標題: 港Ho 第一次 no.( [打印本頁]

作者: snake50    時間: 2009-11-7 02:28     標題: 港Ho 第一次 no.(

話說這是小弟第一次到港ho試試...因為聽見好多ching 好平!
此終第一次到這場,所以在forum做了功課!帶定貓紙..原先第一目標no.30.但部長說她已走了!因為太cool.有好多客投訴!
第二目標91..返夜..22..返夜..我對部長說第一次過來..一定要整件好的,唔係無下次!他介紹no.#..但我說要高同大波波,跟手就力
推薦no.( 給我..
到房見真人,眼前一亮.青春碧人..長腿,小金髮.正合我口味.嘩.馬上吹下水搞下氣氛,好快就可看看波波了,..嘩好pink.形好靚呀.
May be 35"...no.(身材好.好有但性,原來她從小就幫家務農.所以非常健康,ball ball勁結實~~~原全沒有那種我最討厭的豆腐波
呢!亦因為此原因她的手皮比較粗..推油就不太舒服!
第一part都好用心.不過就一般.(可接受)..第二part..都幾好!不過就大力佐..因小弟喜歡小小力馨馨的.跟著我就當下老師教下她
點樣摩lin頭..她很聰明一學就董..好舒服呀..
總括而言,聽話..上下無反抗...還有得車~~還有一樣不好就是她說小弟打得太久..我都是第一次聽見骨女如此說的!!
後生青春就是這樣呢!理解的...不過她又向小弟說我是令她最開心的客人呀...真會討人開心.
臨走時聽她講電話時,與人相約在"難鬼方"玩通頂,因那天那夜是halloween..我多口問她今晚上港仔家可以食飽飽?她就在笑!
順勢問下可否到hk我家和我鬼混下!她就.....說..........我都係吹下水而已...哈哈..
下次要試試no.#先得....
小弟第一次報告,寫得唔好請多見諒!
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-11-7 02:44

<<還有一樣不好就是她說小弟打得太久..我都是第一次聽見骨女如此說的!!
>>

我都成日俾0的女甘講, 衰0的既就話"你甘耐架!!",或者俾說話你聽:"好累呀!!", "打到手軟!"....   好0的既會婉轉0的"你昨晚打過飛機呀??", "你今日好累呀?", 試過一個說:"唔好意思呀, 我手勢唔好, 搞到你甘耐都未出到..." 都幾搞笑...:biggrin:
作者: 小淫蟲    時間: 2009-11-7 09:12     標題: 回復 1# 的帖子

Ching, 你都好多錯別字喎...
不過, 仍感謝Ching分享經歷
作者: jet-jet    時間: 2009-11-7 09:40

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-11-7 02:44 發表

我都成日俾0的女甘講, 衰0的既就話"你甘耐架!!",或者俾說話你聽:"好累呀!!", "打到手軟!"....   好0的既會婉轉0的"你昨晚打過飛機呀??", "你今日好累呀?", 試過一個說:"唔好意思呀, 我手勢唔好, 搞到你甘耐都未 ...
老實講,都係女女既一D恭維說話啦,就如我去開大場,十次有十D女女都話"你好會做呢" "你咁耐架"
係男人都吾鐘意比人話係JOSEPH(早洩)啦,佢話你咁耐,打到手軟,你咁大條,你的弟弟很好看。。。等等。。我覺得都係
講來令你HAPPY,佢地一日見咁多男人,有咩未見過丫,係味?
作者: 1mongkok    時間: 2009-11-7 09:41

wonderful report & good recommendation. Thanks Ching !
作者: pantsu    時間: 2009-11-7 10:36

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-7 09:40 發表

老實講,都係女女既一D恭維說話啦,就如我去開大場,十次有十D女女都話"你好會做呢" "你咁耐架"
係男人都吾鐘意比人話係JOSEPH(早洩)啦,佢話你咁耐,打到手軟,你咁大條,你的弟弟很好看。。。等等。。我覺得都 ...
實係咁講啦, 冇左你地幫親, 佢地食 咩  
作者: joe98    時間: 2009-11-7 10:53

snake 兄, 你試的(仔是否跟Ad pic中(仔一樣??
in pic 好似冇乜波...
作者: cute_edy    時間: 2009-11-7 15:39

係喎,睇相就無乜波,所以次次都唔敢點佢
作者: mch17    時間: 2009-11-7 15:59

引用:
原帖由 snake50 於 2009-11-7 02:28 發表
話說這是小弟第一次到港ho試試...因為聽見好多ching 好平!
此終第一次到這場,所以在forum做了功課!帶定貓紙..原先第一目標no.30.但部長說她已走了!因為太cool.有好多客投訴!
第二目標91..返夜..22..返夜..我對部長 ...
thx ~~~ 第一次出 post 都唔錯啦!

不過學小淫蟲話齋,唔好咁多錯別字就更正!
作者: mch17    時間: 2009-11-7 16:00

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-7 09:40 發表

係男人都吾鐘意比人話係JOSEPH(早洩)啦,佢話你咁耐,打到手軟,你咁大條,你的弟弟很好看。。。等等。。我覺得都 ...
完全認同,咁講都係職業所須!
作者: 788    時間: 2009-11-7 16:21

Heard that no.( was once a 知客 at KH but only for a short while.
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-11-7 16:42

對於我地呢d骨精黎講, 打得耐就梗架啦...唔係咩呀
作者: mongping    時間: 2009-11-8 00:54

個個囡都係咁講啦! 唔通話“老板 乜咁快謝嘅, 唔玩嗱, 未夠鐘喎”。:_n11:
作者: mingho    時間: 2009-11-8 02:42

其實我睇完近排D report,
好似個個都鍾意扮老師教技師咁o既 @@
作者: anthony616    時間: 2009-11-8 06:37

有大食大
作者: ieong007    時間: 2009-11-9 01:23

yes, no 9, 波都平平地, ching good ma ?
作者: coco198761    時間: 2009-11-9 01:38

平平地唔鐘意既,剛剛見到個100波都幾大下
作者: snake50    時間: 2009-11-9 21:38

引用:
原帖由 小淫蟲 於 2009-11-7 09:12 發表
Ching, 你都好多錯別字喎...
不過, 仍感謝Ching分享經歷
是的!小弟只懂打九方...好多字都唔知點打..見諒..
引用:
joe98 :snake 兄, 你試的(仔是否跟Ad pic中(仔一樣??
in pic 好似冇乜波...
我覺得真人青春好多..真人靚D..照片未能顯示她的good shape ball ball !
引用:
788 兄:Heard that no.( was once a 知客 at KH but only for a short while.
唔怪之得她身材是那麼好的呢!!
作者: Dop    時間: 2009-11-9 22:03

引用:
原帖由 snake50 於 2009-11-7 02:28 發表
第二目標91..返夜..22..返夜..我對部長 ...
港HO都198 喎,好平咩?
作者: Mars    時間: 2009-11-9 22:43     標題: 回復 19# 的帖子

波 推 場 黎 講, 港 濠 呢 個 價 OK 啦 .
作者: 龍仔    時間: 2009-11-9 23:32

引用:
原帖由 coco198761 於 2009-11-9 01:38 發表
平平地唔鐘意既,剛剛見到個100波都幾大下
我都見過係幾大仲係近距離
唔係唔想幫囡囡講好說話
不過真係接受唔到
我係用家只想講下感受
講出事實唔覺得自己冇品lor
真人比起相片最少醜樣5倍
塊面d凹凸位勁過月球表面
作者: visionlaulau    時間: 2009-11-9 23:50

相都已經好一般
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-11-10 00:26

引用:
原帖由 龍仔 於 2009-11-9 23:32 發表

我都見過係幾大仲係近距離
唔係唔想幫囡囡講好說話
不過真係接受唔到
我係用家只想講下感受
講出事實唔覺得自己冇品lor
真人比起相片最少醜樣5倍
塊面d凹凸位勁過月球表面
咁至係中肯:good2: 盲目維護反而唔係有品只係自欺欺人:icon9.gif:
作者: henry_717    時間: 2009-11-28 01:18     標題: 回復 1# 的帖子

report夠精彩!!! thx so much

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0