標題: 轉貼: 夏威x技師在按摩房跟客人發生性行為當埸被捉 [打印本頁]

作者: hm123    時間: 2009-11-14 00:18     標題: 轉貼: 夏威x技師在按摩房跟客人發生性行為當埸被捉

件事發生在11-11下午,剛好我在旁邊的房間。我在房間的時候己經聽到隔離有一對情侶在e泣,本人見慣不怪,但過了十多分鐘,有一大班人進入他們的房間(服務員、部長、經理)這一刻我才知道是甚麼會是。原來那對男女,男的是港人,女的是技師,她下班後跟客人來消費。最後技師被吵,港人被要脅報KO,最後賠錢了事。
作者: blackeagle    時間: 2009-11-14 10:30

好一對傻瓜.............. 食野又唔知'定’
作者: mch17    時間: 2009-11-14 10:38

會唔會比人老屈呀?
作者: jet-jet    時間: 2009-11-14 10:52

引用:
原帖由 mch17 於 2009-11-14 10:38 發表
會唔會比人老屈呀?
我覺得可能性好大,技C要同客係自己個場搞野,平時上緊鐘都好以搞啦,洗吾洗收左工,又返自己做個場,同個客一齊消費?,明眼人都知你返來搞乜啦,經理點會吾知先?一D都吾合羅輯,一般技C,收左工,如果要同客去玩,按摩都吾會返自己個場,會去其他場玩啦,比我覺得好有捉"黃脚雞"屈水個種FEEL,威記都係機場,你話個經理喊打喊殺我就信,仲話報KO?佢地自己到身有屎,點會報KO咁蠢,擺明就係"大"個條水魚,要佢比錢咱
作者: hokw    時間: 2009-11-14 13:01

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-14 10:52 發表

我覺得可能性好大,技C要同客係自己個場搞野,平時上緊鐘都好以搞啦,洗吾洗收左工,又返自己做個場,同個客一齊消費?,明眼人都知你返來搞乜啦,經理點會吾知先?一D都吾合羅輯,一般技C,收左工,如果要同客去玩 ...
好同意jet-jet兄所見解! jet-jet兄遊歷大江南北骨場, 説得一定冇錯
作者: showing2009    時間: 2009-11-14 13:04     標題: 回復 4# 的帖子

I have the same feeling.  if the js wants to have massage or even something else, they would go other places.  why come back to show everyone she has relationship with the customer.

It must be a trap.
作者: coco198761    時間: 2009-11-14 13:32

篇野好似係香港討論轉貼過來,我覺得唔太合羅輯囉,點會有人會甘當面捉自己人呢,甘做=趕客!

作者: Cheong2010    時間: 2009-11-14 16:23

我都聽過技C講唔可以係場內做,而且有技C嬲收工後在場內消費,但威記係機場?
作者: gutentag    時間: 2009-11-14 20:24

that brother was stupid la.............
作者: ngqg    時間: 2009-11-14 21:17

作者: 夜鬼    時間: 2009-11-15 05:28

可能唔想比條女做衰公司牌頭掛
作者: anthony616    時間: 2009-11-15 11:03

係咪流架
作者: pantsu    時間: 2009-11-15 11:32

呢 d 男人真係冇用, 百幾蚊都比唔起, 慳埋果少少做咩野, 害埋囡囡, 肉酸 !!
作者: 強仔316    時間: 2009-11-16 02:54

聽講夏威X每個月都有任務俾技師
就係要技師自己返去消費一次!
所以技師同客人一齊返去消費一D都唔奇!
作者: 咸魚佬    時間: 2009-11-16 03:12

又會有咁奇凸既任務既
作者: 樂樂    時間: 2009-11-16 05:19

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2009-11-16 03:12 發表
又會有咁奇凸既任務既

作者: jet-jet    時間: 2009-11-16 11:47

引用:
原帖由 強仔316 於 2009-11-16 02:54 發表
又真係幾奇怪既任務
不如叫D技C吾好出糧,比D按摩卷佢,叫佢返公司消費要來扣數啦
作者: coiechan    時間: 2009-11-16 11:48

引用:
原帖由 強仔316 於 2009-11-16 02:54 發表
應該冇可能
c兄晌邊度聽講?
作者: jet-jet    時間: 2009-11-16 11:49

引用:
原帖由 Cheong2010 於 2009-11-14 16:23 發表
我都聽過技C講唔可以係場內做,而且有技C嬲收工後在場內消費,但威記係機場?
據我所知,如果係向西個間"下威而"就係機場來的
作者: Cheong2010    時間: 2009-11-16 16:58

按爪及技C真係每個月要返場消費一次,我經常幫襯但無人嬲我起機
作者: 樂樂    時間: 2009-11-23 06:51     標題: 回復 22# 的帖子

公司揾笨7:icon9.gif:
作者: stanley_525    時間: 2009-11-23 15:41

正所謂
喺度食唔好喺度疴
既然下班
點解唔去爆房
作者: iambig9    時間: 2009-11-24 22:49

喺度食唔好喺度疴...去開房或者去另一間起碼無人認得...

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0