標題: 王朝報告~(簡短)冇相 [打印本頁]

作者: 啊祥    時間: 2009-11-12 22:16     標題: 王朝報告~(簡短)冇相

作者: Mars    時間: 2009-11-12 22:38

皇 朝 去 過 兩 次 , 麻 麻 地 , 唔 會 再 去
作者: 好淫一個    時間: 2009-11-12 22:57

[quote]原帖由 啊祥 於 2009-11-12 22:16 發表
王朝報告~(簡短)冇相
前天晚上我六點九出發,我到了王朝已經八點十,我洗完澡,王朝知客,她帶我到大堂等,我等了半少時,就有一個主任來了,他問我在等什麼,我說不知道,他就帶我房,問我有什麼號碼我說要**或%號,他說**和%返中,我最一個是*%,*%到了,談了兩個字,我問*%有中班,她說是上鍾,跟*%聽了電話,說有事走先,跟著*%給電話主任和**,到了主任,主任說已經上鐘有兩個字,最後**和*%說好了,**約了妹妹吃飯,可不可以早走,我說無關係,最後我和**交換電話號碼,要她電話pm我,我會俾十個人,謝謝!

CHING,恕我理解能力差,究竟你係試左邊個女女,**同%返中,最後要*%,又話*%給主任和**電話,跟住又同**交換電話.又話只比10個人.
真係唔係好明你想講咩. .
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-11-12 23:26

我都唔明師兄up乜,寫完之後做下proof reading好d喎
作者: 腸仔文    時間: 2009-11-12 23:34

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-12 22:57 發表
[quote]原帖由 啊祥 於 2009-11-12 22:16 發表
王朝報告~(簡短)冇相
前天晚上我六點九出發,我到了王朝已經八點十,我洗完澡,王朝知客,她帶我到大堂等,我 ...
引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-12 23:26 發表
我都唔明師兄up乜,寫完之後做下proof reading好d喎
兩位大哥係成年人夠晒分析能力
睇下最後果兩句
驚你地唔問
咁樣仲未明呀
作者: 腸仔文    時間: 2009-11-12 23:37

再比個update既比大家研究下

尋日去左新皇朝..諗住試下 咩 138 全包優惠..
去到皇崗打電話去問有冇房..有ok..話而家黎..問佢係唔係有專車接..係..比左個電話我話有專車接去.. 心諗呢間場配套又幾好..有埋車接
去到都係果d.. 條女 10 號..服務 一般喇..不過不失.. 呢次第 1 次開post 都唔在意講條女
按完留宿過夜.. 無啦啦 應該 5,6 點鍾有人拍門.. 叫我出大廳休息一下.. 係唔係傻..我緊係唔彩佢.. 關門繼續訓.. 大廳點訓.. 都唔緊要啦.. 佢可能多客無房 ..唔怪佢嘈一嘈醒我
今朝埋單.. 多謝$188 .. 什麼所謂的138 全包原來都只係得個講字.. 佢話138 係比羅胡客..188 係皇崗客.. 咁都得? 你理得我邊度黎 ?? 唔同地方黎唔同價都無問題.. 先前唔講聲? 唔問就唔講..埋單先講.. 都唔緊要啦..當我自己搭的士啦..雖然貴d..成 50 蚊..50 蚊既白牌車.. 又要等又要行.. 我一個人都冇所謂.. 今朝諗諗下.. 嘩.. 如果我 3,4 個人.. 坐佢果架所謂既專車.. 咪一人貴 50 成兩舊水.. 坐飛機呀 ?? 自己坐的士就 138.. 坐佢架車就 每人 188 ..

我一次半次 蝕果幾兜 無問題.. 想打係度提醒之後會去既師兄.. 千其唔好坐果架皇崗專車..一個人唔好坐 幾個人就更加唔好坐.. 貴好多.. 請各位留意

呢間場永遠black list.. 寫就寫咩優惠.. 但係有好多 條款又唔講明.. 又要咩衣服費 10蚊..全部都係埋單先知.. 嘩..埋單點知你會唔會話左手打飛機 138 右手268 呀.. 咩都係最後先講.. 玩晒.. !!!

多謝收睇新皇朝 被騙之旅

作者: 好淫一個    時間: 2009-11-13 00:03

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-12 23:34 發表

兩位大哥係成年人夠晒分析能力
睇下最後果兩句
驚你地唔問
咁樣仲未明呀
明晒.AD一則.
作者: Mars    時間: 2009-11-13 00:42     標題: 回復 6# 的帖子

多 客 到 冇 房 ? 吹 到 咁  大, 唔 理 係 咪 AD 都 會 去 , 吹 呀
作者: snake50    時間: 2009-11-13 01:19

明眼人都睇得出是ad..世界上的錢係搵唔哂,不過握握騙騙就無回頭!
作者: 夜鬼    時間: 2009-11-13 04:52

引用:
原帖由 啊祥 於 2009-11-12 22:16 發表
前天晚上我六點九出發,我到了王朝已經八點十,我洗完澡,王朝知客,她帶我到大堂等,我等了半少時,就有一個主任來了,他問我在等什麼,我說不知道,他就帶我房,問我有什麼號碼我說要**或%號,他說**和%返中,我最一個是*%,*%到 ...
點解會148既
作者: 行仔    時間: 2009-11-13 06:01

有10蚊自動計埋比locker仔
你唔比tips佢地坐底收硬你10蚊
同線近幾個月生意插水
所以全線減價
不過全線囡囡也一齊將服務減半另服務水平下降
真正去過既c兄一定知
作者: kodave    時間: 2009-11-13 07:53

作者: 啊祥    時間: 2009-11-13 08:23

作者: 啊祥    時間: 2009-11-13 08:25

作者: 啊祥    時間: 2009-11-13 08:35

作者: 我係廚房仔    時間: 2009-11-13 09:32     標題: 回復 15# 的帖子

點解c兄想有多點人去尼間場玩
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-11-13 09:41

引用:
原帖由 kodave 於 2009-11-13 07:53 發表
呢條友在友台1x1四天前出過報告說點過88的,無理由唔知88上乜野班或者手機電話唔知,因為他又說過會給十個會員的電話號碼的!呢條友講的野信一成都死,而且我覺得呢個會員身份好有問題,請版主檢查下他的IP是不是內地 ...

作者: kenclinv613    時間: 2009-11-13 10:20

引用:
原帖由 啊祥 於 2009-11-13 08:35 發表
,我想有多點人去玩
對你有乜好處
作者: mch17    時間: 2009-11-13 10:20

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-11-13 09:32 發表
點解c兄想有多點人去尼間場玩
可能呢間野佢有份呢!
作者: kenclinv613    時間: 2009-11-13 10:21     標題: 回復 19# 的帖子

米粉定沙河粉
作者: 骨總    時間: 2009-11-13 16:31

引用:
原帖由 kodave 於 2009-11-13 07:53 發表
呢條友在友台1x1四天前出過報告說點過88的,無理由唔知88上乜野班或者手機電話唔知,因為他又說過會給十個會員的電話號碼的!呢條友講的野信一成都死,而且我覺得呢個會員身份好有問題,請版主檢查下他的IP是不是內地 ...
已pm網主
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-11-13 17:08

引用:

作者: jet-jet    時間: 2009-11-13 18:55

算吧啦,有FORUM就有寫手,個FORUM越HIT,就越多寫手混入來,因為人多睇,先有功效,大部份C兄都係明眼人,點會睇吾出呢,又得佢啦。。
作者: kodave    時間: 2009-11-13 19:11

作者: edwinwin    時間: 2009-11-13 19:40

作者: 啊祥    時間: 2009-11-13 21:32

作者: cute_edy    時間: 2009-11-13 22:20

唔知想講乜春的包膠
作者: 好淫一個    時間: 2009-11-13 22:31

引用:
原帖由 啊祥 於 2009-11-13 21:32 發表
我不是玩一個網址,您去香港討論X我已經yip,我有網址已經是高級版主,這個網我是朋友俾我她說好,我先來謝謝!如果不喜歡刪除我名謝謝!
你已是咩網高級版主?咁都寫到個冇人睇得明既REPORT.可能我係見習版主,唔夠高級,睇極都唔明.
刪左你都未必有用,你可以再用第二個.
作者: 啊祥    時間: 2009-11-13 22:51

作者: 64211516    時間: 2009-11-13 23:28

唔明C兄讲咩···好乱~~~·
作者: 夜鬼    時間: 2009-11-14 04:51

引用:
原帖由 啊祥 於 2009-11-13 08:35 發表
因為她按手藝,說話很好,我想有多點人去玩,您每天會不會淨係去一間吃飯,謝謝kodave!
點解想多d人去玩既
引用:
我不是玩一個網址,您去香港討論X我已經vip,我有網址已經是高級版主,這個網我是朋友俾我她說好,我先來謝謝!如果不喜歡刪除我名謝謝!
高級版主d post咁既 大陸嫁?尼度又唔係一言堂 刪除你名冇意思wor
引用:
原帖由 啊祥 於 2009-11-13 22:51 發表
不說,但這個網都不好做,幫您地沒有用,您删除我名,謝謝!
尼個網咩唔好做 兄台講緊乜 幫我地乜野?up乜呀 我係版主咋唔係職員唔係網主呀 冇錢收個個義工尼嫁咋
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-11-14 06:50

引用:
原帖由 kodave 於 2009-11-13 19:11 發表
寫手不是問題,怕的是身份不明的人升級到高級會員來套料!
有道理:good2:
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-11-14 06:55

引用:
乜野個網唔好做 lor尼講既人地桑拿街駛鬼你幫咩 幫你自己賣鱔至掛
作者: pk人王    時間: 2009-11-14 07:58

引用:

作者: 腸仔文    時間: 2009-11-14 09:33

引用:
我有網址已經是高級版主,這個網我是朋友俾我她說好,我先來謝謝!如果不喜歡刪除我名謝謝!
引用:
數字台丫嗎
作者: mch17    時間: 2009-11-14 10:51

數字台的 25 仔?
作者: jet-jet    時間: 2009-11-14 10:57

比人躂穿左係25,即刻發爛渣,
作者: babycry1    時間: 2009-11-15 06:50

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-14 09:33 發表

數字台丫嗎
引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-14 10:57 發表
比人躂穿左係25,即刻發爛渣,   
好多野大家心中有數
最直接了當唔好回等佢沉
廣告唔重要
但係作大脫離現實等於送人去死
所以咁多人憎恨鱔稿報告就係咁解

作者: mingho    時間: 2009-11-15 09:14

有3個更......
點解夜晚9點唔係中間呢 @@
作者: pantsu    時間: 2009-11-15 19:58

引用:
原帖由 kodave 於 2009-11-13 19:11 發表
寫手不是問題,怕的是身份不明的人升級到高級會員來套料!
每一個地方都會有無間道, 呢 d 亦唔係第一日發生既事 !!
作者: lowie516    時間: 2009-11-15 21:49     標題: 回復 33# 的帖子

通常寫手知道自己個台冇力會借座其他台
選擇效應好既台發揮廣告功效達到目的
從而對客戶有個交代
另方面暴露出寫手自己個台再無吸引人之處
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-11-16 13:43

引用:

作者: kodave    時間: 2009-11-16 18:58

作者: 啊祥    時間: 2009-11-16 20:35

作者: yman1028    時間: 2009-11-16 21:16

作者: kodave    時間: 2009-11-17 07:00

作者: 骨總    時間: 2009-11-17 09:35

引用:
原帖由 kodave 於 2009-11-17 07:00 發表
你寫英文一樣無問題,好多會員識睇幫你翻譯!
睇下譯得岩唔岩?

i am a very little boy already go out country read book , thank you talk understand thank you
作者: mingho    時間: 2009-11-17 13:01

引用:
原帖由 骨總 於 2009-11-17 09:35 發表

睇下譯得岩唔岩?

i am a very little boy already go out country read book , thank you talk understand thank you
哩隻港式英文~~~我識睇 @@
如果以後有英文report,最好咁樣出 @@
太英我唔識 @@
作者: kodave    時間: 2009-11-17 13:12

作者: blackeagle    時間: 2009-11-17 13:14     標題: 回復 47# 的帖子

good good 啦    
作者: mark34    時間: 2009-11-17 13:18

引用:
原帖由 骨總 於 2009-11-17 09:35 發表

睇下譯得岩唔岩?

譯得好好仲岩晒驚嫲:good2:
作者: blackeagle    時間: 2009-11-17 14:31     標題: 回復 44# 的帖子

係咁啦,.......................你寫英文, 骨總幫你翻譯, 掂晒  

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0