標題: 新手KHO一試 [打印本頁]

作者: kcy311    時間: 2009-12-28 21:42     標題: 新手KHO一試

第一次去KHO, 看左好多CHING的貼, 決定叫!)^
等左大半個鐘, 有D唔HAPPY的啦, 不過見到真人都好OK, 順番..
而且她好好傾, 有D FEEL啊, 個人喜歡有交流, 不喜勿刁..
正題:
PART 1: OK, 一路吹水, 一路按..
PART 2: 樣樣做到足...詳細都是個D (下刪100字).
有機會的再試..

(原諒新手, 不知如何寫).
作者: dyboy    時間: 2009-12-28 22:43

c兄她上早班定晚班
作者: 好淫一個    時間: 2009-12-28 23:11

支持第一帖

不過好似精簡左d
作者: Mars    時間: 2009-12-28 23:37

新手咪慢慢黎囉, 放膽去寫就得咖喇.
作者: ieong007    時間: 2009-12-29 15:58

引用:
原帖由 Mars 於 2009-12-28 23:37 發表
新手咪慢慢黎囉, 放膽去寫就得咖喇.
是的是的 !! 放膽去寫 la, 但是,details D law, such as her service ……

作者: stevemakmak    時間: 2009-12-29 20:25

引用:
原帖由 kcy311 於 2009-12-28 21:42 發表
第一次去KHO, 看左好多CHING的貼, 決定叫!)^
等左大半個鐘, 有D唔HAPPY的啦, 不過見到真人都好OK, 順番..
而且她好好傾, 有D FEEL啊, 個人喜歡有交流, 不喜勿刁..
正題:
PART 1: OK, 一路吹水, 一路按..
PART  ...
去多d,試多幾個吾同技師啦...
慢慢就會有所體會...之後寫都吾停手呀 (個人感受...)
作者: sznewboy    時間: 2009-12-30 13:52

作者: mch17    時間: 2009-12-30 16:32

雖然簡短左 d, 第一次寫就比 d 支持你啦!
作者: dog2dog22002    時間: 2009-12-31 18:43

第一次是差不多
作者: babycry1    時間: 2009-12-31 18:53

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-12-29 20:25 發表

去多d,試多幾個吾同技師啦...
慢慢就會有所體會...之後寫都吾停手呀 (個人感受...)
多d,試多幾個唔同骨場好d
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-1-1 02:00

ching 詳細0的好喎....

例如女女OUTLOOK  如何, 大波細波, 有沒PINK LIN..

PART 2, RPP 點, BM又點??  HJ 手勢又點呢???  有沒得車, 有沒得打井..??  女女熱情定COOL??

同埋CHING 你自己既感受如何都可以寫唔少野啦.....:biggrin:
作者: owenowen888    時間: 2010-1-1 02:27

體會體會 第一次是差不多
作者: ckhuen    時間: 2010-1-1 17:08

作者: dyboy    時間: 2010-1-1 18:17

昨日反食!)),改穿t-back有進步不錯
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-1-4 02:11

請問! )) 服務如何???  有沒得車, 有沒得打井, 起機同rpp 掂嗎??

睇相好似好大對波, 唔知波推得唔得呢??
作者: dyboy    時間: 2010-1-7 13:28

!)),ok 我相反由頭車到尾,t-back一定比你打#可能我好彩找過2次都無問題
作者: 暗黑騎士    時間: 2010-1-9 00:22

哦,,,即是仲有希望....
作者: Ray1083    時間: 2010-1-9 01:55

雖然短啲, 第一次!!!!!!我支持你啦!慢慢寫長啲,加油.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0