標題: 羅湖與方向村天氣報告 [打印本頁]

作者: newbie    時間: 2009-11-12 01:20     標題: 羅湖與方向村天氣報告

見有時間,返深圳走走,羅湖出閘,已經是下午三時多,行去羅湖村睇下,未行到去,響香格里拉附近已經有幾個龜婆問要唔要女,唔通而家嚴打完左,所以會咁明目張膽:_n12:

唔理龜婆,自己行入村,睇落得10條女都無,龜婆同女既數目差唔多,d龜婆係咁叫上樓睇女,我無理,因為我真係諗住睇,唔諗住叫。睇完走人,向方向村出發

去到方向村,行入小巷,見到好多封條,睇真d,原來係羅湖KO來了查封,仲有少量舖頭有開,女好少,不過都比羅湖村來得多,而且質素亦明顯比羅湖村來得好,夾埋應該多過10個,d龜婆亦無以前咁拉人,只係細細聲叫上樓上女。睇完天氣,走人按個正骨(請另看帖子)

按完正骨又去返方向村,已經八點幾,情況比下午更差,女少左,質素亦差左,再去返羅湖村睇下,五隻手指數得晒,看來天氣仍不佳,各兄弟小心為妙
作者: 樂樂    時間: 2009-11-12 01:27

深圳還好東莞死到直拉到趴街
作者: 五姑娘    時間: 2009-11-12 08:54

Thankyou for sharing !!!
作者: mch17    時間: 2009-11-12 10:45

風暴期間,各位兄弟小心行事!
作者: hokw    時間: 2009-11-12 12:41

深圳是一个小小的風暴, 未到大風!
作者: didit    時間: 2009-11-12 13:17

引用:
原帖由 樂樂 於 2009-11-12 01:27 發表
深圳還好東莞死到直拉到趴街
聽講東莞個邊好多塲都門喎
作者: Tony-lonely    時間: 2009-11-12 16:49

作者: babycry1    時間: 2009-11-12 20:15

引用:
原帖由 didit 於 2009-11-12 13:17 發表

聽講東莞個邊好多塲都門喎
係全部冚旗
作者: ngqg    時間: 2009-11-12 21:39

作者: 行仔    時間: 2009-11-13 06:03

引用:
原帖由 newbie 於 2009-11-12 01:20 發表
見有時間,返深圳走走,羅湖出閘,已經是下午三時多,行去羅湖村睇下,未行到去,響香格里拉附近已經有幾個龜婆問要唔要女,唔通而家嚴打完左,所以會咁明目張膽:_n12:

唔理龜婆,自己行入村,睇落得10條女都無, ...

作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-11-13 17:13

引用:
原帖由 newbie 於 2009-11-12 01:20 發表

唔理龜婆,自己行入村,睇落得10條女都無, ...

作者: jet-jet    時間: 2009-11-13 18:37

連東莞都要拉閘,應概風力都好強勁下,要留意下天氣報告,先好出門北上,免得中招就有排受
作者: edwinwin    時間: 2009-11-13 19:44

作者: mch17    時間: 2009-11-13 21:36

東莞已經打緊大風,睇黎深圳都唔會置身事外,呢排大家玩住正場先 la ....
作者: 好淫一個    時間: 2009-11-13 23:29

引用:
原帖由 hokw 於 2009-11-12 12:41 發表
最驚大風到既時候係你同女女係床除清光既時候.
作者: hm123    時間: 2009-11-13 23:40

Thankyou for sharing :good2:
作者: ieong007    時間: 2009-11-15 00:53

引用:
原帖由 hokw 於 2009-11-12 12:41 發表
c hing, 個風几時走 ar
作者: 樂樂    時間: 2009-11-23 07:01

方向村太複雜去唔過
作者: stanley_525    時間: 2009-11-23 15:36

多謝CHING報告
唔知深圳機場有冇打風?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0