標題: 3Q魔王佑來了!兩舊一新囡,新囡囡有性格!好野! (Kho post 不喜別進!) [打印本頁]

作者: stevemakmak    時間: 2009-11-10 14:30     標題: 3Q魔王佑來了!兩舊一新囡,新囡囡有性格!好野! (Kho post 不喜別進!)

小弟尋日中午獨闖主場!本身想去時光倒流試下其他囡!雖然話個場舊D,亦霉霉爛爛!但吾想成日kho!
一心想搵痴女!* 點知打去問 ,話佢請長假返老家!頂:_n11:  
唉!唯有下個月再先再搵啦! (話說她的豪放程度難以置信!)期待中...:_n8:

小弟真的想去其他場!但其他場真係吾湊米氣!
有D價錢平,但囡囡服務不全面性,吾夠放:icon9.gif: (當然亦有D珍品壓場啦!但有幾可抽中正野呀!)
有D價錢差吾多,個場大D,清潔D,囡囡卻無太大驚喜!:icon9.gif:
可能小弟偏愛,KHO價錢不是太貴!差不多每個星期都有新囡囡!當然不是全部樣正!
但總比其他場 "成日都係個D" 好呀!         
KHO近來好似俾CHING們投訴: 好好生意,但亦因此而服務水平下降!可能因為甘,CHING少來KHO!
尋日我係KHO!班經理烚熟狗頭甘!好主動SERV我! !
四個經理返工!無見到經理當客人隱形的情況!好快就可以帶到CHING上房:thumbs_up.gif:
拿!甘先係呀嗎!我開心時你好生意!,何必撩起街街班CHING 把火呢!
請原諒小弟前提太長啊!

CALL 鐘#@,去到大堂坐下先,心痕睇相,嘩!新囡囡吾錯WOR!陣間再算!
大堂有CHING想點#@,但小弟已做CALL 鐘!:smile1: 希望他下次試到啦!佢好似好失望甘!SORRY 啊!
#@近排紅左好多,報告亦不少 (小弟亦有 )
但佢真係值得出報告!試過的CHING...不用給你們形容!
提及囡囡人氣急昇!囡囡話吾覺!搵親都係舊客!
(未試既CHING要快啊!真係好好FEEL架!吾信我都信下出左甘多篇報告既威力呀!)
囡囡服務依舊無得彈!仲扮吾認得我,形做氣分!
但可能服侍ching 們太落力,波波有D痛! 所以佢SKIP body推!無所謂!
囡囡甘好服務!應該體諒下!囡囡笑容十足!夠放!咀到無停!仲著 T-back 好性感呀 叫我今日吾好除底底!
欣賞下佢著T-back時個籮 幾正!好好玩,女友feel特強!爆出時好爽!
囡囡用私家消毒濕子巾清潔小弟弟!好體貼啊!最後抱著佢再吹陣水!
做完我,佢再上call鐘!嘩 睇來下次要早D caLL佢!      紅牌在望!                          依然俾佢:97分

見老相好(!甘快再返早,會一會先! #@話佢有CHING投訴!吾通佢"恃寵生嬌"!:icon2:
問佢本人,原來真係有投訴!話吾係個個客都可以做到甘放!
客人見報告甘寫!以為可以甘!點知囡囡格手拒絕!導致投訴出現!
唉!慨嘆CHING骨運痳痳! 囡囡亦可能心情低落!誰對誰錯何必執著!
其實試試其他新囡囡,可能有意想不到既收獲
小弟吾高吾帥!但油腔滑調!舊相好們俾我逗到好開心!氣氛好好!連底底都俾我除埋
其實CHING 花D心思 逗逗囡囡,大家都開心D!亦令囡囡投入度提昇!
囡囡叫我試下佢既雙蛋挾腸!超正!佢波好大,小弟弟好舒服!但小弟要手打先爆得出!
她清潔小弟弟的技巧要注意!不可把子巾殘留於小頭上:icon9.gif::thumbs_down.gif:                                     私人感情俾:96分

本想走人!但阿才經理 hard sell一批新囡囡,但早上得一件 !)) 號 ,其他返夜!幾正都無用啦:_n11:
!))吾係好想試,睇相個樣怪怪,但對波吾錯!
阿才好野!18:00 call件返夜既新囡返來!睇相吾錯! cup 手波,叫我等,好快到,唉!等左35分鐘!
囡囡 !)^ 以前係金big做JS!手骨推油一般! 33C CUP手波,胸形幾正!有彈性!囡囡非常有禮!
她因為知道第一次見我,所以係屋企先沖涼化妝!所以遅左D!希望我原諒!
佢話女性整理儀容代表尊重自已亦尊重別人!佢話:你都吾想同個甘醜既技師上鐘啦!
她的談吐擧止比一般技師優雅!好有禮貌!討厭別人講粗口!
囡囡喜歡看電視!投其所好, 與她討論"宮X計"
起初以為囡囡如此優雅!應該吾放!睇來要落D功夫啦!
加上佢話自己曾經因為不喜歡客人而黑臉,
客人話不再找她,佢竟然話"最好不要再來,上你鐘好難受呀!  真係有性格!佩服佩服!:thumbs_up.gif:
小弟亦怯一怯!陣間車佢,咀LING ,打井等...可能無行啦
出乎意料!她RPP和波推時.問我舒吾舒服,有無感覺,好在乎我既感受:thumbs_up.gif:
講真,RPP還可以,但波推始終不能與!*  (!   ((  相比, 始終人家波波比妳大得多,感覺差太遠!
囡囡話想整大D!令客人高興D,如果佢真係甘做,本人不返食! I hate 假狗!:_n11: ,
佢波推時太用力,可能想張勤補拙!彌補波細缺點!想我興奮d,但真係無feel!
佢既誠意我收到,加分!:thumbs_up.gif: 可能新學jelly賴蕉!技術有待改進!:icon9.gif:
囡囡出奇地放!可咀幾野,咀lingling,摸井,但不能深入!總比我預期中好!:thumbs_up.gif:
囡囡打jj手法吾錯,加上懂得利用煽情說話,令小弟興奮不己! 順利爆出!      但好累呀
囡囡普遍洗手好耐,加上攞筆攞單!但呢個超快,兩分鐘!
佢話想快d見到我!所以連單都吾記得攞!亦係第一次如此胡塗!仲話我令到佢心神彷彿!電到佢!
佢話同我上鐘好開心!俾佢整體感覺良好!很喜歡我!     今天骨運吾錯! :victory:
ching如果要試呢個囡囡要注意!     她比較有性格!未必會對個個客都係甘!可以好優雅!但亦可以很串!
小弟未必返食!                                                                                             有待發掘,俾佢:90分

HKD:660 ( 唉!受吾著誘惑!再次三Q!下次會忍手!因為花費太多,對身亦不太好!
                 下次決定帶有限金錢!壓制自己!)            

PS:up date左新囡囡D相, 見 @@  *^  樣吾錯:_n9: ,試到時必然同CHING們分享!:_n8:

作者: evercell    時間: 2009-11-10 14:44     標題: C兄我怕你日後要看醫生吃偉哥才能出到野!有時候真是服了你,你是萬中少一的人了

C兄我怕你日後要看醫生吃偉哥才能出到野!有時候真是服了你,你是萬中少一的人了
作者: coco198761    時間: 2009-11-10 14:58

一日幾個鐘內出3野,其實幾辛苦架
作者: cute_edy    時間: 2009-11-10 15:46

ching 一起出三Q,Happy 都變成唔 happy
作者: evercell    時間: 2009-11-10 16:49     標題: 以後稱呼C兄叫:三哥!三哥非你莫屬了!

以後稱呼C兄叫:三哥!三哥非你莫屬了!:victory:
作者: yman1028    時間: 2009-11-10 17:03

作者: jet-jet    時間: 2009-11-10 17:41

我後生果時都好以一日3Q,不過係同女友做,吾係食機餐
返正C兄有能力,有需要,先做到3Q,玩得開心就得啦
作者: mch17    時間: 2009-11-10 17:57

嘩!最近好多 report 都係雙晌炮甚至 3 晌炮,你地真係勁!
作者: 好淫一個    時間: 2009-11-10 22:07

CHING好勁呀,可以幾個鐘內出3次,性慾超強,你女朋友頂唔頂得順.
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-11-11 00:44

有女朋友點可以甘玩呀, 萬一返去, 女友要交功課咪大鑊????

師兄真係精力過人, 一次半次都話, 次次如是...勁!!!  港記應該當你VIP, 俾多0的優惠你先岩啦....
作者: anthony616    時間: 2009-11-11 04:54

3q
不如去開大
作者: ieong007    時間: 2009-11-11 14:03

開心就得啦..........right !
作者: snake50    時間: 2009-11-11 15:13

引用:
其實試試其他新囡囡,可能有意想不到既收獲
小弟吾高吾帥!但油腔滑調!舊相好們俾我逗到好開心!氣氛好好!連底底都俾我除埋
小弟絕對認同..女女都係正常人,所以也有情緒..搞搞氣氛包有更多收獲呢!
不過c-hing真係要保重身體呀!
作者: hoifumoson    時間: 2009-11-11 19:38

3q超人,出野勁到振
作者: ahfungzz    時間: 2009-11-12 15:37

(! 回來了, 真係造褔淫民.:good2:
作者: ngqg    時間: 2009-11-12 22:05

作者: hm123    時間: 2009-11-13 01:00

3q
勁~:good2: :good2:
作者: mch17    時間: 2009-11-13 10:38

咁短時間內出 3 野,相對一把年紀的我,只可以講 " 無能為力"了。
作者: edwinwin    時間: 2009-11-13 20:58

作者: johnnyli    時間: 2009-11-13 21:11

廣ho #@ 係新女??去到先睇相又何以call 到鐘??
作者: stevemakmak    時間: 2009-11-14 20:24     標題: 回復 19# 的帖子

既然撞到街街ching
:
SORRY呀,我CALL 了#@ 攪到你點吾到,你一定要試試呀,好正:_n9:
作者: shung1shung    時間: 2009-11-23 15:22

wo! 3Q in one progress, very strong and powerful wor ching.
作者: henry_717    時間: 2009-11-28 01:13     標題: 回復 1# 的帖子

c hing 3 Q 正la

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0