標題: "瑪X城" [打印本頁]

作者: tku_2005    時間: 2009-9-20 23:05     標題: "瑪X城"

各位朋友:
請大家如果返大陸按摩千其唔好去"瑪X城"...因為嗰度絕對係冇人生安全!!!
7個人一間房瞓瞓吓起身可以唔見左部手提..部手提已經放喺枕頭底....最on99係瞓瞓吓會有個陌生人入左黎瞓3個鐘...連我地都唔知...可想然之嗰度D房係可以俾陌生人自出自入咁瞓...事後我地叫嗰度既部長所謂"on9飛哥"同我地解釋同比個交代我地....佢不但只將所有責任推哂比我地同埋佢D服務態度差到加零一...遲吓會有短片送上....仲有嗰度DKO同佢地已經搭通哂天地線....anyway一句講哂手提冇左, 房間可以俾陌生人自出自入咁瞓, 服務態度勁差可以問我地係唔係喺度"玩野"?, 公司唔會話作出任何賠上....
如果各位真係想上呢間"瑪阿城"請大家三思.....
作者: takeoto    時間: 2009-9-20 23:38

唔知你間房可以訓幾多個人?基本上所有suna房都冇鎖的,我一般都會搵野頂住度門,你部手機放在枕頭底,加上有7個人係房都可以比人拎左....只好怪自己唔小心,佢地唔負責都冇計~同情ching
作者: c_edmond    時間: 2009-9-20 23:45     標題: 回復 1# 的帖子

咁恐怖?
作者: cute_edy    時間: 2009-9-20 23:49

深表同情  
作者: Mars    時間: 2009-9-20 23:55

通 常 冇 得 鎖 既 桑 拿, 我 都 唔 會 過 夜.
作者: tku_2005    時間: 2009-9-21 00:13

手提基本上唔見左就算....最恐佈係點解會有個陌生人入黎瞓左3個鐘...
我叫佢地俾個交代我地....佢地不但冇俾交代我地...仲要將D責任推俾我地
作者: 骨總    時間: 2009-9-21 00:17

一於等師亨短片
作者: edwinwin    時間: 2009-9-21 00:29

作者: tku_2005    時間: 2009-9-21 00:58

多謝.......
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-9-21 01:10

即係訓覺間房=公海
作者: 樂樂    時間: 2009-9-21 04:02

引用:
原帖由 tku_2005 於 2009-9-20 23:05 發表
各位朋友:
請大家如果返大陸按摩千其唔好去"瑪X城"...因為嗰度絕對係冇人生安全!!!
7個人一間房瞓瞓吓起身可以唔見左部手提..部手提已經放喺枕頭底....最on99係瞓瞓 ...

作者: hokw    時間: 2009-9-21 13:36

這樣同在大堂瞓無分別,師兄為何在房瞓都不用床來x門
作者: tku_2005    時間: 2009-9-21 14:12

因為之前去過...嗰度D房唔係咁架ma....
作者: jet-jet    時間: 2009-9-21 15:34

其實我一般都吾會係SN過夜,點都係屋企張床舒服D,24小時通關之後,我3,4點都會死返屋企訓,以前去廣州,或者去台灣,D同事都好興係SN或三溫暖過夜,我就吾係好慣,如過我要過夜,我實會租酒點,然後叫"外買"返房玩一晚,一定舒服過係SN過夜啦

作者: lilibuttket    時間: 2009-9-21 17:49

引用:
原帖由 tku_2005 於 2009-9-20 23:05 發表
各位朋友:
7個人一間房瞓瞓吓起身可以唔見左部手提..部手提已經放喺枕頭底....最on99係瞓瞓 ...
短片係咪要等埋李安導演至開拍
作者: 32645tse    時間: 2009-9-22 05:09

Sorry to hear that!
作者: rayhk    時間: 2009-9-22 10:50

你講瑪雅城定瑪蟻城先, 兩間野唔同
作者: tku_2005    時間: 2009-9-22 14:32

of couz 瑪雅城
作者: funboy0702    時間: 2009-9-22 18:09

自己攞黎衰...............:icon9.gif: 大陸個個場都係咁啦...做咩同人咁大仇口...爆個場名出黎
作者: kodave    時間: 2009-9-22 18:50

作者: tackle    時間: 2009-9-22 19:39

oh...too bad.
作者: 1mongkok    時間: 2009-9-22 20:26

Ching, learn a lesson. Be more careful in SZ not only in sauna, club or Kalaok.
Good luck in future!!!
作者: Cheong2010    時間: 2009-9-22 22:19

財物自己有責任保管,間房係咪你地七個人包起?如果唔係,你好難唔俾個場安排其他客人使用
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-9-23 01:06

引用:
各位朋友:
兄台有得有失, 失既唔見左部手機, 得既係有咁多人陪你吹, 隔離台post左3日蚊都冇隻入去陪你吹下, 尼度算係咁la
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-9-23 06:57

對你既遭遇深表同情
等你短片,不過唔好set權限得嘛?
作者: henry_717    時間: 2009-9-23 17:08     標題: 回復 1# 的帖子

多謝提醒~~會小心d
作者: bhfc    時間: 2009-9-24 16:06     標題: thk

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
       (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-9-24 16:26

引用:
原帖由 bhfc 於 2009-9-24 16:06 發表
(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
       (無聊冇意義的字句/符號/圖 ...

作者: 夜鬼    時間: 2009-9-26 04:02

作者: tku_2005    時間: 2009-9-29 01:07

me too.........
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-9-29 02:19

乜房可以訓到8個人甘多既???

師兄點知有陌生人入左房仲訓左3粒鐘....???  當時有沒問佢呢??  會唔會七月十四.....嘿嘿......

anyway, 好同情師兄既遭遇, 下次都係小心0的啦...
作者: stanley_525    時間: 2009-9-29 12:09

引用:
原帖由 funboy0702 於 2009-9-22 18:09 發表
自己攞黎衰...............:icon9.gif: 大陸個個場都係咁啦...做咩同人咁大仇口...爆個場名出黎
ching
唔開名就不如唔好講
我相信樓主只係照事實講
支持樓主的報告
我在其他科林一早已出post
瑪雅城 = 垃圾場
作者: 腸仔文    時間: 2009-9-29 12:13

唔通你就係發帖果位c兄?
作者: tku_2005    時間: 2009-9-30 00:41

我只係將我個遭遇同人地分享.....
希望唔會有人好似我咁慘.....
冇話同人地大唔大仇口....唔爆個場名出黎人地點會知嗰個場咁唔乾淨呀??
作者: leung1908    時間: 2009-10-1 17:08

未試過過夜
不過果度技師都幾屈人小費
上次比佢屈左我$50
雙鐘都係百幾蚊
下次唔會再去
作者: eskyed    時間: 2009-10-1 17:10

雙鐘諗住比幾多?
作者: rayhk    時間: 2009-10-1 17:18

正面報告開名容易比人話廣告, 負面報告開場名無問題
作者: 龍仔    時間: 2009-10-1 17:37

偏見的想法
作者: 中女情人    時間: 2009-10-2 10:24

引用:
原帖由 rayhk 於 2009-10-1 17:18 發表
正面報告開名容易比人話廣告, 負面報告開場名無問題

作者: kakaol    時間: 2009-10-2 13:51

可能係staff偷埋都唔定,小心d
作者: yankumi    時間: 2009-10-2 17:56

以後千奇唔好放手機落枕底
你自己同朋友做下實驗就知道
個枕既柔軟度反而成為個賊偷你手機既有利條件
作者: happykkman    時間: 2009-10-2 21:49

我個人一定唔會係SUNA過夜 ,因為此於有安全問題,D物品係LOCKER又怕人偷,放係身邊係房訓又唔安全,怕一睡了被人拿 ,現在堔圳都有D平又正的酒店:thumbs_up.gif: ,點解重要係SUNA過夜呢
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-10-3 00:52

錢問題
作者: lonely2008    時間: 2009-10-8 01:20

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-20 23:55 發表
通 常 冇 得 鎖 既 桑 拿, 我 都 唔 會 過 夜.
有得鎖房既正規桑拿?我都想搵啊~有ching知嗎??
作者: simonhing99    時間: 2009-10-8 20:14

真係好能恐怖...
作者: hoifumoson    時間: 2009-10-8 22:44

咁都得

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0