標題: 新試任飛翔 [打印本頁]

作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-21 14:01     標題: 新試任飛翔

近來多左ching講這間。

地點方便,一於去試下。

但門口就好鬼鼠。我居然要走後門才找到個招牌。

浴室環境ok。水力夠,亦夠熱。換衫地方係細左少少。不過全部都可以接受。

休息廳ok啦!經理行埋黎介紹!E個女經理好中我,係肯中全套,我實搵佢。

第一次去,試個港式先。睇下房內環境得唔得,下次才試個半套。

街街有ching介紹15號。點知原來走左好耐。街街的照片太唔update啦!

順其自然,輪牌啦。

樣一般,話剛來第二日。

心諗服務一定唔多得,不過唔想令技師失望。就心存僥幸,比佢留低。

part 1  & part 2 服務真係完全唔得。唯有我出擊啦!

我用舌技攪佢耳仔,頸,lin lin 。佢都有D反應,佢叫我唔好攪下面,驚攪到佢high左,想做愛。我一於唔理,攪下面,雖則隔紗,都無問題,都係手慾之快。

最後佢推開我隻手講:"我都係正常人,真係唔好攪到我想做啦!"由於我無打算試全套,我就放過佢。

因佢暫時的功夫係死chok,我就只有攬住佢,上其手,週身摩,幻想下自己好enjoy,結果震了幾野。

清潔後回房,我都無再休息,提早10分鐘走人。

技師#,唔好問我。因為我係數字台睇,個樣唔多像。唔想比錯料,影響到真正的技師就唔好啦!

我問個浴室仔,佢話#8 同#11都幾好。叫我下次試下。
作者: anticsl    時間: 2010-1-21 23:40

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-21 14:01 發表
近來多左ching講這間。

地點方便,一於去試下。

但門口就好鬼鼠。我居然要走後門才找到個招牌。

浴室環境ok。水力夠,亦夠熱。換衫地方係細左少少。不過全部都可以接受。

休息廳ok啦!經理行埋黎介紹!E ...
呢D女新做先好玩,因為未識保護自己,唔識推,過多一兩個禮拜就唔同咖啦
作者: 輝_輝    時間: 2010-1-22 00:17

Thank you for your sharing...
But she is not my cup of tea.
作者: gutentag    時間: 2010-1-22 00:55

"我都係正常人,真係唔好攪到我想做啦!"
擺明想引你開大啦
作者: mch17    時間: 2010-1-22 17:17

ching 點解唔開大
作者: anticsl    時間: 2010-1-22 18:59

引用:
原帖由 gutentag 於 2010-1-22 00:55 發表
"我都係正常人,真係唔好攪到我想做啦!"
擺明想引你開大啦
咁如果開心0既,又無咩所謂啦
作者: 桑拿街88-admin    時間: 2010-1-23 01:23

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-21 14:01 發表

街街有ching介紹15號。點知原來走左好耐。街街的照片太唔update啦!
每年解答同樣問題不下數十次  場內技師去留本網如何未卜先知?管理層若無通知本網如何得知?若只睇會員評論某位技師已離職,本網單方面取消相片或會員收錯風,技師只屬放長假未幾重投工作崗位,甚至不理任何原因場內管理層未有通知取消相片情況下,若發生爭拗請問責任誰屬?希望閣下體諒、理解。
作者: zoomam    時間: 2010-1-23 02:09     標題: 回復 8# 的帖子

admin大人不如問下佢地點解唔去問下場既負責人點解唔通知你地好過la
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-24 11:28     標題: 回復 8# 的帖子

老實講,網上照片,我都只作參考。好多時,去到個場才真呢!

我唔係投訴,只係提下。
作者: rayhk    時間: 2010-1-24 13:58

引用:
原帖由 桑拿街88-admin 於 2010-1-23 01:23 發表

每年解答同樣問題不下數十次 事後往往會話原來係咁唔好意思wor 場內技師去留本網如何未卜先知?管理層若無通知本網如何得知?若只睇會員評論某位技師已離職,本網單方面取消相片或會員收錯風,技師只 ...
技師照片通常幾耐update一次?
作者: 桑拿街88-admin    時間: 2010-1-24 15:22

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-24 11:28 發表

我唔係投訴,只係提下。
衷心感謝閣下提醒 update相片有幾困難,唔係本網唔想update,只係無奈始終係果句,場內技師去留本網未能未卜先知,管理層若無通知本網也未能得知 若只睇會員評論某位技師已離職,本網未取得客戶同意而單方面取消相片、若發生爭拗本網會首當其衝責無旁貸 所以希望閣下體諒、理解和明白事理就係咁解
作者: 桑拿街88-admin    時間: 2010-1-24 15:28

引用:
原帖由 rayhk 於 2010-1-24 13:58 發表

技師照片通常幾耐update一次?
正常按月,意即半個月至一個月,但係當中經常會發生很多變數,好難逐一界定和詳盡解釋
作者: babycry1    時間: 2010-1-24 15:30

引用:
原帖由 zoomam 於 2010-1-23 02:09 發表
admin大人不如問下佢地點解唔去問下場既負責人點解唔通知你地好過la
引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-24 11:28 發表

我唔係投訴,只係提下。
版主提議幾好wor
c兄點解唔試下尼
作者: 腸仔文    時間: 2010-1-24 16:02     標題: 回復 12# 的帖子

admin又食死貓
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-24 19:19

即場投訴D女,經理態度唔好,間場都唔理啦!

點會理埋D甘少暨事。

其實係小事一則,唔好發大評論啦!

ok
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2010-1-24 19:29

人地admin善意解釋比你聽遮, 兄台咁少氣+冇禮貌把鬼咩
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-25 14:53

我語氣好差?

真係唔好意思。另你們這個感覺!

其實我要多謝各壇主板主,以往多篇報告,教小弟獲益良多。
作者: babycry1    時間: 2010-1-25 18:33

你們 壇主
作者: mongping    時間: 2010-1-26 01:12

唔好怪晒 Admin, 場主唔通知佢點可立亂郁人地相呀, 有陣時d場主特登唔刪除因為俾人感覺好多囡返工。特別皇牌會擺耐d, 咁你至會中上去嗎!
作者: kbeanxx    時間: 2010-2-1 22:20

THanks for the report, will be aware!
作者: 中女情人    時間: 2010-2-2 09:31

引用:
原帖由 kbeanxx 於 2010-2-1 22:20 發表
THanks for the report, will be aware!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0