標題: 再落"味精" [打印本頁]

作者: 黑客    時間: 2010-1-7 09:45     標題: 再落"味精"

放完假期心情特別靚,心思思想做個健康出火;於是打電話去「味精」搵No.*^做預約。
泊好車,就在新刀單貴軒食晚飯,然後行過去對面「味精」,沖完涼直接入房。不久No.*^就敲門入來,依然保持住禮貌笑容,令人看到心情愉快!
邊按邊聊天,說起上次佢介紹的No.!!*
她問我服務好不好?
我說:唔錯喎,手勢拍得住妳,後面果part仲同我推咗好耐添!
她問有幾耐?
我說:成45分鐘!
她呵呵大笑,說原來你喜歡耐D!咁好容易啫,等陣幫你耐D出!
我話:算啦,凡事唔好太勉強!(費事無啦啦俾妳整壞副偈喇!)
她忽對我說:你知不知No.!!*她是我什麼人?
我心諗:鬼知咩我不過係個脂粉客之嘛!
她說:她其實是我姐姐!
我話:唔係呱∼如果點妳倆姐妹做個雙飛,想落都幾有趣!哈哈

她問:你要不要試一下?
我表示無任歡迎,於是她馬上打電話。
2分鐘No.!!*就到了,細看之下兩人真有點相像!二人四手,分工合作,一人按頭頸,一人按雙腿,姐妹對我身體似乎好瞭解,力道按位都很準確而到位,可謂各有千秋!我就間唔中偷偷摸佢屁股。雙飛的感覺好唔好呢?就真係見仁見智啦,不過整體而言過程都係好正好舒服的,我一向喜歡享受這種服務!
不過後來……咦!逐漸氣氛有點尷尬喇….!今次去到某些位反而留手!細問之下,原來兩姊妹都沒做過什麼雙飛,姐姐只是貪玩過來應酬一下我而已!
心諗:死啦,呢鑊捉蟲喇,等陣二人四手一條炮點搞呢?真係想起賓周都軟哂!
時間飛逝,好快身體要按都按哂啦,剩餘丁方地方係時候要搞搞佢囉喎!
姐姐在我大腿邊來來回回摸咗幾下,玉手要入唔入褲襠,望住妹妹尷尬咁笑,妹妹就半停手在看著我笑!
而我小弟弟因為怯場,一直捲縮褲襠裡詐瞓!
我諗再咁落去都唔係辦法,盞攪亂檔攤!就話:妳們的雙飛都做完啦,不如咁啦,求其留一個幫我跟埋D手尾啦!
兩姐妹相對笑了笑,如釋重負;最後姐姐自願出去,留低妹妹!
(做人,有時都要為他人留點尊嚴的。)
門一關上,妹妹對我連說不好意思!我說:沒什麼,身上還剩下一個玄關穴位沒打通,麻煩妳好好繼續下去!
她伸了伸舌頭,搓暖雙手,然後先在大腿邊按邊掃,再伸手入褲襠捉雀,輕揉慢撚加倍細心呵護,小弟弟剛受了驚嚇,是需要長一點時間才會茁壯成長的!她見時機成熟隨即拉下短褲,倒了半手BB油輕巧搓揉,已進入狀態鋼一樣硬的小弟抖起來,基本上我下面各部位都打掃得好仔細,過程像一幕慢動作,快感不住延伸(超正!)……. 時間彷彿停下來!
她取了幾張紙巾放在一旁,對我說;時間差不多了,夠了嗎?
我一看時間,推了超過45分鐘了!真係快樂不知時間過!
我說了夠啦,她就轉了手法,手掌柔中帶剛,上下套弄的力度恰到好處,將體內快感逐漸引導上升……………..逐漸加速…………引爆!
感覺非常之好!
埋單連小費當然有點貴,雙飛嘛!嗯,反正今天心情好!
作者: linwanbobby    時間: 2010-1-7 10:41

i admire your experience, ching.  can you tell me the name and where is 味精?
作者: hokw    時間: 2010-1-7 11:07

師兄冇話用了?錢呀, 雙飛我會分两次
作者: mch17    時間: 2010-1-7 11:10

ching 對呢間野都幾長情 ...:good2:
作者: 黑客    時間: 2010-1-7 12:58

引用:
原帖由 hokw 於 2010-1-7 11:07 發表
師兄冇話用了?錢呀, 雙飛我會分两次
三舊幾啫;
我都同意你講的!
作者: 黑客    時間: 2010-1-7 13:01

引用:
原帖由 mch17 於 2010-1-7 11:10 發表
ching 對呢間野都幾長情 ...:good2:
你咁心水清嘅!
這場我最近的確去多咗,仲好喜歡點這兩個技師!
今次因為無意間搞個似是而非的雙飛,哈哈~得啖笑!!:biggrin:
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-7 13:34     標題: 回復 1# 的帖子

經師兄之前介紹,我都試過!!*兩次。

正骨按得很好。好用心機。抵讚!

不過part 2 就無師兄講得那麼正啦。

佢話怕人見到(當期成日有KO查牌),所以都唔敢攪得好明顯。

結果第二次去(第一次去無攪到part 2),佢死chock,死chock。結果出唔到。

洗涼還不知大件事。返到家企(兩個鐘後),大鑊啦。細佬包皮腫左一半,當時見到嚇死。

好彩過左一兩天,細佬回復細細粒。

**去兩次,*^都上緊鐘。

下次一定要試。

回來比返報告師兄。
作者: lungsz    時間: 2010-1-7 14:00

good place, but the price little bit high than LDF
作者: 黑客    時間: 2010-1-7 14:20

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-7 13:34 發表
經師兄之前介紹,我都試過!!*兩次。

正骨按得很好。好用心機。抵讚!

不過part 2 就無師兄講得那麼正啦。

佢話怕人見到(當期成日有KO查牌),所以都唔敢攪得好明顯。

結果第二次去(第一次去無攪到part 2) ...
吓!咁大鑊!咁就真係唔X掂! Sorry!
咦佢技術唔應該咁喎!
上次同我做(只係一次!)真係好正,好耐!
NO.*^就做過兩次,保持超水準,你可以試下佢!
作者: gutentag    時間: 2010-1-7 15:21

"味精"真係無頭緒.....
作者: franktahk    時間: 2010-1-7 15:57

"味精"比啲題示好喎黑客Ching
作者: ckhuen    時間: 2010-1-7 16:54

作者: 深圳謝拉特    時間: 2010-1-7 17:30

師兄可否pm電話, 同埋講講價錢小費
作者: rayhk    時間: 2010-1-7 19:27

咁你駛唔駛比兩份錢?
作者: 黑客    時間: 2010-1-8 09:38

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2010-1-7 17:30 發表
師兄可否pm電話, 同埋講講價錢小費
公司電話:82200966
條數係咁計:
一個囡囡4個鐘,另一個計3個鐘,用優惠推廣價錢100四個鐘+三個鐘=$175
小費:妹妹勤力包打通玄關給$150,家姐半路縮沙給基本$60
合共:$385(人仔)
作者: pantsu    時間: 2010-1-8 10:38

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 09:38 發表

條數係咁計:
一個囡囡4個鐘,另一個計3個鐘,用優惠推廣價錢100四個鐘+三個鐘=$175
小費:妹妹勤力包打通玄關給$150,家姐半路縮沙給基本$60
有冇話要係會員定係推廣價做到幾時 ?
作者: 黑客    時間: 2010-1-8 10:55

引用:
原帖由 pantsu 於 2010-1-8 10:38 發表

有冇話要係會員定係推廣價做到幾時 ?
我最初同朋友都係睇到佢做推廣至入去,我唔係會員!
至於推廣做到幾時就無問過!
不過據講是可以咁做法:
4個鐘,搵兩位技師一齊按兩個鐘,都係收一舊!
正骨小費咪各俾$40-50,咁就可以過下正骨雙飛癮!:biggrin:
作者: joe98    時間: 2010-1-8 11:30

黑客兄是鬼鼠机擁護者呢....如果床尾機一part 都双飛吾知會点尼?
作者: franktahk    時間: 2010-1-8 11:39

引用:

條數係咁計:
Ching好似會計、系咪次次用筆記底架、重有埋算式好惦呀:victory:
作者: 黑客    時間: 2010-1-8 11:54

引用:
原帖由 joe98 於 2010-1-8 11:30 發表
黑客兄是鬼鼠机擁護者呢....如果床尾機一part 都双飛吾知會点尼?
床尾機一part 都双飛計落幾"融"架!
我其實喜歡做全套,但呢間場開大的配套就唔太掂!
作者: 黑客    時間: 2010-1-8 11:56

引用:
原帖由 franktahk 於 2010-1-8 11:39 發表

Ching好似會計、系咪次次用筆記底架、重有埋算式好惦呀:victory:" />
出來玩,心水清好緊要!
作者: pantsu    時間: 2010-1-8 12:17

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 10:55 發表

我最初同朋友都係睇到佢做推廣至入去,我唔係會員!
至於推廣做到幾時就無問過!
不過據講是可以咁做法:
4個鐘,搵兩位技師一齊按兩個鐘,都係收一舊!
正骨小費咪各俾$40-50,咁就可以過下正骨雙飛癮!:biggrin:
咁即係分開兩位技師按, 每人按兩粒鐘都應該得 ?
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-8 13:07     標題: 回復 9# 的帖子

信師兄,

試完比報告。
作者: 黑客    時間: 2010-1-8 13:11

引用:
原帖由 pantsu 於 2010-1-8 12:17 發表

咁即係分開兩位技師按, 每人按兩粒鐘都應該得 ?
我沒試過,聽技師講係應該可以!
總之,你一個匙牌,唔怕麻煩,四個鐘搵4個技師都得!
作者: pantsu    時間: 2010-1-8 13:19

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 13:11 發表

我沒試過,聽技師講係應該可以!
總之,你一個匙牌,唔怕麻煩,四個鐘搵4個技師都得!
唔該晒
作者: 深圳謝拉特    時間: 2010-1-8 16:51

引用:

條數係咁計:
按兩粒鐘加起機得唔得? 按四粒鐘真係人都散
作者: 好淫一個    時間: 2010-1-8 22:36

引用:
原帖由 joe98 於 2010-1-8 11:30 發表
如果碌野有成尺長,D女女咪可以玩點指兵兵咁,一齊幫你打出黎.
作者: 黑客    時間: 2010-1-9 07:52

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2010-1-8 16:51 發表

按兩粒鐘加起機得唔得? 按四粒鐘真係人都散
兩個鐘係正價,要收$78!
最抵係四個鐘收一舊!
咁當然可以按兩粒鐘加起機啦,你係老細嘛!
作者: 黑客    時間: 2010-1-9 07:59

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-1-8 22:36 發表

如果碌野有成尺長,D女女咪可以玩點指兵兵咁,一齊幫你打出黎.
咁玩就浪費咗D!自己又唔係北海油田要齊齊泵!
作者: 1mongkok    時間: 2010-1-9 18:28

Ching, the most important point is you enjoy this journey & have a good memory, spending a little bit more is acceptable if it is worth,
作者: 黑客    時間: 2010-1-11 09:21

引用:
原帖由 1mongkok 於 2010-1-9 18:28 發表
Ching, the most important point is you enjoy this journey & have a good memory, spending a little bit more is acceptable if it is worth,
出來玩其緊要大家開心囉!
國內這類消費基本都是便宜的!
對方做足服務俾自己,小費俾多一,二十,技師已經好開心,下次再搵佢,一定為你更細心做好服務!
作者: 骨總    時間: 2010-1-11 09:36

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-11 09:21 發表

出來玩其緊要大家開心囉!
國內這類消費基本都是便宜的!
對方做足服務俾自己,小費俾多一,二十,技師已經好開心,下次再搵佢,一定為你更細心做好服務!
出得喱玩成日算住多幾十慳二十會好煩 , 玩得咁辛苦唔知為乜
作者: 黑客    時間: 2010-1-11 10:31

引用:
原帖由 骨總 於 2010-1-11 09:36 發表

出得喱玩成日算住多幾十慳二十會好煩 , 玩得咁辛苦唔知為乜
哈哈~對啦,我要的是服務,過程最緊係彼此要開心!俾多D好合理.
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-11 15:16     標題: 回復 33# 的帖子

星期六再去味精!

都係試唔到86。再比多次機會118。

part 1 依然好正。好有心機。(中女就有這種服務啦)

part 2 :佢話唔係好想做。因為好驚又再失敗。(我當然投訴左佢啦)

結果.......我就可以手多多。上山可以深攀,下面只可以隔紗。(著左褲,好難深探穴洞)

今次佢溫柔左好多,用左好多時間。結果..........送多幾部車,都係出唔到。

無計,下次一定要試86。睇下係我問題,定係其他問題!

臨走,技師可能真係好唔好意思,居然比我熊抱+濕車。

ching,借問句,去這類場,通常有無得手多多(當然唔可以同深記那些場比啦)。

雖然今次part 2 失敗,依然覺得這個場抵試。

此場最敗筆係夜晚無車去皇崗。
作者: 腸仔文    時間: 2010-1-11 15:25

作者: lilibuttket    時間: 2010-1-11 22:28

c兄可曾有報告與眾分享
作者: 黑客    時間: 2010-1-12 08:50

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-11 15:16 發表
星期六再去味精!

都係試唔到86。再比多次機會118。

part 1 依然好正。好有心機。(中女就有這種服務啦)

part 2 :佢話唔係好想做。因為好驚又再失敗。(我當然投訴左佢啦)

結果.......我就可以手多多。上 ...
你直接上去搵86,好多時會食白果,要預約大家夾時間!
鬼鼠機都可以摷下身嘅,只要技師覺得無問題!
你咁好野嘅,睇來下次再搵118咪可以又摷又咀,應該可以升空啦!:biggrin:
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-12 16:38     標題: 回復 37# 的帖子

鬼鼠機都可以摷下身嘅,只要技師覺得無問題!

甘,其實鬼鼠機都幾過癮。

偷偷摸摸feel。

下次就預約86。
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-12 16:42     標題: 回復 36# 的帖子

之前都有在其他ching的話題,討論過下經驗。

鬼鼠機,邊有報告好寫呢!點同港濠.....等邪骨場比呢!

若果ching要我出,等我試完86先啦!
作者: 黑客    時間: 2010-1-13 09:03

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-12 16:42 發表
之前都有在其他ching的話題,討論過下經驗。

鬼鼠機,邊有報告好寫呢!點同港濠.....等邪骨場比呢!

若果ching要我出,等我試完86先啦!
上星期我約唔到86,就搵上次我朋友經紀陳件229,樣子有 D似翻版呂珊,手骨幾好,是傳統中式,未試過咩叫做傳統中式,最直接搵佢做一次!當然都一樣有起機,推屁股手勢幾好,偷桃,指插菊門,呵呵,幾頂癮!
作者: blackeagle    時間: 2010-1-13 10:52     標題: 回復 40# 的帖子

229似翻版呂珊 ?
咁係中女啦
啱我喎     :_n9:
作者: 黑客    時間: 2010-1-13 11:13

引用:
原帖由 blackeagle 於 2010-1-13 10:52 發表
229似翻版呂珊 ?
咁係中女啦
啱我喎     :_n9:
好中果隻!
所以佢會自動調暗房內的燈光!
單是服務,真係可以一試!:good2:
作者: 骨總    時間: 2010-1-13 15:10

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-13 11:13 發表

好中果隻!
所以佢會自動調暗房內的燈光!
單是服務,真係可以一試!:good2:
攪到我亦想去試 , 如果係明鼠唔會去試 , 必定要係鬼鼠o個種feel
作者: joe98    時間: 2010-1-13 17:06

i like 鬼鼠 too....因我也很鬼鼠
作者: 黑客    時間: 2010-1-13 19:39

引用:
原帖由 骨總 於 2010-1-13 15:10 發表

攪到我亦想去試 , 如果係明鼠唔會去試 , 必定要係鬼鼠o個種feel
你老哥去建議搵No.*^,我認為佢水準最好!:good2:
作者: 88bar2010    時間: 2010-1-13 21:45     標題: How much? How long?

Ching 三舊幾指雙飛港式?  
有冇好的囡囡介紹?:cool:
作者: 夜鬼    時間: 2010-1-14 04:47

引用:
原帖由 88bar2010 於 2010-1-13 21:45 發表
Ching 三舊幾指雙飛港式?  
有冇好的囡囡介紹?:cool:
鳳凰港式雙飛咪298lor
作者: 黑客    時間: 2010-1-14 08:44

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-1-14 04:47 發表

鳳凰港式雙飛咪298lor
正確!去呢間場仲多選擇啦!玩得盡好多!
作者: blackeagle    時間: 2010-1-14 10:26     標題: 回復 48# 的帖子

靓女又多               :_n9:
至驚比佢地玩死喎        :biggrin:
作者: 黑客    時間: 2010-1-14 10:53

引用:
原帖由 blackeagle 於 2010-1-14 10:26 發表
靓女又多               :_n9:
至驚比佢地玩死喎        :biggrin:
你去到呢D場就係老細,又點會俾囡囡玩死呢?
只有自己玩死自己啫,你話係咪??:biggrin:
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-17 16:22     標題: 回復 45# 的帖子

*^返左鄉下。

結果都係找返118。今次佢居然話唔敢攪第2part,驚又起唔到機。唔夠膽賺我的小費!

哈哈。
作者: 黑客    時間: 2010-1-18 10:12

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-17 16:22 發表
*^返左鄉下。

結果都係找返118。今次佢居然話唔敢攪第2part,驚又起唔到機。唔夠膽賺我的小費!

哈哈。
我剛打電話問過,No.86沒有回老家啊,你聽誰說的?
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-18 10:49     標題: 回復 52# 的帖子

當然係接電話,前台D姐姐仔啦!

::
作者: 黑客    時間: 2010-1-18 13:37

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-18 10:49 發表
當然係接電話,前台D姐姐仔啦!

::
唉!真係烏X啄啄!
作者: 黑客    時間: 2010-1-19 09:11

昨天因為 ilovethisgame 兄關係,打電話去[味精],見86有空,順便約佢鐘.
今次完全正骨,我同86講:只是有D攰過來搵你鬆鬆肩膊!
閒談間佢話有熟客見到有人在網上寫她,問我有沒有看過?(我寫的推介從來沒向當事人透露,費事佢地以為我想搵佢著數啦!)
我說我不知是什麼網站.
她說有熟客看了不喜歡,說那些是咸濕客人!
我當堂俾佢吹脹!
自問我都好克己無大肆搜掠,只是最初有一兩下隔衫掃胸一兩野啫,都係限於技師推油時段,後來都沒有了!
因此,那位熟客可以放一百二十個心了!
作者: ilovethisgame    時間: 2010-1-19 14:12     標題: 回復 55# 的帖子

我無記錯,黑客師兄以前的報告,都只係講述技師的手技,從來無話自己手多多呢!

老實講這個場,唔係港記式邪骨場,就算手多,都唔會好離譜。

死啦!唔知有無人同.....講呢!

下次佢問我,我點答?
作者: 黑客    時間: 2010-1-19 14:29

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-19 14:12 發表
我無記錯,黑客師兄以前的報告,都只係講述技師的手技,從來無話自己手多多呢!

老實講這個場,唔係港記式邪骨場,就算手多,都唔會好離譜。

死啦!唔知有無人同.....講呢!

下次佢問我,我點答?
點答?
咪推得一乾二淨囉!
話果條粉腸肯定唔係我!
最重要,你老哥係客官,又係點佢鐘,仲問咁多做乜春呢?:biggrin:
作者: waichungwong    時間: 2010-1-21 14:41

THANK YOU THANK YOU FOR REPORT

pm警告左你仲係咁樣

(01):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!
(08):如不聽版主勸喻,甚至向版主作出挑釁行為,違者可被扣分/禁止發言或禁止訪
      問而不作事前通知!
(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0