標題: (支持平價)◥◣黃貝的故事---一日食三餐◢◤ [打印本頁]

作者: bigtits    時間: 2010-1-21 05:19     標題: (支持平價)◥◣黃貝的故事---一日食三餐◢◤

作者: franktahk    時間: 2010-1-21 07:56

服務:上下/手口/打#(姨媽來照打)
Ching 姨媽來照打 你有冇帶手套吖 有冇成手血
作者: didit    時間: 2010-1-21 08:51

引用:
原帖由 bigtits 於 2010-1-21 05:19 發表
忠告各位ching一個人唔好去,因為D村屋并不安全,我落樓30mins先搵到出口根本就冇的士出入,黃貝領上中下村搞到我頭葷葷
...
如果係夜晚, 兩三個人都危險啦
作者: hokw    時間: 2010-1-21 10:09

小心呀! 恭喜師兄在王貝上街女可以安全回航
作者: peterjoe    時間: 2010-1-21 10:15

引用:
原帖由 bigtits 於 2010-1-21 05:19 發表
第三站:美亞SPA
30minsSPA,30mins上網,30mins食嘢睇電視,淫蟲又起身轉戰第二度,冇按摩埋單一百有找
美亞按摩4 個鐘包自助餐,全日收費都係rmb98,點解ching無做按摩都甘貴@?
作者: gutentag    時間: 2010-1-21 16:45

環島企街女你都敢上, c hing 真勇
作者: bigtits    時間: 2010-1-21 17:20

作者: Wilsonbond    時間: 2010-1-21 21:52

打姨媽...咁大胆...
作者: anticsl    時間: 2010-1-21 23:47

引用:
原帖由 bigtits 於 2010-1-21 17:20 發表

洗下手咪得lor~~~
聲哼哼咁,
我就唔會喇,好拿渣
作者: 輝_輝    時間: 2010-1-22 00:07

thank you
作者: kenhkb    時間: 2010-1-22 23:43

ching 真係(陰敬),一曰走咁多場,仲可以返屋企喂妻
作者: mongping    時間: 2010-1-23 00:22

引用:
原帖由 kenhkb 於 2010-1-22 23:43 發表
ching 真係(陰敬),一曰走咁多場,仲可以返屋企喂妻
跟住喂完妻冇野, 又試心思思, 細佬通知大腦要起行, 所以返轉頭去扯旗嶺執多三劑, 好勁呢!
以上純屬猜測。
作者: 華倫天台    時間: 2010-1-23 01:00

作者: caribbeancoast    時間: 2010-2-19 02:53

夠抵玩喎 , 支持支持 , 我都係美亞友 , hea完出去搵食 ^>^
作者: wetwet    時間: 2010-2-19 10:18

引用:
原帖由 peterjoe 於 2010-1-21 10:15 發表

美亞按摩4 個鐘包自助餐,全日收費都係rmb98,點解ching無做按摩都甘貴賩?
ching美亞既地址係邊呀?我都想去試吓:biggrin::biggrin:
作者: peterjoe    時間: 2010-2-19 12:23

引用:
原帖由 wetwet 於 2010-2-19 10:18 發表

ching美亞既地址係邊呀?我都想去試吓:biggrin::biggrin:
【美亞國際健康水會】 
 地址:羅湖區鳳凰路193號海瓏華苑

Ching,你唔知掂去唔緊要,佢]係交通樓有廠車接送,由交通樓入口一路直行到尾(無需轉灣),水牌寫有"君悅年華美亞國際健康水會",兩間會所同一個老細,廠車共用。好容易搵!

美亞國際健康水會收費: (1) 7pm前埋單rmb88(包兩個鐘中式按摩及大堂項目一個,可以食到中午自助  餐)。
                                   (2) 全日rmb98(包兩個鐘中式按摩及大堂項目兩個,或三個鐘中式按摩及大堂項目一個,自助餐任食)。
作者: wetwet    時間: 2010-2-19 12:34

引用:
原帖由 peterjoe 於 2010-2-19 12:23 發表

【美亞國際健康水會】 
 地址:羅湖區鳳凰路193號海瓏華苑

Ching,你唔知掂去唔緊要,佢懐係交通樓有廠車接送,由交通樓入口一路直行到尾(無需轉灣),水牌寫有"君悅年華同美亞國際健康水會",兩間會所同一 ...
多謝 peterjoe 兄詳細資料:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:
作者: babycry1    時間: 2010-2-19 15:04

美亞樓面服務最差:icon9.gif:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0