標題: 吾小心,衝紅燈,罰款4百70蚊 [打印本頁]

作者: jet-jet    時間: 2009-10-23 10:37     標題: 吾小心,衝紅燈,罰款4百70蚊

事緣有C兄投訴FORUM來來去去得一,兩個場既REPORT
本住為淫民服務既心,我不入地獄,誰入地獄,於是就去獨闖龍潭
呢個場成日經過,係深南路,叫海X,新場,大概1年多D,因為佢無係街街出廣告,所以我都吾益佢,吾開名

場地: 小形場,但地方整潔:good2: ,地毯乾淨,房係木地板+榻榻米,無異味,感覺良好

沖完涼,LOCKER仔問係吾係按摸,出到大廳,有幾個女賓係到按爪,女經理尷尷尬尬話不如入房,因為未來過,亦未見過有REPORT,所以吾知有乜玩,心諗,最差眯食個正骨。

先大一大個經理,話第一次來,吾痟N無下次,問佢餐牌有乜食,佢話有
全餐: 460, 包冰火湯,前菜係BODY,主菜係ML
特餐: 268,同全餐既分別既係,主菜由ML改為五姑娘
情女餐: 350,一個鐘,談心,攬攬錫錫,ML,無其他SERVICE

我話第一次來,吾知琝^畯飽A所以要268特餐,經理無面黑,仲話比個好既我,叫左#號來
來到果然有驚喜,金頭大波浪髮形,濃既大眼菕A總知吾係扒
身材我比80分,竹旬形,C CUP或以上,幼腿,見到已經硬

PART1,好鬼有心機,不過都係無力,最搞野係識問你邊到特別累,好做緊似正骨

PART2,BODY,正,因為對BALL正,已經加左分,正面BODY,成日塞對奶比我食,搞到我好忙

PART3,玩左好耐,搞到慶合合,來過則身69,原本係帶袋冰火,佢增值到環保吹 ,正,我一路隔褲捽佢妹妹,佢一路吹,我見佢吹下停下,問佢做乜,佢問我係眯就黎出,我話你吾想,我吾會玩口爆,叫佢放心,出果時我會通知佢,點知佢話吾係,口爆無問題,佢話想玩多陣,驚我走火,無得玩。。比佢吹脹

PART4,佢吹吹下,我捽捽下,佢話頂吾順,又扒上來餵我食BALL,我就一口BALL,左手BALL,再加右手攻妹妹,女女一直只比隔褲攻,佢特然話好想做,我話好,點知佢又話吾得,原來佢話親戚就來,可能有D滲流,所以一直要我隔褲摸
去到呢個時刻,我都吾理咁多,滲漏吾係洪水,照來也,上馬
最好笑,我先來一輪急插,佢叫我吾好咁快,佢想要玩耐D,中間我有幾次小休,佢就望下我,問我: 無?我話未,佢又笑笑口,好似我變左男妓,騎馬,男上,床邊,最後係狗仔式出左,全部係佢要求轉花式,小D力到搞吾掂:_n9: 其間女女7情上面,有鍊床單,又咬毛巾,又自己搾自己對野,好似拍AV咁,我覺得係真HIGH,如果係假,都算係交足戲,真假都無所謂啦

由於第一次出呢個場既REPORT,再加上咁正面,為免令人覺得係AD,所以吾開名,多多見諒

洗費,460+10 LOCKER仔,TOTAL 470落樓

作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-10-23 10:41

囡囡服務敬業樂業wor
作者: 骨總    時間: 2009-10-23 10:44

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-10-23 10:37 發表
呢個場成日經過,係深南路,叫海X,新場,大概1年多D,因為佢無係街街出廣告,所以我都吾益佢,吾開 ...
聽jet兄講既流程骨女服務態度相當好 , 換轉係我一樣忍唔住 , 不過人老左可能要噴定少少阿差神油先
作者: coiechan    時間: 2009-10-23 12:13

jet兄尼470衝得過呀:_n9:
作者: cute_edy    時間: 2009-10-23 12:35

睇到我都想去試一試
作者: NGKH    時間: 2009-10-23 12:44

好好扑 Wor!, C hing
作者: coco198761    時間: 2009-10-23 12:46

衝紅燈,以前係cp都試過,仲係k女添,但當時真係唔知點解d女m到都仲要開工
作者: jet-jet    時間: 2009-10-23 13:02

引用:
原帖由 coco198761 於 2009-10-23 12:46 發表
衝紅燈,以前係cp都試過,仲係k女添,但當時真係唔知點解d女m到都仲要開工
因為我原本係要268手作仔餐既,無話食全餐,所以女女話,如果我一早同經理講係全餐,就吾會係佢來上鐘
不過佢未係M到,佢話係差吾多呢一兩日,可能會有D滲漏,有D好忌呢D野,話吾老黎,所以佢地吾會博,因為我話無所謂,佢先會做
作者: mark34    時間: 2009-10-23 13:05

有時情到濃時身不由己岩 feel 就去馬 , 總之自己滿意
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-10-23 13:07

Jet兄 , 268餐已包吹? 邊度? 可否pm名及地址?
作者: 骨總    時間: 2009-10-23 13:14

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-10-23 13:07 發表
乜你咁咸濕架
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-10-23 13:26

引用:
原帖由 骨總 於 2009-10-23 13:14 發表

乜你咁咸濕架
跟你學下野者
作者: 骨總    時間: 2009-10-23 13:28

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-10-23 13:26 發表

跟你學下野者
我唔太咸架 , 北上唔係次次邪場
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-10-23 13:33

引用:
原帖由 骨總 於 2009-10-23 13:28 發表

我唔太咸架 , 北上唔係次次邪場
十次有九次者...
作者: lokchai    時間: 2009-10-23 14:04

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-10-23 10:37 發表
呢個場成日經過,係深南路,叫海X,新場,大概1年多D,因為佢無係街街出廣告,所以我都吾益佢,吾開 ...

作者: blackeagle    時間: 2009-10-23 14:47

唔係唔小心, 係有心就真.....
作者: 杏仁糊    時間: 2009-10-23 15:57

作者: mch17    時間: 2009-10-23 16:27

恭喜 jet ching 食到好野!真係好想上深圳玩下,不過人生路不熟,

又未去過,你地會唔會約埋一齊上去玩?
作者: jet-jet    時間: 2009-10-23 16:43

引用:
原帖由 mch17 於 2009-10-23 16:27 發表
恭喜 jet ching 食到好野!真係好想上深圳玩下,不過人生路不熟,

又未去過,你地會唔會約埋一齊上去玩?
其他人就吾知,我比較衰,我一般都係單嫖獨賭,同FRIEND去就十次有9次係正骨,自記去就10次有9次係斜骨
作者: jet-jet    時間: 2009-10-23 16:46

引用:
原帖由 骨總 於 2009-10-23 13:14 發表

乜你咁咸濕架
骨總,點解你講野咁似個果女女既?
佢做BODY個時,我手多多申過去搞佢,佢問我,點解D男人個個都咁咸濕,個個隻手都好似控制吾到咁,會自動伸過去佢個到
作者: eric1018    時間: 2009-10-23 16:52

470 開大好似唔太低, 不過食得開心就得啦
作者: jet-jet    時間: 2009-10-23 16:54

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-10-23 13:07 發表
收PM
作者: wai1882004    時間: 2009-10-23 17:04

Jet兄,我又想試試!PM我!Thanks!
作者: jet-jet    時間: 2009-10-23 17:14

引用:
原帖由 wai1882004 於 2009-10-23 17:04 發表
Jet兄,我又想試試!PM我!Thanks!
PM already
作者: 好先生    時間: 2009-10-23 17:51

我都要衝紅燈
作者: rocky    時間: 2009-10-23 19:10

Jet兄,我又想試試!PM我!Thanks
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-10-23 19:50

師兄好懶下喎,打幾個字都copy & paste
作者: 何魯陸    時間: 2009-10-23 20:28

引用:

作者: gutentag    時間: 2009-10-24 00:03

470 hk? rmb?
作者: mongping    時間: 2009-10-24 00:04

Jet Jet 哥寶刀未老, 重可以十項全能
作者: Mars    時間: 2009-10-24 00:25

作者: bigbigdog    時間: 2009-10-24 00:43

驚喜報告,我又要資料,C Hing請PM給我
作者: coco198761    時間: 2009-10-24 01:20

引用:
原帖由 好先生 於 2009-10-23 17:51 發表
我都要衝紅燈
衝紅燈一d都唔好玩架,除左衛生問題,玩完好似發生血案甘
作者: Cheong2010    時間: 2009-10-24 01:39

女女七情上面,又搶彊,小心做咗4仔主角
作者: capsonlon    時間: 2009-10-24 02:07

jet hing, 你個朵in佳佳都好響 ,冇人會話ad.
唔好pm咁煩啦, 直接講啦. 係唔係sea燕???
作者: ahfungzz    時間: 2009-10-24 02:20

果然係我偶像,衝紅燈, 烈火快車.
作者: 夜鬼    時間: 2009-10-24 04:28

引用:
原帖由 capsonlon 於 2009-10-24 02:07 發表
jet hing, 你個朵in佳佳都好響 ,冇人會話ad.
唔好pm咁煩啦, 直接講啦. 係唔係sea燕???
係最晌果個
作者: didit    時間: 2009-10-24 09:07     標題: 回復 1# 的帖子

Jet兄,以前呢個塲係咪叫妃韵閣
作者: pantsu    時間: 2009-10-24 09:09

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-10-23 13:02 發表

因為我原本係要268手作仔餐既,無話食全餐,所以女女話,如果我一早同經理講係全餐,就吾會係佢來上鐘
不過佢未係M到,佢話係差吾多呢一兩日,可能會有D滲漏,有D好忌呢D野,話吾老黎,所以佢地吾會博,因為我話 ...
人地晌呢 d 日子比你呢 d 高手咁搞 ............. 唔做都唔得啦
作者: pantsu    時間: 2009-10-24 09:10

引用:
原帖由 didit 於 2009-10-24 09:07 發表
Jet兄,以前呢個塲係咪叫妃韵閣
以前既 "建工賓館"
作者: chuie    時間: 2009-10-24 09:59     標題: 回復 1# 的帖子

268包冰火,我都想知係邊呀,師兄,請PM賜教
作者: blackeagle    時間: 2009-10-24 10:39     標題: 回復 20# 的帖子

隻手係可以控制得到嘅
但要控制jj就確實好難….!
唔該Jet兄PM名及地址, 等我都試吓先得
作者: jet-jet    時間: 2009-10-24 11:19

太多人要料,PM吾到咁多
係"害褲"酒店2樓,深南東路,近向西村
我都係第一次去,其他女女既質素,服務,我都吾知架
可能係我好彩,第一個就撞到好野,你地去吾去自己决定
作者: lomobaby    時間: 2009-10-24 11:39     標題: 回復 44# 的帖子

果度係不隨意肌好難控制嫁
作者: oldcat    時間: 2009-10-25 13:02

Jet 兄,可唔可話我知你係幾耐之前搵佢 ,事關我驚而家去搵佢真係遇啱佢親戚到。
作者: Tataboy    時間: 2009-10-25 14:14

囡囡好服務,師兄一定好過癮!
作者: lamyukwah    時間: 2009-10-26 00:32

VERY GOOD. LET ME TRY NEXT TIME
作者: wwwhhh    時間: 2009-10-26 01:43

我又要pm.thanks
作者: s138230444    時間: 2009-10-26 17:28

470 罰單都幾貴 wor.....
作者: anthony616    時間: 2009-11-8 07:02

268有冰火可以一試:_n9:
作者: hoifumoson    時間: 2009-11-8 10:21

請師兄pm我啦,唔該哂呀
作者: edwinwin    時間: 2009-11-9 06:05

作者: joe98    時間: 2009-11-9 18:03

有冇整污糟人地D床單毛巾, 俾人罰錢先??
作者: hm123    時間: 2009-11-12 00:56

我都想去試一試
作者: Hin    時間: 2009-11-12 01:21

請問地址?
Thanks!!!!!
作者: 巴士男    時間: 2009-11-15 04:31

有無vip  卡
我上次去試 係佢新開   走時有vip  卡  扑 野有得平
我果次條女 吾得  ~~~
吹吹 下就爆  佢停口我以為休息, 點知佢一野 大力坐下來 痛 爆出左
小 佢  , 之後吾比 第2q  ,話我做左 ...幾下囉 pk
吹左 成10幾min  吊佢,   手作都吾補回合 之後無再去
作者: 夜鬼    時間: 2009-11-15 05:24     標題: 回復 57# 的帖子

吹咁耐
作者: lamyukwah    時間: 2009-11-21 14:44

引用:
... 其間女女7情上面,有鍊床單,又咬毛巾,又自己搾自己對野,好似拍AV咁....
so good? can u pm me and introduce to me?
作者: Wilsonbond    時間: 2009-11-21 22:19     標題: 回復 14# 的帖子

10次有9次就埋明係咸啦....咸蟲... ...講下笑姐...唔好嬲...
男人唔咸...女人唔愛..

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0