標題: 長短途報告 [打印本頁]

作者: jet-jet    時間: 2009-9-3 19:05     標題: 長短途報告

其實係2個地方,但又懶得分2個地方POST,所以1 TAKE過

長途-上海(打大風之旅)
地點-舒怡泉桑拿

上個禮拜又充軍上海,留守4日3夜,忙到無停,最後一晚,點都要去玩玩
係2大熱點之間揀-上海賓館 同 舒怡泉,2揀1,結果揀左後者
12點未到,靜安區真係靜到無人,去到酒吧街,客人幾個,好淡,已覺奇怪
去到目的地,招牌無燈,吾通摺左,又無喎,入到去,人影無個,以前排隊輪米個種場面,差天共地,以前見到最多日本客,只見到一個。。。
沖涼,入休息室,屎忽都未坐落去,就問係吾係按摸,可以入房啦,咁快 ?再問佢幾錢,600大洋,減左價,之前係800,上海賓館要1000的

係走廊左穿右插,中間有幾個"更庭",有人看守,最終去到我相熟既密室,經理入密碼,進入性地

認人室揀女,單鏡玻璃,得8個賊仔,結果揀左60號

入到房,見到張鐵架床,賊仔話去咫u具,點知返來個時,變左身,換左見護士袍,心諗,有CROSS PLAY咁正

上海係行莞式,玩空中飛人,毒龍鑽,洗車底個種,但係女女回來,只有濕紙巾同膠袋,無紅繩,點玩呢,原來取消左呢D服務,吾怪得減價啦
莞式係無PART1既,已家連空中飛人都無,變左好似去馬檻場,齋做,女女都好落力,實在太多時間,環保吹成10幾20分鐘,先入正題,做完都未到45分鐘,最慘係女女做到一半,干左塘,無水,你諗下,帶住膠袋干磨,真係吾舒服,我諗女女會幾痛,見到都吾忍心,中途攬住吾郁,等下,見佢有返D水,就把緊機會,快速衝刺了事,都幾無引 ,事後攬住吹水等時間到,原來上海打緊大風,係好勁個種,吾怪得週違咁靜啦,之前一個星期連查3日,走鬼燈著過不停,佢地好驚,所以做做下無水,已家先講,我頂。。。 佢話走鬼著到KO入來,只有30秒,所以改護士袍,著得快,仲要掉左D架餐出去,真係生死時速,所以真係好驚。。

女女話60週年,再加下年5月,上海世博,所以R到飛起,好多場都摺左,佢地而家分2場開工,下午12-晚7,之後關門,11.00點再開,到4.00,要避開中間4個鐘高危時間,經理話可能要到世博後先回復正常,而且越近世博,就會查得越緊,佢比左手機號我,叫我下次CALL佢,佢陪我去玩,係酒店同我過夜,吾怕查江蘇妹,都幾好,下次搵佢都無壞:victory:" />  

消費 600大元,其他一切全免,連LOCKER仔都無叫比TIPS

短途-主場講毫

上海食吾飽,僅僅於懷,結果要去主場出火,沖完涼,經理都知我會搵邊個,不過佢話,一個休息,一個返夜,由佢發板,佢比28,就OK啦

PART1,我相信係講毫中,佢算係最好,夠力,又認真,我第一次去斜場要女女細力D,一般都係李雲迪同朗郎,呢個真係掂
PART1.5,推油,推背算合格,但推PP真勁,玩左成10幾分鐘,撚雀一流,我肯定如果係後生仔,未轉身就比佢KO左,我呢D一把年紀,都差D失禮,有爆既感覺
PART2,有得必有失,女女皮膚好滑,對頭燈仲好FIRM個隻,摸佢好有手感,不過好惜身,食提子有D勉強,須然面有難色,但都比食,不過都係一陣咁多,妹妹只可隔褲摸,但不得不提,佢係天生有肉地個種,隻手有肉,真係天生飛機手,細佬係高舒服度下嘔泡投降

好難2全其美,女女算係幾好,但係同其他女女既賣點吾同,睇你覺得邊樣重要啦

洗費: 例牌都要打啦 198+2尾數+10LOCKER仔=210

後話: 18真係好旺,我問經理,佢話琤上鐘,但係後面做緊"按抓"個為C兄都要等 所以叫我吾洗諗,仲有88,比佢地炒左,佢話SERVICE差到爆,因為樣靚,之前多人點,但越做越差,一個星期比人投訴4-5次,話佢串爆,無禮貌,話試過有客做左一個鐘吾夠,努氣沖沖,拖鞋無着,落大廳小爆投訴,結果停佢牌4日,都無改善,所以算啦,費事得罪客人,叫佢吾洗返來

報告完畢

作者: mhp    時間: 2009-9-3 20:28

88比人炒左,真係少有wo
作者: NGKH    時間: 2009-9-3 20:33

殺一敬白!!!,都是好事,保持服務重要的
作者: 好淫一個    時間: 2009-9-3 20:59

一次過睇晒兩個地方REPORT,兩個都咁正:victory: ,JET兄好野,幾時上去北京出差,睇天子門前D桑拿如何.
作者: eskyed    時間: 2009-9-4 00:30

非常詳盡報告:good2:
作者: hammy    時間: 2009-9-4 00:45

thanks for share your detail great report mr.jet
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-9-4 01:44

**  比人炒左, 試唔到添.....:_n5: :_n5: :_n5:
作者: Mars    時間: 2009-9-4 02:54

同  意 jet 兄 所 講 ,28 服 務 絕 同對 OK, 25-30 歲 長 直 髮 ,但 眼 神 帶 點 憂 怨 , 好 似 好 委 屈 咁 , 可 能 以 前 做 開 美 容 師 , 而 家 要 做 機 師, 亦 都 可 能 唔 想 家 人 知 做 呢 行 , 因 為 兩 台 都 冇 佢 廣 告 相 ,都 幾錫 身 , 佢 唔 係 開 朗 奔 放 型 或 女 友 feel , 係 服 務 型 , 各 位 師 兄 揀 技 師 時 要 對 號 入 座 啊
作者: december26    時間: 2009-9-4 04:22

上海的資訊 實在少見
多謝ching 的簡潔報告 一開耳目
不知ching 可有週遊其它勝地
作者: 暴風    時間: 2009-9-4 04:53

~又有88號被炒?呢個號碼真係唔老黎。之前森毫又係有個發實發號被人炒驉A現在又到講毫,睇薇潃茬ㄚ靚行兇?但兩個發實發的靚相依然健在,到底搞邊科?唔通佢地公司留返個位同機會比佢兩個?
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-9-4 06:57

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-3 19:05 發表
其實係2個地方,但又懶得分2個地方POST,所以1 TAKE過

地點-舒怡泉桑拿

上個禮拜又充軍上海,留守4日3夜,忙到無停,最後一晚,點都要去玩玩
係2大熱點之間揀-上海賓館 同 舒怡泉,2揀 ...

作者: oldcat    時間: 2009-9-4 08:44

jet-jet 兄, 佢地會唔會成為你個老相好呀?

作者: jet-jet    時間: 2009-9-4 10:03

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-9-3 20:59 發表
一次過睇晒兩個地方REPORT,兩個都咁正:victory:" /> ,JET兄好野,幾時上去北京出差,睇天子門前D桑拿如何.  
北京都會有去,但比較小,因為北京係大陸來講,係主力發展文化,上海係主力發展商業,所以去北京公務既機會小好多
作者: jet-jet    時間: 2009-9-4 10:07

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-4 02:54 發表
同  意 jet 兄 所 講 ,28 服 務 絕 同對 OK, 25-30 歲 長 直 髮 ,但 眼 神 帶 點 憂 怨 , 好 似 好 委 屈 咁 , 可 能 以 前 做 開 美 容 師 , 而 家 要 做 機 師, 亦 都 可 能 唔 想 家 人 知 做 呢 行 , 因 為 兩 台 ...
C兄,非常正確,佢自己都話佢係賣力形,相信知道自己惜身,只有用其他來補不足,但應該都有另一類的客源
作者: jet-jet    時間: 2009-9-4 10:11

引用:
原帖由 暴風 於 2009-9-4 04:53 發表
~又有88號被炒?呢個號碼真係唔老黎。之前森毫又係有個發實發號被人炒驉A現在又到講毫,睇薇潃茬ㄚ靚行兇?但兩個發實發的靚相依然健在,到底搞邊科?唔通佢地公司留返個位同機會比佢兩個?
C兄,大部份骨場都鐘意比D紅牌用"88","138","18",呢D靚NUMBER,易記嘛,但人紅就串,所以呢]NUMBER既女女流轉率大

作者: joe98    時間: 2009-9-4 11:15

great report...
可惜冇相睇, 吾知乜款頭....
作者: 788    時間: 2009-9-4 11:17

May I know the address of 舒怡泉:icon2:
作者: warden39327    時間: 2009-9-4 15:43

88之前服務冇咁差噃,重好好傾添,上下路都得,我上个月差p多个個禮拜都揾佢,印像唔差,人靚又有禮貌,点解變成咁呢?
作者: 中女情人    時間: 2009-9-4 16:20

引用:
原帖由 暴風 於 2009-9-4 04:53 發表
唔明點解d場既管理層唔會主動通知網站update下囡囡資料, 咁樣同呃人有乜分別
作者: 中女情人    時間: 2009-9-4 16:21

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-4 10:11 發表

C兄,大部份骨場都鐘意比D紅牌用"88","138","18",呢D靚NUMBER,易記嘛,但人紅就串,所以呢]NUMBER既女女流轉率大
通病:icon9.gif: 亦=自己趕客
作者: 中女情人    時間: 2009-9-4 16:22

引用:
原帖由 warden39327 於 2009-9-4 15:43 發表
88之前服務冇咁差噃,重好好傾添,上下路都得,我上个月差p多个個禮拜都揾佢,印像唔差,人靚又有禮貌,点解變成咁呢?
jet兄講中原因=人紅必驕:icon9.gif:
作者: jet-jet    時間: 2009-9-4 17:31

引用:
原帖由 788 於 2009-9-4 11:17 發表
May I know the address of 舒怡泉:icon2:  
靜安區,延安西路近威海路,你打的去吧,的士佬實知
但以我所睇,比多幾百去上海賓館會好D,大酒店場,夠安全,我第一次去個時,人地吾帶我去,我都吾信,大酒店場會有"空中飛人"玩
作者: jet-jet    時間: 2009-9-4 17:41

引用:
原帖由 中女情人 於 2009-9-4 16:20 發表

唔明點解d場既管理層唔會主動通知網站update下囡囡資料, 咁樣同呃人有乜分別
我都係睇完相,先點18,佢話已經有幾個飢民輪緊,我再點88,佢先話,無做啦,炒左
作者: 暴風    時間: 2009-9-5 00:49

:victory: ~人紅自然多人媾,多人媾就會有人包,可能兩位孖發臨近上岸,所以唔憂做。祝她們好運啦!
作者: Mars    時間: 2009-9-5 11:21     標題: 回復 23# 的帖子

嘩 18 咁 旺 , 點 佢 咪 有 排 等 .
作者: mango1988    時間: 2009-9-6 05:05

多謝無私提供....
作者: 788    時間: 2009-9-6 10:37

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-4 17:31 發表

靜安區,延安西路近威海路,你打的去吧,的士佬實知
但以我所睇,比多幾百去上海賓館會好D,大酒店場,夠安全,我第一次去個時,人地吾帶我去,我都吾信,大酒店場會有"空中飛人"玩
Thank you for the information!!  Hv to visit this when I'm in Shanghai later this year.
作者: NGKH    時間: 2009-9-6 19:11

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-5 11:21 發表
嘩 18 咁 旺 , 點 佢 咪 有 排 等 .
是阿!都唔等何時了
作者: Mars    時間: 2009-9-6 20:52

引用:
原帖由 NGKH 於 2009-9-6 19:11 發表

是阿!都唔等何時了
你 都 有 份 呀 ! 哈 好 彩 18 唔 係 我 杯 茶 姐
作者: Wilsonbond    時間: 2009-9-6 20:58

師傅教落,咁旺乜好快比人玩殘。
作者: leofong    時間: 2009-9-7 02:07

作者: jet-jet    時間: 2009-9-7 10:47

引用:
原帖由 788 於 2009-9-6 10:37 發表

Thank you for the information!!  Hv to visit this when I'm in Shanghai later this year.
依我所見,上海SN場似乎都幾風頭火勢,如果有時間,去酒吧或KTV食外賣,帶返酒店安全D,如果一定要去SN,比多幾百,去上海賓館,大酒店場,無街舖咁危
作者: babycry1    時間: 2009-9-7 11:48

上海消費全國數一數二
作者: gaperwong66    時間: 2009-9-7 12:57

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-3 19:05 發表

地點-舒怡泉桑拿

係2大熱點之間揀-上海賓館 同 舒怡泉,2揀 ...
個人覺得28比較公式化
作者: cheapsam99    時間: 2009-9-7 18:30

小弟都試過28,真係服務唔錯的囡囡,不過唔算係女友feel果種,可能是做過美容師的堅持呢…
若果以禮相待,找多幾次,可能也有意外收獲
作者: 788    時間: 2009-9-8 09:12

引用:
原帖由 cheapsam99 於 2009-9-7 18:30 發表
小弟都試過28,真係服務唔錯的囡囡,不過唔算係女友feel果種,可能是做過美容師的堅持呢…
若果以禮相待,找多幾次,可能也有意外收獲
No picture!  How she looks?
作者: jet-jet    時間: 2009-9-8 11:32

琴日又上左去,去得比較多,費事成日出同一個點既REPORT,好似賣AD咁
原本想ENCORE 28,點知剛剛上左鐘,同部長又吹下水,
3號仔爆鐘王,已經3個禮拜無返工,佢話請假,不過睇落似上左岸,吾撈
佢係港豪CALL鐘王,可以吾輪夜班,有咁既特權,就知佢實力,今次佢真係吾撈,個場點都有D損失,18號,部長只能用3個字形容"癡能線",我4.30到,我只係多口問問,佢竟然話"今日"輪吾到,吾洗諗。佢話而家上緊鐘,之後5.30,7.00都有CALL鐘,等都無得等,有無咁紅呀。。。
我做左66,各樣都在水準之內,都係28個類,實力形,吾賣風騷,樣吾差,中規中矩

P。S。咁既中段加插小報告,版主有無得照加分呢????

作者: 788    時間: 2009-9-8 13:06

Never tried # before.  What's a pity!
作者: didit    時間: 2009-9-8 13:20

引用:
原帖由 788 於 2009-9-8 13:06 發表
Never tried # before.  What's a pity!
話明爆鐘王, 都無謂同人地爭厠所喇
作者: jet-jet    時間: 2009-9-8 16:41

引用:
原帖由 didit 於 2009-9-8 13:20 發表

話明爆鐘王, 都無謂同人地爭厠所喇
LOCKER仔話3號係開舖第一日就係到上班,長期係CALL鐘王,所以可以吾洗輪夜班,而且逢星期一例休,D女女話佢姨媽到都可以休息。咁多客CALL佢,可能比人"私有化"左啦,如果吾係點會3個先期無返工呢
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-9-8 21:19

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-8 11:32 發表
P。S。咁既中段加插小報告,版主有無得照加分呢????
已經+左 即+
作者: jet-jet    時間: 2009-9-9 11:12

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-9-8 21:19 發表

已經+左 即+
Thank you
作者: 四眼仔    時間: 2009-9-14 04:12

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0