用:
原帖由 kitlau 於 2010-1-25 16:26 發表
報告話有對姊妹花, 街街又無相, 尋晚忍唔住去試左, 唉.............等左粒几鐘, 點知都係失望, 實在太太太瘦啦, 成棚骨+ 一對雞包仔, BODY真係好唔舒服, 還好她都几Talkative, 全程無冷場, 本來有download左巨D相, 想 ...
終於有ching試完寫報告啦!
!號係好瘦,微波
其實妹妹!**都係B級波波,但夠嫩夠挺...
服務就有D變化....(個人遭遇...下篇報告會寫)
CHING 值吾值得試就睇你自己啦...囡囡好睇客做架!
作者: stevemakmak    時間: 2010-1-27 16:13

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-1-27 02:17 發表

我都好掛住佢
...但其實好多新囡囡都好正,最近果次真係玩到癲左! 回味無窮!!
作者: dyboy    時間: 2010-2-5 16:47

1號好似走左:icon9.gif:
作者: rayhk    時間: 2010-2-5 18:24

瘦到成個白粉妹就唔好
作者: desert_cat    時間: 2010-2-6 12:48

咁 1 號個妹有無走到?
作者: babycry1    時間: 2010-2-6 14:05     標題: 回復 19# 的帖子

棄不足惜la:icon9.gif:
作者: desert_cat    時間: 2010-2-6 17:49

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-2-6 14:05 發表
棄不足惜la:icon9.gif:
點解?之前有兄弟話細妹好架?又可指插(個人最愛),又似 FU Wing! 有無兄弟有佢 tel. ?
作者: 中女情人    時間: 2010-2-7 11:01

引用:
原帖由 desert_cat 於 2010-2-6 17:49 發表

點解?之前有兄弟話細妹好架?又可指插(個人最愛),又似 FU Wing! 有無兄弟有佢 tel. ?
個個客咁插法妹妹可以頂得幾耐

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0