標題: 通頂正邪骨充實一夜遊 [打印本頁]

作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-9-20 13:41     標題: 通頂正邪骨充實一夜遊

昨晚星期六,諗住一條友係屋企睇阿仙奴,但又9痕痕,心想覆卓講毫,但又未立定主意,心堨疝n右擺,突然間阿仙奴1:0,唔通呢個就係叫我去既暗示?即刻打俾朋友B記問佢有冇興趣一齊去,B記話無問題, 12點半皇崗等!!

到左皇崗,即刻打俾司機,原來司機已經係皇崗,同行仲有另外五位師兄,唔係應該叫師叔,因為睇落都四張野加地中海,仲咁好活力難得難得

大約一點鐘到達講毫,車上已諗定要快d沖涼拿拿聲去睇相揀技師,點知稍為好樣少少既技師全部唔係俾人mark左就係上緊鐘吊啦星個經理話得返四個技師揀, 聽到佢咁講我真係下半旗默哀三分鐘,點知係我默哀既時候,見到個樣幾靚既技師岩岩落鐘,即刻問經理佢得唔得,經理話ok,我既心情即刻由地獄變返上天堂,真係要唱返隻呀哩lu”, 號碼係!(( , 真人比相靚, 而我朋友B記就玩緣份遊戲,即輪牌,第一個黎就要左,!#

入到房,條女笑兩笑,成副戰鬥格,傾兩句就趴係度攬實我,除我衫,又鍚我耳仔又鍚我心口,好似我先係技師,基本上, part1係我俾佢強姦,而我碌野己經俾佢攪到好撚硬拿拿聲叫佢去拎油, part2我反客為主,將佢壓係張床度,然後除撚左佢件衫,oh my god!! 係微波爐, 大約32A,唔緊要,照渣照食,囡囡俾足反應,即刻伸手探戈,可惜囡囡話親戚到,唔玩得失望下路唔得!攻上路,一野車埋去,囡囡high到爆,最後邊車邊推,最後大約十五分鐘順利完事~~

題外話,鐘意大波既師兄就唔岩玩呢個囡囡,不過囡囡識廣東話,就幾好傾,我同佢都好多野講,傾到夠鐘,囡囡好有志氣,話唔洗俾男人包,佢自己每個月都搵萬幾兩萬蚊,而勤力既!*仲超過三萬添,不過呢d都係辛苦錢~~

攪完一大輪,差唔多四點,梗係去按一按正骨鬆一鬆,就去左火車站門口間新美姿,按完六點半,再約左班friend踼早波,踼完便返黎急不及待出報告,我對各位師兄都算不薄啦掛!希望多d回覆啦~多謝收看!!!
作者: lalaunclefat    時間: 2009-9-20 14:52

昨晚星期六, BG !* is come back after holiday.
But she was full booking !
作者: Mars    時間: 2009-9-20 17:17     標題: 回復 1# 的帖子

師 兄 你 年 齡 歧 視 喎 , 40 幾 歲 叫 師 叔 ? 呢 度 好 多 會 員 和 版 主
就 算 唔 係 40 幾 都 中 年 lor ( 包 括 我 ) , By the way , 多 謝 報 告 .
作者: rx78kit    時間: 2009-9-20 19:31

紅牌果然紅牌
人工差唔多係我三倍
唔得, 我都要努力工作!
起碼人工要同佢睇齊先!
作者: Wilsonbond    時間: 2009-9-20 19:55

後生仔即係後生仔,直落唔使停。
諗起以前咁樣直落,試過踢波時只腳返艇,
睇左成個星期跌打都咪話唔驚。
作者: leofong    時間: 2009-9-20 22:59

作者: 788    時間: 2009-9-21 01:31

欽敬!
欽敬!
作者: kenclinv613    時間: 2009-9-21 01:41

深圳版楊怡
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-9-21 02:44

32A=冇
作者: 樂樂    時間: 2009-9-21 04:00

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2009-9-21 02:44 發表
32A=冇

作者: joe98    時間: 2009-9-21 11:02

過然係神奇隊長....第二朝重可踢波
作者: alex_worldsauna    時間: 2009-9-21 11:23

多謝報告!  最近經過本人非正規的簡單統計, 講毫好玩過講元多多聲喎, 我都要跟風先得, 但可惜講毫唔多就腳呀....等天氣涼爽d先!
作者: jet-jet    時間: 2009-9-21 11:55

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-20 17:17 發表
師 兄 你 年 齡 歧 視 喎 , 40 幾 歲 叫 師 叔 ? 呢 度 好 多 會 員 和 版 主
就 算 唔 係 40 幾 都 中 年 lor ( 包 括 我 ) , By the way , 多 謝 報 告 .
師叔吾怕做,最怕係"私私縮縮" ,輩份吾關年紀事,係關經驗事,可能你2X歲已經縱橫骨場十幾年,莫講話師叔,師伯都做到啦
作者: didit    時間: 2009-9-21 13:19

嘩, 佢月入三萬, 咁邊度包得起佢呀, 佢包我就差唔多
作者: hokw    時間: 2009-9-21 13:19

40幾歲叫師叔, 5,6,十歳叫甚麼?
作者: ieong007    時間: 2009-9-21 14:13

引用:
原帖由 didit 於 2009-9-21 13:19 發表
agree with ching, actually higher than my salary , haha.........
作者: amd2500    時間: 2009-9-21 14:35

有咁多?她們在每個Client身上可否分到¥120~150?
作者: jet-jet    時間: 2009-9-21 16:23

引用:
原帖由 didit 於 2009-9-21 13:19 發表
關於呢個TOPIC,我之前好似已經講過一個故事,現在重溫一下
某年某日,我係廣州回深圳火車中,係東管上了2個妙齡少女,
其間,其中一個女仔,電話響不停,每次接電話,佢都話: 老公,點嗟,洁A我好掛住你,你幾是來嗟,唔,好衰架。。。。。
如事者,有6,7個男人打來,每次一收線,她的女伴就問她: 邊個黎架,哦。呀XXX,咁呀X話明天來,呀Y又係明天來,你點拆?
佢就話:吊,佢地個個都話包我,一個月比2,3千,食屎到吾夠飽啦,我一個月都搵2,3萬,仲多過佢地,成日以為自己係香港人,好能醒,怕乜嗟,佢地個個都有老婆,來親都趕頭趕命,做完,出去食餐飯,又趕住返香港。就算比佢知都吾怕啦,眯話比佢聽,個2,3錢係深圳邊夠洗?吾搵多幾個人,無2,3萬點包我,我一叫佢比多D家用,一叫佢留低或者我話落香港,話要結婚,吾洗2日,電話都CUT左,人都失左蹤啦。。哈哈。。

因為時間太耐,細節可能會有D出入,吾記得太清錯,但大概內用100%真實,當事火車仲未係"和諧號",人又多,2個少女亦事無忌大的大聲講,我相信當時車上一定有她口中的所謂"沈船包2奶港男"在坐,因為我見到有些男人個樣到好尷尬,當時我都有係FORUM到講過呢件事,睇左既C兄,有乜感覺,就睇你既個人修行啦
作者: joe98    時間: 2009-9-21 16:45

甘條女個樣係吾係好得架??
作者: ilovethisgame    時間: 2009-9-21 17:39

我個人覺得,包女係好On 9 。

我識幾個朋友,上常仔玩,D女num佢地,差不多係比返錢佢地洗,生日會買野送比佢地。所有女都係有人包。好多都係香港人添!

所以....各位ching,醒目清醒D啦!
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-9-21 17:42

可惜太平山下禁不絕咁多傻仔尼
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-9-21 17:48     標題: 回復 20# 的帖子

agree with ilovethisgame!!

玩就國內囡囡好,結婚都係搵返港女好d....個人意見only~
作者: Wilsonbond    時間: 2009-9-21 18:39

等D傻佬以為玩果D係公家既,
包果D係私家添...
作者: 32645tse    時間: 2009-9-22 05:13

Microwave, not my cup of tea!
作者: ieong007    時間: 2009-9-22 14:19

ball ball 32A + 下路唔得, ching you pay what ar !!
作者: ieong007    時間: 2009-9-22 14:23

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-21 16:23 發表

關於呢個TOPIC,我之前好似已經講過一個故事,現在重溫一下
某年某日,我係廣州回深圳火車中,係東管上了2個妙齡少女,
其間,其中一個女仔,電話響不停,每次接電話,佢都話: 老公,點嗟,洁A我好掛住你,你 ...
meaningful, ching bear in mind la
作者: jjqqjj    時間: 2009-9-22 22:19

佢點搵2、3萬?條數點計出來?
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-9-23 05:27

引用:
原帖由 ieong007 於 2009-9-22 14:19 發表
ball ball 32A + 下路唔得, ching you pay what ar !!
玩車車..車足半粒鐘...
作者: 深圳謝拉特    時間: 2009-9-23 05:38

引用:
原帖由 jjqqjj 於 2009-9-22 22:19 發表
佢點搵2、3萬?條數點計出來?
根據我同咁多囡囡溝通所知, 佢地做一個大概$80,如果你紅既一日可以大約做8個, 每月大約做28日, 8x$80x28 = $17920
加埋d熟客俾多d既tips,搵到2萬係唔出奇

至於!*號,聽聞佢非常勤力,朝早6點收工下晏2點就返工,可能因為咁樣搵到接近3萬~
作者: jeevas    時間: 2009-9-23 10:26

師兄真係體力無限!!!:good2:
作者: 32645tse    時間: 2009-9-23 16:17

I am a ball player, particular big ball.
作者: bhfc    時間: 2009-9-24 16:07     標題: thk

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
       (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: muyv    時間: 2009-9-24 23:27

師兄俾個好橋, 當然要支持啦
作者: crasymail2u    時間: 2009-9-26 13:59

someone wants serviec more than BoBo
作者: stanley_525    時間: 2009-9-29 13:31

多謝樓主被32A微波爐強姦報告
作者: chuie    時間: 2009-10-4 10:26

32A微波爐,我會好失望,不過俾佢強姦又唔同
作者: gil3366    時間: 2009-10-5 22:28

有好報告! 當然要回覆啦
我比人叫師叔,但蒲齡不及c hing
作者: henry_717    時間: 2009-10-18 01:19     標題: 回復 1# 的帖子

thx for the report with heart
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-10-18 02:58

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-9-20 13:41 發表
昨晚星期六,諗住一條友係屋企睇阿仙奴,但又9痕痕,心想覆卓講毫,但又未立定主意,心堨疝n右擺,突然間…阿仙奴1:0,唔通呢個就係叫我去既暗示?即刻打俾朋友B記問佢有冇興趣一齊去,B記話無問題, 12點半皇崗等!!

到左 ...
月入三萬???  佢地每個客拆$100, 年中無休, 都要每日做10個客, 客接客甘做, 每日要唔停做15個鐘, 有沒甘誇呀...??? 二皮可能有, 三萬難0的喎...
作者: ahfungzz    時間: 2009-10-18 03:06

紅果d 唔知,我聽過有個囡囡話唔少過15000

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0