標題: Kong Ho 36D "(!" [打印本頁]

作者: hollywater    時間: 2009-10-26 02:15     標題: Kong Ho 36D "(!"

優点:能說白話,face OK
缺点:肥波大,但下墮,唔可以鍚lin
作者: c_edmond    時間: 2009-10-26 02:54     標題: 回復 1# 的帖子

咁都算report? 係咪簡單左d呢?
作者: Mars    時間: 2009-10-26 02:58     標題: 回復 2# 的帖子

唔係簡單,係好很簡單
作者: 馬大哥    時間: 2009-10-26 08:49

多射c-hing "能說白話,face OK , 肥波大,但下墮,唔可以鍚lin"包膠....
作者: babycry1    時間: 2009-10-26 09:45

作者: 骨總    時間: 2009-10-26 14:13

喱報告詳盡用心  不過仍然感謝 可惜想加分都加唔落手
作者: ahfungzz    時間: 2009-10-26 14:26

試過就寫多幾隻字,清楚d 好d
作者: gutentag    時間: 2009-10-26 15:06

唔可以鍚lin.....好冇癮姐
作者: 1mongkok    時間: 2009-10-26 15:12

She is one of the very hot & red BG in Kong Ho. I afraid she cannot maintain her good services anymore.
作者: s138230444    時間: 2009-10-26 17:40

精簡包腦,唔使試喇,呢個???
作者: 發仔    時間: 2009-10-26 19:46     標題: 回復 1# 的帖子

Kong Ho 36D "(!"
肥波大,但下墮,唔可以鍚lin.....

多得師兄提點,
一直好想試嘅(!,
睇嚟都唔駛試Lu.....
作者: kodave    時間: 2009-10-26 20:22

作者: mch17    時間: 2009-10-26 20:48

雖然簡單左 d, 都要講聲謝謝!

我新手,未去過深圳玩,乜深圳場的技師唔係多數識講白話咩?

如果輪到個唔識白話既,咪要做手語。
作者: coco198761    時間: 2009-10-26 20:52

真攪笑,從來都見過回貼d字仲多過出報告果個人:thumbs_up.gif:
作者: msng79    時間: 2009-10-26 22:24

作者: cute_edy    時間: 2009-10-26 22:32

多謝超精簡包膠
作者: NGKH    時間: 2009-10-26 22:37

唔錫波  很難出 Bor  C HING
作者: c_edmond    時間: 2009-10-27 00:00     標題: 回復 13# 的帖子

咁ching把寶刀幾時會係深圳出鞘呢? 睇埋睇埋咁多report又唔去, 心癢癢都好辛苦遮!
作者: lovewong    時間: 2009-10-27 00:20

ching, 報告太精簡了吧
作者: crazymonster100    時間: 2009-10-27 00:24

ching 可否寫多些少哩
港ho (! 紅名牌來的說
應該不只這些可以寫呢
作者: ahfungzz    時間: 2009-10-27 00:25

引用:
原帖由 kodave 於 2009-10-26 20:22 發表
有冇搞錯,甘都話下墮?她的服裝好細心的,其實去港ho我都唔會錫波,因為有油有奶,而且之前又推過細佬!�
我個人就覺得呢個女女好放, 服務都好用心, 重係超用心果隻, 可以女女一時發揮唔出水準姐.91我支持你.
作者: ieong007    時間: 2009-10-27 14:20

引用:
原帖由 ahfungzz 於 2009-10-27 00:25 發表

我個人就覺得呢個女女好放, 服務都好用心, 重係超用心果隻, 可以女女一時發揮唔出水準姐.91我支持你.
no 91 is in my list too, but more ching said she don't enough open, so put back to pending list, ching she play how opne with you sin ?
作者: pantsu    時間: 2009-10-27 19:26

引用:
原帖由 msng79 於 2009-10-26 22:24 發表
thx for share
你都超過兩年啦, 仲係咁樣回覆 !!  
作者: pantsu    時間: 2009-10-27 19:28     標題: 回復 1# 的帖子

如果呢 d 都叫 report, 我一晚可以寫一百幾十個啦 !!
作者: snake50    時間: 2009-10-28 02:58

(! 試過她的服務真的幾好呀.又無格手格腳..波波又大..她說怕客人太激時會咬她波頭..好痛喎...
作者: Toxic    時間: 2009-10-28 04:18

我都試過(!  ,算係咁啦....斯斯文文唔太熱情...不過上次我車佢時....佢唔係唔比.....佢死都唔申條"利"出黎車....變左我好似用條"利"幫佢洗牙.....
佢好搞笑的...唔比玩乳頭...要你用對手揸佢全個奶的
作者: mch17    時間: 2009-10-28 12:21

引用:
原帖由 c_edmond 於 2009-10-27 00:00 發表
咁ching把寶刀幾時會係深圳出鞘呢? 睇埋睇埋咁多report又唔去, 心癢癢都好辛苦遮!
我都想,奈何隻老虎及到實一實。
作者: joe98    時間: 2009-10-28 12:21

言簡意賅....
(! ok ga....
but kong ho D 女 service 都 好 standard...
即冇驚喜
作者: ciao638    時間: 2009-10-28 18:08

C hing, too simple !
作者: ahfungzz    時間: 2009-10-30 22:44

(!放大假lu< 想死都要等一下了.等等等...............
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-10-30 22:49

你點知佢放大假???
作者: crasymail2u    時間: 2009-10-31 15:02

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-10-30 22:49 發表
你點知佢放大假???
I went on tuesday and had very good service.
She ask me to call her and didi not say she is on holiday.
作者: crasymail2u    時間: 2009-10-31 15:03

BTW, do you know why (! is good at Cantonese?  THe story is so long le!!!!!!!!!!!!!!!
作者: joe98    時間: 2009-10-31 18:10     標題: 回復 33# 的帖子

cos she is 廣西人, and 屋企可以收到香港電視...
作者: capsonlon    時間: 2009-11-2 00:26

My first time in KH was (!. She was my first choice picking from photos.
That time,  I waited for about 40min in 大廳. It's worth.
I had briefed in my virgin report.

Overall, 佢算是很 outstanding 的 BG.
廣西小妹妹, 我支持妳, 加油的.
作者: capsonlon    時間: 2009-11-2 00:47     標題: 回復 34# 的帖子

廣西人是講白話的, 同廣東人講廣東話無分別.
唯一分別是粗口,
廣西人很粗口的,普通男女講粗口是家常便飯, 句句都+個"西"字, eg 乜西野呀; 好西麻煩, etc.
廣東就句句+"能"字, eg 乜能野呀, 好能麻煩, etc.

唔信你同(! 溝通全程講粗囗, 佢會覺得好親切的, 並以"西"字流利粗口很開心地和你吹水, 另有一番情趣, (! , 我再次support 妳, 加油呀

作者: 暗黑騎士    時間: 2009-11-2 22:05

服務如何???  下路攻得入嗎???

手勢呢???

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0