標題: 28/11處男下海KH寫包膠多多包含 [打印本頁]

作者: biggun    時間: 2009-12-4 19:22     標題: 28/11處男下海KH寫包膠多多包含

上星期六,小弟處男下海北上深圳試人生第一個邪骨。做左少少功課決定去KH。

大約兩點半到,一入去經理LOCKER熱情招呼叫,沖個涼跟住就點左92,要等半個鐘,我就等,因為睇相真係幾索,話晒第一次更係要對自己好D。
時間好快就到,經理帶我上房,女女入來,咦,唔係好同張相,不過唔緊要,係比相更可愛。
第一part唔知好唔好,因小弟無咩dup引,不過女女好落力做足40min,跟住出去囉架生,入反來已是真空狀態。
開似落油去背,波推,講真生理上唔覺好high,不過心理就好過隱,玩左陣就用果凍lam耳同背,PP應該換左手。
前面又係一樣服務,唔錯唔錯。
最後就訓上來攬住來打,因為第一次唔識規矩唔咁進取,只係渣波唔敢錫,真係洩桌!個波真係好好搾,大約33B/C。
下路格手,不過我tum左一倫就可以格底摸好過無。
前後打左20min倒就攪掂,感覺良好。女女出去清潔,叫我自己休息下,點知一去無回頭,夠鐘我自己落反去。BIBI都無講,感覺又差左少少。

時間尚早,同經理講要來多炮!跟住又揀,經理話32好玩得,我話諗下先,點知諗下諗下另一位猛男點左,唉,又洩桌。跟住點左個經理話係靚妹嘅23。
見到真人,靚過張相,好細粒唔知有無1.55M不過個波有C CUP,勁!
Part 1唔講喇,part2 RPP無咁刺激,不過果凍就好玩喇,有果凍DD玩,講真同真賴一樣,無論視覺觸角都一樣咁正,我個細佬即刻變大佬,成為硬漢子!
最後女女上來打機,我今次就上下其手,重車佢耳lin,摸到佢中門大開,最後中指無名指玩打井。摸到井底,真係好過隱,女女反應十足,好多水,佢話唔知佢服務我定我服務佢, 女女話因為我岩岩出過一次,驚我難出先比我玩到咁激。最後互打之中完成今次KH之旅.

第一次出精邪骨同寫report,寫得唔好多多包含。 (92,23都唔差,點解無人出包膠?係咪Ching們留為己用? )
PS我又好想出動,反卓92,我要錫佢個波。又諗點解唔試新女?我又想玩下波爆DD,不過唔知邊度有。

作者: c_edmond    時間: 2009-12-4 19:47     標題: 回復 1# 的帖子

ching運仔幾好, 我好耐之前試過26, 佢都唔比打井, 又無得車, 可能ching靚仔啦! 92就未試過啦, 不過ching有d走寶, 32真係幾正0家, ching你仲話做左功課? 依到32既報告都已經好多啦!
作者: biggun    時間: 2009-12-4 20:00

引用:
原帖由 c_edmond 於 2009-12-4 19:47 發表
ching運仔幾好, 我好耐之前試過26, 佢都唔比打井, 又無得車, 可能ching靚仔啦! 92就未試過啦, 不過ching有d走寶, 32真係幾正0家, ching你仲話做左功課? 依到32既報告都已經好多啦!
32個樣唔係好合眼緣,當時個腦入面只有92哈哈。唔好意思打左,係23先岩.
作者: andy711    時間: 2009-12-4 21:00

ching pm call me thx no.23
作者: stevemakmak    時間: 2009-12-4 21:17

下次記住試#@啦
佢好NICE,好放 ,CHING一定滿意
我出過佢3次報告,吾知CHING有無捧場呢?:smile1:
作者: biggun    時間: 2009-12-4 23:43

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-12-4 21:17 發表
下次記住試#@啦
佢好NICE,好放 ,CHING一定滿意
我出過佢3次報告,吾知CHING有無捧場呢?:smile1:
之前無留意你網名,原來你就係傳說中嘅3Q魔王 ,失敬失敬。睇完D report有D後悔無試32。
作者: 包.脹    時間: 2009-12-5 01:14

你話92早走喎..咁既服務態度重要try again. ching 你都幾豁
作者: mch17    時間: 2009-12-5 11:28

ching 好野,第一次去就黎過孖 Q
作者: biggun    時間: 2009-12-5 17:47

引用:
原帖由 包.脹 於 2009-12-5 01:14 發表
你話92早走喎..咁既服務態度重要try again. ching 你都幾豁
唔係早走,不過係去清潔左耐少少,應該10min都有, 跟住電話響話夠鐘,我就唔等爭取時間開始另一個港式。爬下文發覺羅野耐係KH女女需要改進嘅地方
作者: babycry1    時間: 2009-12-5 20:36

引用:
原帖由 c_edmond 於 2009-12-4 19:47 發表
依到32既報告都已經好多啦!
有唔少恩客幫佢出post
作者: ieong007    時間: 2009-12-6 02:45

個人講 no26 真係几靚女 ga !!
作者: capsonlon    時間: 2009-12-6 03:03

Ching一下海就孖Q
好野:good2: :thumbs_up.gif:
作者: airho1117    時間: 2009-12-7 15:21

作者: jet-jet    時間: 2009-12-7 17:21

處男POST,一定要SUPPORT
咩人,咩身材,咩服務,係無準則,你覺得OK就得啦
人地話好吾等於你覺得係好既,最緊要自己搵到個咁玩既技C就得啦
作者: howantse    時間: 2009-12-10 21:57

人生都有好多第一次ge,支持呀.@^係好正ge. 我都食過佢兩次.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0